online poznamkovy blok

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

online poznamkovy blok

Príspevok od používateľa sundevil »

Hladam aplikaciu resp sluzbu na ukladanie online poznamok. Podmienkou je moznost sychronizacie medzi viac pc/notebookmi (pripadne este telefonom).
Pouzivam dropbox na prenasanie/synchronizovanie suborov, ale ukladanie len do txt, doc, html mi nepostacuje, kedze je to takto neprakticke. Aplikacia Evernote sa mi celkom pozdava, ale k idealu mi chyba moznost ukladania na vlastny server - niektore informacie tam budu firemne a tie nemozu ist takto do sveta.
Podmienky : online sychronizacia, ukladanie cisteho textu, a tak isto aj richtext - vkladanie suborov,..
Uplne super by bolo: keby sa ako online ulozisko mohol pouzit moj web/db server, cisto webova aplikacia - pristup aj cez mobil (moj stary SE s operou mini)

Este som rozmyslal nad pouzitim napr WP/Drupalu -> to by pridalo este napr. moznost tagovania, ale predsalen tieto systemy su urcene na nieco ine.

Takze, any ideas :?:
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: online poznamkovy blok

Príspevok od používateľa Jancuk »

A gmail by ti na tvoje problémy nevyhovoval ?
sundevil
VIP
VIP

Gmail samotny nie, ale uz som dostal radu pouzit google apps. Takze v pondelok v praci zacnem testovat, ako mi to bude vyhovovat.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

eyeos? Len neviem, či si s ním poradí aj mobil...
sundevil
VIP
VIP

teoreticky aj ten eyeos...aj ked citlivejsie udaje by som radsej ukladal do evernotu/googlu
este ma napadlo google wave - minimalne na poznamky by to zmysel malo, aj ked pri rychlosti akou sa to hybe by ma mozno porazilo :-)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

sundevil napísal:teoreticky aj ten eyeos...aj ked citlivejsie udaje by som radsej ukladal do evernotu/googlu
Prečo? Veď sa eyeos si môžeš dať aj k sebe na server. Takže o údaje by som sa nebál :)
sundevil
VIP
VIP

Tu instalaciu na server som predtym nepozeral, ale co by slo skor je instalacia na usb kluc, to by mohlo fungovat. Skusim ale najskor uja googla a ked mi to nebude vyhovovat tak budem hladat dalsie moznosti
Napísať odpoveď