Zhanam Driver CD na Canon MP540

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ac.milan
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Zhanam Driver CD na Canon MP540

Príspevok od používateľa ac.milan »

Caute.
Mam prosbu. Vec je taka, ze surne zhanam original CD s ovladacom k multifunkcnemu zariadeniu Canon Pixma MP540.
Moje CD sa niekde stratilo,nemozem ho nikde najst,cely dom uz bol hore nohami, mozno som ho omylom vyhodil s krabicou,a ovladace stiahnute z netu oficialne nefunguju tak,ako by mali,zvlast pod Vistou a sedmickou vobec nejde skenovanie,jednoducho pomoze mi driver cd...

Preto ak mate niekto doma toto multifunkcne a budete dobra dusa, ze mi to CD nahrate do image ako nejake ISO, uploadnete na nejaky upload server,bol by som velmi vdacny...
Milan
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zhanam Driver CD na Canon MP540

Príspevok od používateľa hojko »

KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

stahoval si z http://software.canon-europe.com/products/0010641.asp ? Ak ano, tak si specialne daj pozor, ci je tvoj ovladac aj pre 64bit (ak mas 64bit system) - na vyber su aj aj.
ac.milan
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ac.milan »

mam 32bitovy system,niesom lama,rozdiely poznam,len som nechapal,preco mi starsie stiahnute drivery nesli,neslo skenovat. medzicasom,co som nepozeral stranku Canonu, zrejme aktualizovali ovladace na novu verziu a boli tam aj tie moje vysnivane :) takze problem vyrieseny. aj tak vdaka za rady
Napísať odpoveď