Vaša Top Speed
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Re: Vaša Top Speed
Presne presne dnes ma tak jeden debilko vyprovokoval , cely čas na mna trubil nech pohnem a išiel som 60tkov v obci a keď ma predbehol tak som bol tak rozčuleny, že som sa s nim pretekal ale potom keď som si uvedomil čo robím ,až mi zle prišlo
tachač ukazoval občas 150 ...fakt nikdy viac a chcelo by to tvrdšie tresty !

Ako spolujazdec
Auto : Skoda Octavia 1.6i
Trasa : LM > RK (D1)
Rýchlosť : 160-170km/h (podľa tachometra)
Auto bolo príjemne tiché, boli sme plne naložený 5 osôb.Ale vodič bol kretén a zistil som že s kreténom za volantom už radšej nie.Nabudúce pôjdem do RK radšej pešo
Auto : Peugeot 106 1.1XN 33kW
Trasa : RK -> LM (1/18)
Rýchlosť : 110-120km/h (ukazoval tacháč, nemal som GPS po ruke)
Cesta tam bola LM -> RK -> DK.Tam to bola ukážková jazda až na telefonovanie za volantom + jedno nechcené prejdenie na červenú
(chvalabohu na rovnej ceste, nie na križovatke).Naspať už to išlo 80 po meste, 120 mimo mesta.Odvtedy som za to že by mali zaviesť ako súčasť skúšiek povinné psychotesty lebo keď mňa dokázala jedna nemilá situácia takto psychicky vykolajiť... Cesta síce bola prázdna ale mal som mäkšiu ľavú gumu a nesvietilo mi ľavé svetlo tak som mohol kľudne takouto sprostou jazdou spôsobiť nehodu 
Auto : Skoda Octavia 1.6i
Trasa : LM > RK (D1)
Rýchlosť : 160-170km/h (podľa tachometra)
Auto bolo príjemne tiché, boli sme plne naložený 5 osôb.Ale vodič bol kretén a zistil som že s kreténom za volantom už radšej nie.Nabudúce pôjdem do RK radšej pešo
Auto : Peugeot 106 1.1XN 33kW
Trasa : RK -> LM (1/18)
Rýchlosť : 110-120km/h (ukazoval tacháč, nemal som GPS po ruke)
Cesta tam bola LM -> RK -> DK.Tam to bola ukážková jazda až na telefonovanie za volantom + jedno nechcené prejdenie na červenú
A mal si sa na tej krabicke niekam prdnut do stromu, nech je od takych pokoj. Sory za OT, ale ti co jazdia denne mi daju za pravdu.
Nie každý 18 ročný študent má na 4 litrového mustanga.Mimochodom jediného koho som ohrozoval som bol ja tak neviem aký máš problém
.Keď jazdím v špičke jazdím uvážene a predpisovo.
BTW tebe stojí v garáži aspoň R6ka a máš odjazdené 1000k kilometrov že?
A celkom ma fascinuje ze ked ja prekrocim rychlost o 30km som kreten ale ked tu ludia prekrocia rychlost o 100km tak uz su pre teba husty
BTW tebe stojí v garáži aspoň R6ka a máš odjazdené 1000k kilometrov že?
A celkom ma fascinuje ze ked ja prekrocim rychlost o 30km som kreten ale ked tu ludia prekrocia rychlost o 100km tak uz su pre teba husty
Len si precitaj posledny odsek v prispevku z 10:42, ktory si napisal zajtra ked sa vyspis.
A k tomu BTW, sladkych 18 som mal hodne davno, odjazdenych mam cez 250tis. km., garaz nemam, auto mi stoji pred bytom, nie R6ka, ale mozes si moje auto najst v teme "ake mate auto". A ti, co prekrocia rychlost o 100 husty nie su.
Ale to sem nepatri.
A k tomu BTW, sladkych 18 som mal hodne davno, odjazdenych mam cez 250tis. km., garaz nemam, auto mi stoji pred bytom, nie R6ka, ale mozes si moje auto najst v teme "ake mate auto". A ti, co prekrocia rychlost o 100 husty nie su.
Ale to sem nepatri.
Ako sofer 185km/h na skoro prazdnej dialnici (podla tachometra, takze realne 175-180) s Civic 1.4l '97 - na tak male a lahke auto aspon pre mna zabijacka rychlost, kedy sa auto mimo rovnej trasy stava neovladatelnym + bocny vietor tiez robi s adrenalinom svoje. Ako skusenost mi to bohate stacilo, uz cez 150 nechodim.
Ako spolujazdec 190km/h po dialnici s beznou premavkou (podla tacho) na Rav4 - nepochopim, ako moze niekto ist spominanymi 260 - ak sa vysunie predbiehajuce auto do laveho pruhu v rychlosti 130km/h, tak tam aj ABS ma co robit (najma pri tazsom aute).
Na zaver len dodam - neponahlajte sa, smrt pocka
Ako spolujazdec 190km/h po dialnici s beznou premavkou (podla tacho) na Rav4 - nepochopim, ako moze niekto ist spominanymi 260 - ak sa vysunie predbiehajuce auto do laveho pruhu v rychlosti 130km/h, tak tam aj ABS ma co robit (najma pri tazsom aute).
Na zaver len dodam - neponahlajte sa, smrt pocka
Skoda Octavia 1,6i 230km/h
to si asi pozeral na digitalne hodinky a zabudol si este jednu nulu (23:00)
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
smejo: co je natom? my sme dali 220 na 1.6ke ..
Je na tom to, ze Octavia s 1.6 MPI ma maximalku 190km/h: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=103
Nova Octavia rovnako.
Nova Octavia rovnako.
Zase len musím poznamenať že som ohrozoval iba sám sebaLA napísal:Len si precitaj posledny odsek v prispevku z 10:42, ktory si napisal zajtra ked sa vyspis.
Ale to sem nepatri.
Ja nechcem robiť nejaké rozbroje.Chcel som len povedať že nie každý kto má odjazdené menej ako 250k km nevie čo za volantom robí.Niekto nahnevaný je agresívny a vonka skáče do ľudí.Ja keď ma niečo nahnevá tak si radšej dupnem na plyn.Keby to auto bolo technicky absolútne v poriadku a nebol by som ohrozený tak by som bol aj tak kretén lebo jednoducho ísť v krabičke na ktorej sú prilepené kolesá ísť 120km/h je proste kreténstvo že je tak?
Odsudzovať je ľahko ale to je tak isto ako keď ti ja poviem že som na bicykli išiel 70-80km/h.Povieš mi že som kretén ale ja viem že si to môžem dovoliť keď poznám svoj bike a viem zvládnuť riadenie aj v kritických situáciách
K tomu sa da povedat len tolko, ze aj Zitny si myslel, ze ohrozuje iba sam seba. S autom na verejnej ceste vzdy ohrozujes aj ostatnych. Aj noci ked je prazdna cesta sa najde dost chodcov, ktori sa vyberu peso v tmavom obleceni do vedlajsej dediny, atd. Neviem ake mas auto, ale podla toho komentovania na bohatsich to tipujem na nejaky stary crep ktory zastavuje na 200 metroch. Prial by som si, aby si ohrozoval iba seba, ale to nie je pravda.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Keď si rozčúlený nemaš si čo sadať za volant ! A okrem toho ako píšeš, že ohrozuješ sám sebaDieg0 napísal: Zase len musím poznamenať že som ohrozoval iba sám seba.
Ja nechcem robiť nejaké rozbroje.Chcel som len povedať že nie každý kto má odjazdené menej ako 250k km nevie čo za volantom robí.Niekto nahnevaný je agresívny a vonka skáče do ľudí.Ja keď ma niečo nahnevá tak si radšej dupnem na plyn.Keby to auto bolo technicky absolútne v poriadku a nebol by som ohrozený tak by som bol aj tak kretén lebo jednoducho ísť v krabičke na ktorej sú prilepené kolesá ísť 120km/h je proste kreténstvo že je tak?.Vieš nie každý sa narodil v bohatej rodine.
Odsudzovať je ľahko ale to je tak isto ako keď ti ja poviem že som na bicykli išiel 70-80km/h.Povieš mi že som kretén ale ja viem že si to môžem dovoliť keď poznám svoj bike a viem zvládnuť riadenie aj v kritických situáciách
A že si šiel na bike 70-80 tak to si frajer
Môžeš byť bohvie aký skúsený vždy ublížiť/zabiť možeš a čo je najhoršie nielen sebe !
neverim, ze ste este nikdy nesli niekedy v noci v meste 80 a na okreske tych 110 (nevravim, ze permanentne, ale aspon raz urcite)
Na 50ke som nesiel vedome viac ako 60. Asi 2x som sa zamyslel a vyslo mi to na 70, ale nebolo to kvoli tomu, ze by som chcel.
Na okreske chodim vacsinou 100, obcas 110 ale hlavne medzi KE a Soroskou, tam je krasna rovna cesta kde vidis strasne daleko.
Ja to beriem tak, ze keby som isiel na 50ke 70, tak mi 20 minutova cesta bude trvat 15 minut (70 sa totiz kvoli semaforom ani neda ist v kuse, navyse niektore za sebou iduce semafory su nastavene na zelenu vlnu pre 50km/h) a tych 5 minut mi za pokutu nestoji. Na okreske je ten casovy rozdiel medzi 90 a 110 este mensi, preto chodim najcastejsie 100 kvoli spotrebe.
Na okreske chodim vacsinou 100, obcas 110 ale hlavne medzi KE a Soroskou, tam je krasna rovna cesta kde vidis strasne daleko.
Ja to beriem tak, ze keby som isiel na 50ke 70, tak mi 20 minutova cesta bude trvat 15 minut (70 sa totiz kvoli semaforom ani neda ist v kuse, navyse niektore za sebou iduce semafory su nastavene na zelenu vlnu pre 50km/h) a tych 5 minut mi za pokutu nestoji. Na okreske je ten casovy rozdiel medzi 90 a 110 este mensi, preto chodim najcastejsie 100 kvoli spotrebe.
-
MisguidedAngel
Star
pravda, inak toto tiez nechapem, v meste idem 50-60 predbehne ma niekto v 70-80ke a stretneme sa na semaforoch a znova, prudko vystartuje, a za chvilu som tam kde on. na cervenej. nepochopim.GothaR napísal:(70 sa totiz kvoli semaforom ani neda ist v kuse, navyse niektore za sebou iduce semafory su nastavene na zelenu vlnu pre 50km/h)
80kou chodia v noci iba nocakysmejo napísal:neverim, ze ste este nikdy nesli niekedy v noci v meste 80 a na okreske tych 110 (nevravim, ze permanentne, ale aspon raz urcite)
ale ne, v meste v noci chodim tiez opatrne hlavne na krizovatkach. pac aj ked som na hlavnej, prave nejaky ftipalek si mysli ze mesto je uplne prazdne a v 80ke si to presumi a prednost ho nezaujima.
na okreske tiez 90-100 kvoli spotrebe.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
To sú takí, čo si potrebujú niečo dokázať ...MisguidedAngel napísal: pravda, inak toto tiez nechapem, v meste idem 50-60 predbehne ma niekto v 70-80ke a stretneme sa na semaforoch a znova, prudko vystartuje, a za chvilu som tam kde on. na cervenej. nepochopim.
-
MisguidedAngel
Star
hej toto.
inak vascina tych co jazdia rychlo a nebezpecne tak nejazdia preto ze sa ponahlaju ale preto ze im je*e.
kazdy usopleny debil vie byt rychly, len potom nevie vytočiť a vyriešia to fizli (c) supa
inak vascina tych co jazdia rychlo a nebezpecne tak nejazdia preto ze sa ponahlaju ale preto ze im je*e.
kazdy usopleny debil vie byt rychly, len potom nevie vytočiť a vyriešia to fizli (c) supa
Peugeot 106.Neviem ci ty si spominal KE -> Soroska je tu vela prispevkov ale taktiez usek 18ky od RK po LM je rovny a prehladny.Dokopy su na tomto useku odbocky na dve dedinyGothaR napísal:K tomu sa da povedat len tolko, ze aj Zitny si myslel, ze ohrozuje iba sam seba. S autom na verejnej ceste vzdy ohrozujes aj ostatnych. Aj noci ked je prazdna cesta sa najde dost chodcov, ktori sa vyberu peso v tmavom obleceni do vedlajsej dediny, atd. Neviem ake mas auto, ale podla toho komentovania na bohatsich to tipujem na nejaky stary crep ktory zastavuje na 200 metroch. Prial by som si, aby si ohrozoval iba seba, ale to nie je pravda.
Tak neviem ci som vacsia zloba pre spolocnost ja alebo gangstri co sa prehanaju na raketach typu bmw,audi,medved po cestach permanente vyssou rychlostou ako je povolene.
A k tebe Cutestyle nemam slov.Co robis na cestach ked nevies podavat prvu pomoc?Ja naburam na prazdnej ceste z nejakeho dovodu, tak umriem.Porusil som zakon doplatil som na to.Ty nevies podat prvu pomoc (pricom to vie dnes takmer kazde dieta so zakladnym vzdelanim) a kvoli tomu ze to nedokazes niekto moze umriet a pojdes este aj do basy.
A to ze dokazem ist 70-80km/h na bicykli neznamena ze som frajer.Znamena to to ze mam na nom odjazdene viac ako ty s tvojimi kamaratmi dokopy na aute
A este som zabudol ze ked idem z LM do Dolneho Kubina v Dolnom Kubine ma nieco rozculi tak tam musim ostat az kym ma to neprestane srat.Takze by som si mal rovno zavolat kamaratov nech pridu dvaja na aute a jeden odkruti moje a druhy svoje tak nejak?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Áno som si toho vedomý, že nemám čo robiť na ceste keď neovládam prvú pomoc(dalo by sa povedať, že ju ovládam iba teoreticky) hoci mám certifikát od Červeného kríža, a preto jazdím ohĺaduplne aby som zbytočne neprihadzoval do ohńa.
A skutočne si mysliš že prvú pomoc ovláda každý ? Nebuď naivný ! Keď som bol v autoškole a bola tam tetka z Červeného kríža tak sama povedala ,že keď išla na výjazd k autonehode, kde nabúral doktor-chirug!!! ,že nevedel podať prvú pomoc ! A povedala že málokedy sa stretla s podaním odbornej prvej pomoci.
+ nehovorím aby si mal volať kamošom aby si prišli po teba. Aj ja šoférujem rozčúlený ale nevybíjam si to v aute !
A skutočne si mysliš že prvú pomoc ovláda každý ? Nebuď naivný ! Keď som bol v autoškole a bola tam tetka z Červeného kríža tak sama povedala ,že keď išla na výjazd k autonehode, kde nabúral doktor-chirug!!! ,že nevedel podať prvú pomoc ! A povedala že málokedy sa stretla s podaním odbornej prvej pomoci.
+ nehovorím aby si mal volať kamošom aby si prišli po teba. Aj ja šoférujem rozčúlený ale nevybíjam si to v aute !