online hry na telefon
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
online hry na telefon
viem ze tato tema patri z casti sem do sekcie hry ale ciastocne aj do mobilne zariadenia tak ak to je zle zaradene prosim prehodte to ,ide cisto o to ze kedze teraz po vianociach ma vela ludi k pausalu aj datove balicky na internet mozno by si par jedincov aj nieco po internete v telefone zahralo ,uz dlhsie rozmyslam ci nic take lepsie ako mmorpg ala ultima alebo nieco take neexistuje aj na telefon ,kedze grafika tam nieje bohvie aka ,pamate telefonu su v dnesnej dobe uz dost velke a internet celkom dostacujuci ,celu temu zakladam len z toho dovodu ze ak poznate hociaku hru ktora sa hra online na mobilnom zariadeni tak by ste sem mohli dat o nej vediet . prosim v prispevku uvedte aj vase skusenosti ak s konkretnou hrou su ,nejaky obrazok a hlavne na aku platformu to je stavane , ja osobne preferujem symbian a javu kedze mam nokiu 5530xm ,dufam ze sa niekto najde kto pozna podobne hry ....
Re: online hry na telefon
tak mmorpg na javu asi tazko - nic som o tom nepocul problem je v tom ze v tychto telefon je pomala java - mas tam malo pamate atd atd olvadanie by trebalo tiez nejako vyriesit... ked uz tak tak si zozen iphone - tam su dobre multiplayer hry. napr. NOVA, cod zombies atd..... chystaju sa aj mmorpg hry na typ wow ale chce to iphone. este neviem ako je to s n gage hrami - tam bol multiplayer ale ngage uz nieje ked dobre viem takze neviem ako to funguje, kto s tym ma skusenosti mohol by sem napisat
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
o mobiloch toho viem dost neboj ,viem ze napr na mobilne telefony existuje ragnarok online ,no prave to moc nemusim ako hru celkovo ,iphone som mal ,ak je multiplayer na iphone tak mam pocit ze by nemal byt nejaky problem aj na inom zariadeni
Napr. v tvojom mobile tusim nemas ani multitouch s jednym prstom by sa asi tazko hralo