Čo nové by ste privítali na fóre?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
keď chceš uvádzať príklady, aspoň si dobre porátaj tie hodiny aby to sedelo s tým čo píšeš. A nie, nechce sa mi to robiť. Buď upne vždy, alebo po danom intervale od posledného
-
Soviet
Darca
Aha sry co sa tyka casu..upravil som
Tak potom s tym intervalom to bude asi najlepsie, len aby potom nevznikal nejaky zbytocny bordel v temach, ci sa nezacali nahodou vytvarat fake usery, ktorymi si uzivatelia "nenapadne" upnu temu..
Len ak by sa to malo nastavovat s intervalom, tak by sa mohlo spravit, tak, ze nastavis napriklad 24hod. Prvy prispevok zadas a kym neprejde 24hodin ta nepusti napisat dalsi prispevok, ak je tvoj posledny v danej teme..Ze proste napise nejaku informacnu hlasku o nemoznosti. Ale to uz asi bude nie moc User Friendly...
Tak potom s tym intervalom to bude asi najlepsie, len aby potom nevznikal nejaky zbytocny bordel v temach, ci sa nezacali nahodou vytvarat fake usery, ktorymi si uzivatelia "nenapadne" upnu temu..
Len ak by sa to malo nastavovat s intervalom, tak by sa mohlo spravit, tak, ze nastavis napriklad 24hod. Prvy prispevok zadas a kym neprejde 24hodin ta nepusti napisat dalsi prispevok, ak je tvoj posledny v danej teme..Ze proste napise nejaku informacnu hlasku o nemoznosti. Ale to uz asi bude nie moc User Friendly...
spominali sa tu uz "moje prispevky" v temach? celkom mi to chyba ked chcem vediet ci som uz prispel a ci nie...
Už na siedmej strane a zatiaľ nič. 
//Jasné ja viem, len som čakal aspoň odpoveď a tú som si už všimol na prvej strane tejto témy.
//Jasné ja viem, len som čakal aspoň odpoveď a tú som si už všimol na prvej strane tejto témy.
-
audiotrack
VIP
no tak sorry že je skúškové
Nepresiel som vsetky strany, ale v zozname TO DO som to nenasiel, nechystate obnovit funkciu "zobrazit moje citovane prispevky?" Prislo mi to ako celkom uzitocne. Alebo to tu je len niekde inde?
-
uplink
VIP
Chau si používal tú funkciu? Mne zase chýba tá zobraziť moje príspevky, som to hodil do to do listu. Ale ak sa bude audiovi chcieť, aj to by sa dalo imo spraviť. Ja som len lama designer, takže nejdem baštrngovať systém 
-
Grim
Darca
..a neuvažuje sa nad voľbou "Označiť všetky fóra ako prečítané" alebo "Označiť všetky sledované fóra ako prečítané" aj na stránke so sledovanými fórami? Nevidím to v tom liste a niesom si istý či je to ako súčasť výberu sledovaných tém...
-
audiotrack
VIP
mi-chau: nie, ten mod nebol moc využívaný a bol dosť náročný na to aby som mal záujem ho znova programovať pre tých pár ľudí
-
aughostino
Medium Professional
bolo by uskutocnitelne prerobit text mailu ktory mi pride ked mam nastavene "Upozorniť ma emailom na odpovede"?
neviem ci sa s tym da nieco robit, ale napriklad mne by sa celkom hodilo keby sa text odpovedi (prispevkov) zobrazil v maily kedze si maily stahujem, do mobilu alebo pripadne dat uzivatelovi na vyber ci sa mu ma v informacnom maili zobrazit predvoleny text(ktory tam je teraz), alebo text prispevku.

neviem ci sa s tym da nieco robit, ale napriklad mne by sa celkom hodilo keby sa text odpovedi (prispevkov) zobrazil v maily kedze si maily stahujem, do mobilu alebo pripadne dat uzivatelovi na vyber ci sa mu ma v informacnom maili zobrazit predvoleny text(ktory tam je teraz), alebo text prispevku.
-
hojko
Site Admin
Spravil som link na profil do menu a zaroven vyhladavanie mnou zalozenych tem na ktore je mozne kliknut v profile.
-
Clean_Up
Professional
hojko > Ďakujem za ten link na profil do menu, velmi mi tam chýbal.
Akurát som si všimol, že aj smajlíci sú už pekne všetci na jednej strane.
Akurát som si všimol, že aj smajlíci sú už pekne všetci na jednej strane.
-
moosha
Darca
Po 5 dnoch som prisiel na forum, a phpBB3 ma samozrejme sklamalo, nemam ho rad, no s tym uz nic nenarobim. Za tu chvilu co tu som, som postrehol tieto veci.
1.) strasne vela samostatnych barov pre vsetko. Rychla odpoved by kludne mohla byt rolovacia, "kto je online" by sa mohlo umiestnit uz do nejakeho existujuceho baru na vrchu temy.
2.) tlacidlo karmy hore nie je... WTF?
3.) rozlozenie smajlikov trocha dalej od seba, tak ako to bolo predtym
4.) bolo AdSense vzdy navrchu aj ked si uz bol prihlaseny na forum?
5.) trocha vyraznejsie spacery medzi nazvami jednotlivych threadov by nezaskodili
6.) ked uz sa bavime o tmavsom style, bolo by super ak by sa tu dal aj nejaky automatizovany system, ktory by ten darkstyle nahodil automaticky napr. o osmej vecer a vypol rano o siestej (samozrejme hodnoty casov by bolo mozne prisposobit userom)
7.) posielanie SS pomocou ikony obalky pod prispevkom daneho uzivatela nefunguje spravne. Teraz som chcel uplinkovi poslat SS, teda som klikol na obalku, ale v prijemcoch nebol jeho nick, musel som ho tam pridat. Bolo by dobre, keby tam uz bol automaticky vypisany.
8.) Zobrazit prispevky uzivatela v tejto teme by bolo dobre pridat
1.) strasne vela samostatnych barov pre vsetko. Rychla odpoved by kludne mohla byt rolovacia, "kto je online" by sa mohlo umiestnit uz do nejakeho existujuceho baru na vrchu temy.
5.) trocha vyraznejsie spacery medzi nazvami jednotlivych threadov by nezaskodili
6.) ked uz sa bavime o tmavsom style, bolo by super ak by sa tu dal aj nejaky automatizovany system, ktory by ten darkstyle nahodil automaticky napr. o osmej vecer a vypol rano o siestej (samozrejme hodnoty casov by bolo mozne prisposobit userom)
7.) posielanie SS pomocou ikony obalky pod prispevkom daneho uzivatela nefunguje spravne. Teraz som chcel uplinkovi poslat SS, teda som klikol na obalku, ale v prijemcoch nebol jeho nick, musel som ho tam pridat. Bolo by dobre, keby tam uz bol automaticky vypisany.
8.) Zobrazit prispevky uzivatela v tejto teme by bolo dobre pridat
Karma tu je spominana velakrat. A automaticke prehadzovanie skinu? To nie...ved kazdy ma doma ine svetelne podmienky a ked je vonku tma, tak to neznamena, ze mam tmu aj ja 
-
moosha
Darca
To, ze casove hodnoty sa daju zmenit zahrna aj to, ze sa cely ten plugin moze vypnut predsa.
1. Rychla odpoved rolovacia? Myslis cez javascript? Napada zaujimavy, ale nevidim v tom velky vyznam kedze to je na konci temy.moosha napísal:Po 5 dnoch som prisiel na forum, a phpBB3 ma samozrejme sklamalo, nemam ho rad, no s tym uz nic nenarobim. Za tu chvilu co tu som, som postrehol tieto veci.
2. Uz sa to tu riesilo. Karma rebricek nie je a nebude. Svoju karmu si mozes prezriet cez profil.
3. Na toto ti konkretne neviem zareagovat, mne sa naopak zda, ze su blizsie k sebe a je ich viac.
4. Mam dojem, ze ano, ale len vnutri temy. Opravte ma ak sa mylim.
5. Sila zvyku, ale tiez mi to trocha zo zaciatku prekazalo.
6. Sorry, ale toto je kravina. Menit styl len kvoli tomu, aby si niekto nekazil oci. To si radsej znizim jas na monitore na tych par hodin. Predsa az take drasticke to nie je.
-
Soviet
Darca
k 1. sa pripajam aj ja..Az tak extra to nevadi, ale fakt sa to da trochu "zocelit" a pospajat daneho bary..Rychla odpoved vsak rolovacia, to nie..takto to uplne vyhovuje...Napriklad ten horny panel s momentlnou cestou, by mozno viac "sekol" pod velkym nazvom temy (tam kde je pridat do zaloziek a spol).
Neviem uz ci to tu bolo, karma sa tu riesila, ale neda sa ta karma spravit opatovne do vyskakovacieho okna ako za starych casov? Nevravim ze tam ma byt rebricek, ale prislo mi to take "pokopovejsie" v tom vyskakovacom okne..
A este viac krat bolo spomenute "Moje prispevky" v danej teme, kde sa nachadzam, ale na prednej strane to nevidim
Neviem uz ci to tu bolo, karma sa tu riesila, ale neda sa ta karma spravit opatovne do vyskakovacieho okna ako za starych casov? Nevravim ze tam ma byt rebricek, ale prislo mi to take "pokopovejsie" v tom vyskakovacom okne..
A este viac krat bolo spomenute "Moje prispevky" v danej teme, kde sa nachadzam, ale na prednej strane to nevidim
-
audiotrack
VIP
maximálne by som prehodil "kto je online" pod rýchlu odpoveď. Neviem ale čo chcete spájať, pliesť jabla a hrušky? Je logické že je to graficky oddelené keď je to niečo úplne iné
Ten cas odoslania prispevku by mal byt kde bol predtym, nie tam v lavo dole 
-
Soviet
Darca
Podla mna je to tam super teraz, nezavadzia nespati, miesto ako stvorene pre cas..Neboj..daj tomu mesiac a budes to mat zauzivane..Sila zvyku..Aryan Angel napísal:Ten cas odoslania prispevku by mal byt kde bol predtym, nie tam v lavo dole
Audio, uplne by to stacilo, ak budes mat casu, tak to hod pod rychlu spravu