Nové hojko.com, fórum, design a štruktúra
-
casualties
Medium Expert
Re: Nové hojko.com, fórum, design a štruktúra
myslím, že HOJKO už potrebovalo zmenu
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak považujete nejaké ikonky za nečitateľné, alebo málo viditeľné, poprosím Vás odkaz na ikonku [kľudne hotlinknite priamo z fóra, right click, path a dajte ju do img tagov] aby som vedel o ktorú sa jedná. Tieto ikonky čo sú nie sú finálne, lenže to aké budú vhodné sa ukáže až časom. Takže ak niečo nevyhovuje, smelo do toho, len poprosím aj s odkazom na ikonku.
P.S.: Keby mal niekto dobrú ikonku na report príspevku a reported príspevok, kľudne mi písnite SS, ja ju upravím do podoby fóra. To je teraz taká malá dilema, aktuálna
P.S.: Keby mal niekto dobrú ikonku na report príspevku a reported príspevok, kľudne mi písnite SS, ja ju upravím do podoby fóra. To je teraz taká malá dilema, aktuálna
Ja si myslím že toto je rozhodne zmena k lepšiemu a za mňa ďakujem všetkým ktorí sa na tom nadreli. Je to fakt pekné 
-
Shark NX
Addict
Jedinu vec co by som zmenil tak zobrazovanie noveho prispevku v Teme.

No vy prispevok by som dal Oranzovou ... Jednak sa mi zda ze by to bolo viditelnejsie a nekazilo nejak dojem ... Kedze teraz je tam rozdiel fakt velmi maly a ledva postrehnem ci sa jedna o novy prispevok alebo stary.
No vy prispevok by som dal Oranzovou ... Jednak sa mi zda ze by to bolo viditelnejsie a nekazilo nejak dojem ... Kedze teraz je tam rozdiel fakt velmi maly a ledva postrehnem ci sa jedna o novy prispevok alebo stary.
-
Soviet
Darca
Mne ta zelena vyhovuje, ale v spojeni so zelenymi a modrymi ikonkami pred prispevkom je trochu zavadzajuca.
Jedna sa o ikonky:

Tieto ikonky mi pridu male, pritom je tam miesta na tu ikonu celkom dost..Hlavne nejako viacej rozlisit dolezite od normalnych. Mozno pri dolezitych temach by mohla byt ikonka s nejakym vykricnikom skorej ako hviezdickou..
Co sa tyka noveho prispevku, taktiez by ta ikonka mohla byt vacsia a pravdepodobne vyraznejsou farbou. A co sa tyka precitanej temy, tak ta ikona mi vyhovuje, len nech su rovnako velke ak by sa menili ostatne
Jedna sa o ikonky:

Tieto ikonky mi pridu male, pritom je tam miesta na tu ikonu celkom dost..Hlavne nejako viacej rozlisit dolezite od normalnych. Mozno pri dolezitych temach by mohla byt ikonka s nejakym vykricnikom skorej ako hviezdickou..
Co sa tyka noveho prispevku, taktiez by ta ikonka mohla byt vacsia a pravdepodobne vyraznejsou farbou. A co sa tyka precitanej temy, tak ta ikona mi vyhovuje, len nech su rovnako velke ak by sa menili ostatne
-
uplink
VIP
hmm to neviem či hojko povolí meniť veľkosť, ale logo a farba by šla pomeniť.
Podla mna su celkom ok, az na tu prvu, ktora absolutne nezapada do "kolekcie". Je taka...divna. A namiesto tej zelenej so sipkou by ste mohli skusit nejake to "h" z faviconu alebo mozno len cisto zelene to skusit nechat. V jednoduchosti je krasa.Soviet napísal:Mne ta zelena vyhovuje, ale v spojeni so zelenymi a modrymi ikonkami pred prispevkom je trochu zavadzajuca.
Jedna sa o ikonky:
-
Soviet
Darca
Ako oni su celkom OK..Ale predsa tie dolezite temy po precitani maju napriklad ikonu:

A napriklad v takych zalozkach pri viacerych precitanych temach a precitanych dolezitych temach je to neprehladne..To iste vlastne aj pri novych..Ako vravi yazoo mozno by stacila klasicka zelena gulicka bez akehokolvek vzoru vo vnutri..Vo velkom (pri kategoriach) je to super, ale v takomto malom to moc nepomaha...

A napriklad v takych zalozkach pri viacerych precitanych temach a precitanych dolezitych temach je to neprehladne..To iste vlastne aj pri novych..Ako vravi yazoo mozno by stacila klasicka zelena gulicka bez akehokolvek vzoru vo vnutri..Vo velkom (pri kategoriach) je to super, ale v takomto malom to moc nepomaha...
-
kore
Light Professional
Skor by som navrhoval ikonky v tvare pismena H ako je v hojkologu, nejako poriesit, a velkost taktiez zvacsit.
-
Homer J Simpson
Medium Star
Asi som slepy ale nevidim tlacitko Karma.
-
audiotrack
VIP
a kde ho hladáš?
-
Homer J Simpson
Medium Star
Na uvodnej stranke.
asi tam hore, kde vzdy bolo
Klikni na profil a : Pozrieť si komentáre ku karme užívateľa :
Klikni na profil a : Pozrieť si komentáre ku karme užívateľa :
-
Homer J Simpson
Medium Star
Aha mam to. Tak je to blbe ale co uz zvyknem si.
-
audiotrack
VIP
blbé by bolo tam hore dať linky na karmu kde by bolo:
a) tvoj profil (na to by teda boli dva ronaké linky)
b) jedno číselko na celej strane
keby čítaš tak vieš že rebríček karmy sa už neplánuje, takže to blbé vôbec nie je. Pochopitelne že teda teraz nie je v menu link na karmu
a) tvoj profil (na to by teda boli dva ronaké linky)
b) jedno číselko na celej strane
keby čítaš tak vieš že rebríček karmy sa už neplánuje, takže to blbé vôbec nie je. Pochopitelne že teda teraz nie je v menu link na karmu
-
moosha
Darca
Ved nemusi tam byt rebricek karmy (ja pod nim chapem tu tabulku, ze kto ma najvyssiu K, neviem ako ty), ale to, co sa povodne ukazalo ked si tam klikol na "Moja karma".
-
audiotrack
VIP
a viem ja čo sa vám tam ukázalo?
kuknem na localhoste staré forum keď si nájdem čas. Ale myslím že tam bola výška (to máte), počet odoslanej k- a k+, a počet prijate k+ a k-, nie? To by sa možno dalo nejak zapasovať do tejto. Či myslíš niečo iné?
ak mam pravdu povedat tak mne osobobne sa viac pacil stary vzhlad, bol pestrejsi... toto sa mi nepaci je to take divne...mozno keby sa zmenila farba viac do modra tak by to bolo lepsie...chyba mi ta typicka "hojko blue" farba.... a co mi este celkom vadi ze tlacidka su akoby take rozmazane napriklad CITOVAT, OHLASIT PRISPEVOK atd..aj napr ranky ako Lama Designer, Moderator, takisto aj smajlici....nejako mi to taha oci
...aj logo je rozmazane ale to je najmenej to sa aj tak meni...(neviem ci je to len u mna, je to mozne)
neviem snad si zvyknem tak ale je to take divne pre mna
...
neviem snad si zvyknem tak ale je to take divne pre mna
-
hojko
Site Admin
Tak tie male ikonky boli nahradene, teraz je to papier so zalomenym rohom, ak ked mi tam sice trochu nepasuje, je to vacsie ako povodna gulicka a zelena ma trosku vyraznejsiu farbu. Teraz mi je aspon hned jasne, ze co je a co nie je novy prispevok.
Viper1121: Nemas nahodou zapnuty zoom na stranke v prehliadaci???
Viper1121: Nemas nahodou zapnuty zoom na stranke v prehliadaci???