Nejde windows
Nejde windows
Ahoj, nainstaloval som si linux kubuntu. Predtym som este mal Win XP obidve som dal na C: Potom ako sa kubuntu nainstaloval tak bezi v pohode ale nefunguje mi XP. Vzdy pri prihlasovani zamrzne alebo pise error Issas.exe Neviem co s tym format disku? alebo co?
Re: Nejde windows
Ako si inštaloval to kubuntu? z windowsu cez wubi? ale asi sotva...
Ak normalne cez livecd, tak sa ani nečuduj... pomože len format, nainštalovanie windowsu, a nasledne nainštalovanie kubntu na INU particiu
Ak normalne cez livecd, tak sa ani nečuduj... pomože len format, nainštalovanie windowsu, a nasledne nainštalovanie kubntu na INU particiu
vo windowse cez wubi som to instaloval
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2010, 11:17)
pomoze niekto?
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2010, 11:17)
pomoze niekto?
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
S podobnym pripadom som sa este nestretol ani osobne ani z pocutia. Ktoru verziu kubuntu si presne nahadzoval? Bolo instalacne medium bezchybne napalene? Neinstaloval si medzi tym do windowsu aj nieco ine?
Ak sa problem nevyriesi, skus nabootovat windows v nudzovom rezime a cez control panel kubuntu odinstalovat.
Ak sa problem vyriesi a stale budes chciet pouzivat kubuntu/ubuntu/*buntu, nabootuj ho cez live cd, a rozdel particie na disku pomocou gparted (a mozno to dokaze samotny instalator, neviem, vzdy to robim rucne). Ak by si si netrufal, odporucam napisat niekomu kto ma s linuxom nejake skusenosti, pripadne kludne napis mne na jabber (ta zlta ziarovecka dolu
) Ak zrovna nebudem zaneprazdneny, tak pomozem. Kazdopadne odporucam (ako kazdy zodpovedny IT-ckar) najdolezitejsie subory VZDY zalohovat, aj ked zrovna nerobis nic nebezpecne (ako napriklad delenie particii, zmena MBR...).
Ak sa problem nevyriesi, skus nabootovat windows v nudzovom rezime a cez control panel kubuntu odinstalovat.
Ak sa problem vyriesi a stale budes chciet pouzivat kubuntu/ubuntu/*buntu, nabootuj ho cez live cd, a rozdel particie na disku pomocou gparted (a mozno to dokaze samotny instalator, neviem, vzdy to robim rucne). Ak by si si netrufal, odporucam napisat niekomu kto ma s linuxom nejake skusenosti, pripadne kludne napis mne na jabber (ta zlta ziarovecka dolu
ak by to este niekoho zaujimalo tak problem bol v jednej z ramiek. Odobratim jej sa vyriesilo kopu problemov ako napr. chybne instalacie programov atd. aj ked pri instalacii linuxu nebol ziaden. Ostaval len format disku a znova nainstalovat XP.