NHL (aktualne)

O športe...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Šatan udajne podpisal Bostonu
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa BoBor89 »

dlhší čas som sem neprispieval :) tak mal by som začať. Páčia sa mi špekulácie ohladom Haláka, že kde nakoniec zakotví, najviac sa mi pre neho páčila alternatíva v podobe RedWings, ale ani Dallas neni zlý čo v posledných dňoch koluje po nete, ale u Stars by to bolo na dračku, lebo Turco je sice starý, ale kvality má stále, zato u RedWings Osgood pôjde už do dôchodku mám taký pocit.. ale mám taký pocit že neskončí ani v jednom z týchto dvoch tímov..
Šatan sa v Bostone snad uchytí a niečo ukáže aj na OH, zahralo mu do karat velká marodka u Bruins. Inak som si všimol že Krejči už tak neboduje ako minulú sezonu, ale Ružička s ním ráta na OH to som tiež zvedavý ako chlapec zahrá..
Som aj celkom zvedavý ako sa vráti Demitra, lebo písalo sa aj to žeby ho mali vymeniť. A čo sa týka kosatiek, tak Burrowsovi to v poslednom čase padá do brány..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

po tom co detroit dostal na usti od slabuckeho NYI si myslim ze tema halak vyvstava na samy vrchol, osgood uz stary, howard nikdy nebude viac ako dvojka...halak moze byt vykupenie...v dallase situaciu nepoznam
BoBor89
Medium Star
Medium Star

situacia v Dallase je tiež zaujimavá.. lebo Turco už nepodáva klasické výkony ako s pred pár rokov.. ako urobili dobre ked kúpili Richardsa, ale Smitha tak lahko pustiť nemuseli lebo on je velmi konštruktívny golman podla mňa, a teraz bude zaujimavé či niekoho zoberú, alebo sa budú spoliehať ešte na Martyho. Inak je dosť možné že Halak nakoniec skončí v nejakom uplne inom tíme, ved sa povrávalo aj o Philadelphii tak uvidíme(čo na moje velké prekvapenie som zistil že Biron tam už nechytá heh, a dalšie prekvapenie pre mňa bolo to že Michálek hrá za Senators :) )
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

mirak2 napísal:po tom co detroit dostal na usti od slabuckeho NYI si myslim ze tema halak vyvstava na samy vrchol, osgood uz stary, howard nikdy nebude viac ako dvojka...halak moze byt vykupenie...v dallase situaciu nepoznam
Howard je v zámorí považovaný za momentálne najvážnejšieho konkurenta Myersa (BUF) o Calder Trophy. Detroit nekúpi to, čo už má.
BoBor89 napísal:veľmi konštruktívny golman podla mňa
To je aký? :P
//: Takže myslíš perspektívny? :D
BoBor89
Medium Star
Medium Star

konštruktívny, že mal budúcnosť v Dallase sa mu darilo, ale oni ho šupli preč.. a len preto že mali vo forme už aj Turca, a Smith sa vtedy predviedol počas jeho zranenia, a fandovia chceli radšej Turca lebo bol oblúbenec, čiže museli Smitha poslať preč a prišiel im Richardssn(snad to chápete lebo to píšem na rýchlo a nechápem tomu ani sám.. :) )

// jj vystihol si to :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re:

V Chicagu inak hral spolu s Mikitom tiež pôvodom Slovák a na vtedajšie pomery veľmi dobrý obranca Elmer Vasko. Čo sa týka slovenských predkov tak starých rodičov má zo Slovenska (od Starej Ľubovne) aj Scott Stevens a o Joey-m Kocur-ovi (určite si pamätáte tohto tvrďasa čo miesil cesto s Probertom v Detroite) sa dokonca uvažovalo ako o reprezentantovi v Lillehammeri ´94, ale Šuplerovi nezapodol do koncepcie alebo bol iný problém.. nepamätám už. Zrejme najlepší brankár USA Mike Richter má tiež slovenský pôvod a médiá pustili fámu, že by mal nastúpiť za Slovensko na Svetovom pohári 1996 (bol MVP turnaja) i keď taká možnosť zrejme bola neviem si predstaviť prečo by to robil (veď s USA vyhral no nie? :) )...

SVATOŠ Colorado ponúklo Svatoša na výmenu (predpoklad je, že získajú 3. kolo draftu), ako záujemcovia sa ozvali Toronto, Boston a Ottawa.
HALÁK Edmonton prejavil záujem o získanie dobrého gólmana a Halák sa zdá byť tým pravým mužom. Jeff Drouin-Deslauriers má v 25 zápasoch úspešnosť 89,94 % a jeho náhradník Devan Dubnyk iba 83,87 %.
IMO Detroit s Howardom je pre Haláka mimo hry, v súčasnosti to vidím na Dallas, Edmonton a môj tajný tip - Ottawa by nemusela byť márna!

Len tak by the way... :) http://www.iihf.com/home-of-hockey/news ... d-men.html
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm konecne na slovenskom internete pribudla kvalitna stranka o NHL :)
http://www.sport7.sk/nhl/centrum

Snad im to vydrzi..Tipujem, ze cerpaju data z ESPN, kedze podobny system je tam zauzivany...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Soviet napísal:Hmm konecne na slovenskom internete pribudla kvalitna stranka o NHL :)
http://www.sport7.sk/nhl/centrum

Snad im to vydrzi..Tipujem, ze cerpaju data z ESPN, kedze podobny system je tam zauzivany...
ak chces kvalitnu stranku len o nhl tak http://www.slovaknhl.sk
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

SlovakNHL.sk má 12 ročného redaktora. HAVE FUN.
://Teda aby som bol presný slovenské weby o NHL sú všetky na dve veci. Väčšinou preberajú správy SITA, čo je tragédia alebo kopírujú články a témy z tsn.ca, nhl.com, espn alebo hockey news a to väčšinou s dvoj-troj dňovým meškaním.

O hokeji na Slovensku existuje jediná dobrá stránka, kde sa môžete dozvedieť niečo "navyše" oproti prebratým správam je www.webhokej24.sk, za ktorou stoja ľudia z fachu, nadšenci, ktorým na SK hokeji záleží. Stránka sa na nič nehrá prím tam hrá o.i. aj juniorský hokej, na ktorý si mimo turnaja WJC U20 nikto nespomenie. AMCAN sekciu pripravuje týpek, ktorý osobne obeháva NHL a robí rozhovory so Slovákmi, ktoré na inej stránke nenájdete, lebo nie sú prebraté ale originálne prípadne preberie pikošku/úvahu ktorá sa objaví v USA len v lokálnej spravodajskej sieti. Švajčiarskemu hokeju sa tam napr. venuje človek žijúci a pracujúci okolo hokeja vo Švajci atď. atď.

Títo ľudia to robia vo voľnom čase a z čistého entuziazmu (ok, ok nejaká reklama to tam kryje, ale všetci vieme, že to bohviečo nie je) a keď niekto označí za dobrú stránku web, kde články pripravuje 12 ročný chlapec, tak ma to zdvíha zo stoličky.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

http://sport.aktuality.sk/clanok/88954/ ... o-na-lade/
psycho, toto bol zachvat ko*ot izmu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ked sa pozriete na dalsie zakroky toho kanadana, tak inak ako vymetenec sa nazvat neda. Len sa divim, ze mu stale dovolia hrat hokej.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vcerajsia noc priniesla aj ine ako brutalne fauly. Napriklad lahodkou bol gol Datsyuka v samostatnych najazdoch, ten si vychutnal brankara Niemiho ako male maca, ten po najazde len ostal mnaucat na lade. Aby toho nebolo malo, pridal sa aj Bertuzzi:

A golik z pred par dni od Cammaleriho:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

mno hojko, tie dva goly lahodkove su starsie ako zo vcera, druhy bol bertuzzi a aj ked to bolo pekne, gol nemal byt uznany pretoze sa bertuzzi korculami chvilku viezol od branky
a zaujimave je toto, aj ked z echl(tretia "najvyssia" sutaz) -
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mirak2: Nieco podobne ako Bertuzziho gol sa stalo v Ceskej extralige tusim v minulej sezone, tam tiez hrac vystruhal otocku pred brankarom a tiez bola dlho diskusia, ci gol mal alebo nemal platit. Pretoze aj pri blafaku, ked hrac prudko zabrzdi (doslova sa zasekne) pred brankarom a spravi klucku, aj vtedy ide kusok od branky. Dalsia strana hovorila, ze puk isiel smerom od branky. V tomto pripade nepoznam vyklad pravidiel NHL, takze si nedovolil povedat, ci mal gol platit alebo nie, no pozeral som to video este raz a da sa povedat, ze Bertuzzi jednou nohou prakticky pri otocke stal. Myslim, ze Nova Sport sa k tomu v NHL magazine urcite vyjadri a bude tam diskusia o tom, takze ak nezabudnem a bude to v prijatelnom case, tak si ten magazi urcite pozriem.
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

pokial ja viem tak iba puk musi ist smerom k brane..ale nehadam sa nepoznam presny vyklad pravidiel
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

mirak2 napísal:mno hojko, tie dva goly lahodkove su starsie ako zo vcera, druhy bol bertuzzi a aj ked to bolo pekne, gol nemal byt uznany pretoze sa bertuzzi korculami chvilku viezol od branky
a zaujimave je toto, aj ked z echl(tretia "najvyssia" sutaz) -
korculami sa vratit mozes ide o puk ktory nemozes nemozes vratit a musis ho viest stale na branu :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ale puk od branky vedies aj vtedy, ked davas klucku napriklad pri strele s hokejkou medzi nohami. Rovnako aj niektore blafaky a podobne...
Napísať odpoveď