čawko, utopil som Samsung M8800 pixon, a chcel by som nejakú náhradu... podobný fon len nie už značky samsung... aby mal velký display... skvelé foto ako pixon a mal aj wifi...
mohli by ste mi nejaké navrhnúť... dakujem
mobil
Re: mobil
Satio ide okolo 350€
Pixon okolo 160€
Samozrejme že ich veľa čo robí dobre foto... nepozeraj len na Mpx... aj SE C905 robí kvalitné foto...
Trh je zaplavený MT stačí si len vybrať
Ja mam osobne Satio som nadmieru spokojný aj keď by som čakal viac od neho ale stále je to mobil a nie foťák a bez poriadnej optiky to nikdy nebude ono...
ja by som ti poradil v tejto cenovej kategorii Nokiu N86...
Pixon okolo 160€
Samozrejme že ich veľa čo robí dobre foto... nepozeraj len na Mpx... aj SE C905 robí kvalitné foto...
Trh je zaplavený MT stačí si len vybrať
Ja mam osobne Satio som nadmieru spokojný aj keď by som čakal viac od neho ale stále je to mobil a nie foťák a bez poriadnej optiky to nikdy nebude ono...
ja by som ti poradil v tejto cenovej kategorii Nokiu N86...
Re: mobil
neboj sa aj ja mam SATIO a viem ocom hovorim ja som mu radil podla ceny pixon 340 euro satio 495 euro
Satio je jednoznacne najlepsi fotomobil s OS a videl som ako foti pixon a viem ze jeho kvalita fotiek (v dobrom svetele) je blizsko kvality Satiu
a este jedna vec povedal ze chce mobil na foto tak nic ine sa neda odporucit
Satio je jednoznacne najlepsi fotomobil s OS a videl som ako foti pixon a viem ze jeho kvalita fotiek (v dobrom svetele) je blizsko kvality Satiu
a este jedna vec povedal ze chce mobil na foto tak nic ine sa neda odporucit