Ake auto - poradte
Re: Ake auto - poradte
takze je to priblizne rovnako, akurat ten zvuk motora je asi krajsi na benzine ako na nafte. A co spotreba? teraz pojde, alebo uz asi sla nafta dole, koli dopravcom, ci? co by ste si vybrali ?
Čo hovoríte na toto auto ?
Tatko ho chce kúpiť na rok, dva, potom kúpime niečo lepšie (momentálne staviame dom). Predali sme našu Hondu Accord, lebo sa do nej nič nezmestí a naše "pracovné" auto, ktoré sme mali na prevážanie materiálu atď, už doslúžilo. Táto Omega je veľká, je to combi.
http://opel-omega-caravan.autobazar.eu/ ... 72354.html
Tatko ho chce kúpiť na rok, dva, potom kúpime niečo lepšie (momentálne staviame dom). Predali sme našu Hondu Accord, lebo sa do nej nič nezmestí a naše "pracovné" auto, ktoré sme mali na prevážanie materiálu atď, už doslúžilo. Táto Omega je veľká, je to combi.
http://opel-omega-caravan.autobazar.eu/ ... 72354.html
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
meken: vidim, ze auto vyberas podla najdolezitejsich aspektov 
RATZINGER666´: no co , som amater no, naprv sa mi auto musi pacit a potom sa pytam
... rozmyslali sme aj o w. passatovi 2,0 tdi, ale ale... ze vraj tie passaty nie su dobre
realnu spotrebu si najrychlejsie najdes na: http://www.spritmonitor.de/en/
vyfiltruj si auto, rok vyroby, motor (benzin/dizel), vykon motora a tu najlepsie uvidis za kolko motor dokaze jazdit
vyfiltruj si auto, rok vyroby, motor (benzin/dizel), vykon motora a tu najlepsie uvidis za kolko motor dokaze jazdit
Myslim si, ze pruzne zrychlenie by mal mat lepsie ten diesel.
-
Adulko1
Light Professional
sundevil, suer taku stranku som hladal, ale ktovie, ci to je realne, kazde auto moze inak fungovat .. 
Realne to z velkej casti je, kedze uzivatel zadava, kolko litrov spalil + po akych cestach jazdil (mesto, okresky, dialnica) + tempo akym siel - jedine, ze by niekto silou mocou chcel klamat, aby mal na webe lepsiu spotrebu.
Vysledky sa budu urcite lisit oproti PP (lebo ani ten neukazuje uplne prsne), ale aspon ma clovek predstavu za kolko dokaze dane auto jazdit. Kto to tam mysli vazne tak pridava, ci ma prave zimne gumy, resp uz som videl aj jazdy s popisom ze na streche mali box a pod.
Vysledky sa budu urcite lisit oproti PP (lebo ani ten neukazuje uplne prsne), ale aspon ma clovek predstavu za kolko dokaze dane auto jazdit. Kto to tam mysli vazne tak pridava, ci ma prave zimne gumy, resp uz som videl aj jazdy s popisom ze na streche mali box a pod.
-
RATZINGER666
Darca
kaslite uz na to zrychlenie a spotrebu, radsej nech zaujemca napise, co s tym autom planuje robit, kolko jazdit, kde apod. ... dpc uz som vam sem raz pisal ten vzorovy "inzerat" na kupu, aby sme sa taketo veci nemuseli pytat dodatocne
to je sice pekne, ze na dizli je papierovo nizsia spotreba, ale co mu to pomoze, ked s tym bude lietat len po meste...
Viete poradit dake stranky? kde su dobre ponuky, okrem autobazar.eu. Alebo radsej kupovat auto zo zahranicia?
co som pozeral cenniky, tak v polsku civic v zaklade stoji priblizne o 1300 eur menej ako na Slovensku. Takze si myslim, ze sa oplati ist aj do zahranicia. Inak co som pocul, tak v Polsku davaju aj celkom dobre akcie, ale to uz zalezi na konkretnom predajcovi...
-
RATZINGER666
Darca
ked spomina autobazar.eu, nebude chciet ponuky na jazdene vozidla??
vidis, som si ani neuvedomil - tazky den mam za sebou
tak v tom pripade stare zname - autoscout24.de alebo mobile.de
a este ak by si chcel nejaku slovensku tak - autovia.sk
tak v tom pripade stare zname - autoscout24.de alebo mobile.de
a este ak by si chcel nejaku slovensku tak - autovia.sk
-
pishta
Light Professional
Nechce sa mi zakladat temu co poviete na tento kusok ?
http://subaru-impreza.autobazar.eu/20-t ... 44065.html
http://subaru-impreza.autobazar.eu/20-t ... 44065.html
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jedna fotka vonkajsku a motora moc o aute nepovie ... toboz o takomto sportovejsie ladenom
... tomu autu od prveho pohladu nieje nic, ale zalezi ako sa na nom jazdilo ... ak to mal nejaky fitipaldi, co je pri takomto aute v podstate iste, a nahodou sa k nemu nespraval ako by mal, alebo mohol, tak akurat okolo tych 100 - 125 kkm mozu prist prve nepekne investicie, ako GO motora a podvozka
... ale ak mas o to zaujem a nemas to daleko urcite sa chod pozret
(( aj ked osobne by som zabludil o generaciu, dve vyssie k WRXkam
))
-
pishta
Light Professional
No sak jasne to som len tak zo zaujimavosti dal aj tak to neberem moc do uvahy kedze som student a nemam nejaky extra velky mesacny prijem by som to asi neuzivil ... ale krasne su tie imprezy
Co by ste poradili take do tych 6000€ mozno co je relativne spolahlive a nema to az taku strasnu spotrebu ?
Co by ste poradili take do tych 6000€ mozno co je relativne spolahlive a nema to az taku strasnu spotrebu ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vyhol si sa typickemu problemu - kde a kolko s tym chces jazdit ? hatch/sedan/coupe/suv ? atd. ... pochop ze za 6000 je taka sleha jazdenych aut, ze len na zaklade parametra ceny sa vybrat NEDA
...
-
pishta
Light Professional
Jazdit skor po meste ale urcite budu aj dlhsie cesty par krat za rok ... a inac sedan alebo coupe 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak tu je taky vycuc modelov nad ktorymi by som uvazoval ja osobne ((iba na ilustraciu, nemusia byt zorvna take motory a vybavy, urcite sa daju aj drahsie kusy aj lacnejsie a pod. ))
sedany
Accord
Avensis
R 75
Vectra
Primera
C kláda
626
Mon Dieu
5er
3er
coupe - o tom nemoze byt u mna rec, coupe musi mat pohon na zadok, cize je iba par moznosti, z ktorych by som ja osobne vyberal a to je bachor 3er coupe a medved CLK
...
a potom ti uz mozem poradit iba volby srdca, ktore sa za danu cenu oplatia, ale to su auta, ktore zeru, niekedy neoplyvaju spolahlivostou a pod. ... to asi nechces
...
sedany
Accord
Avensis
R 75
Vectra
Primera
C kláda
626
Mon Dieu
5er
3er
coupe - o tom nemoze byt u mna rec, coupe musi mat pohon na zadok, cize je iba par moznosti, z ktorych by som ja osobne vyberal a to je bachor 3er coupe a medved CLK
a potom ti uz mozem poradit iba volby srdca, ktore sa za danu cenu oplatia, ale to su auta, ktore zeru, niekedy neoplyvaju spolahlivostou a pod. ... to asi nechces
-
Clean_Up
Professional
Za zhruba 6tis. € by si kúpil aj SLK-ového Maca.