Call of Duty: Modern Warfare 2
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
Taktiez mam ten isty problem ako sphinx. Aj ked sa uz na nejaku hru pripojim tak mi hento vypise. Treba cakat na normalny crack alebo patch, ktory to obide.
aj mne stale ze joion to steam lobby failed
konecne som hackol lvl70..a teraz to nejde 
A čo takto zahrať si normálne? Nielen že nemáš origo /to mi až tka nevadí/ a ešte aj nehráš fair play?kutlo napísal:konecne som hackol lvl70..a teraz to nejde
Trp dalej
S tym suhlasim ale pocul som, ze pokial sa s tym patchom 1.0.75 pripojis na nonsteam hosta tak by ta to malo nechat hrat ale pokial sa pripojis na steam hosta tak kick. Neviem co je pravda. Budem skusat nadalej sa connectovat a pokial to aspon raz pojde tak sa ozvem.Guczmann napísal:
A čo takto zahrať si normálne? Nielen že nemáš origo /to mi až tka nevadí/ a ešte aj nehráš fair play?
Trp dalej
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som si stiahol ten novy crack nechce mi vyhladat hru stale mi zvysuje ping a nic ine sa nedeje

To robi aj ked mas originalkuRyan_Cooper_33 napísal:ja som si stiahol ten novy crack nechce mi vyhladat hru stale mi zvysuje ping a nic ine sa nedeje![]()
![]()
-
Ba-Yo
Light Professional
ale ja som to hral cez zero gear mal som verziu 1,066 a teraz na 1,072 mi nechce vyhladat
neposlal by mi niekto link na ten novy crack cez SS
neposlal by mi niekto link na ten novy crack cez SS
hral som fer po 49lvl...

Mam original a ziadny problem som nezaznamenal.
Problém je iba s craknutými hrami. 
-
Andrew007
Guru wannabe
Tak som sa nasral ze napokon som objednal origo z PGS, kto sa bude motat na nete a furt hladat novy patch a este taky, ktory vydrzi len den.. 
cawte ked niekomu to pojde tak dajte vedet co ste spravili dik:):D
Cauko mam otazku:mam patch 1.0.175 multak mi siel normal ,ale dnes sa mi neda napojit pise steam connection failed.Neviete preco???
Asi opravili (prisli na dieru),alebo je novsia verzia.Preco to tu kazdy rozpisuje,ze mu nejde multak,tak nejde no zivot ide dalej.dadko18 napísal:Cauko mam otazku:mam patch 1.0.175 multak mi siel normal ,ale dnes sa mi neda napojit pise steam connection failed.Neviete preco???
Asi aby sem potom dakto napisal, ze uz je fix a multak opat slape.DavisJ666 napísal: Asi opravili (prisli na dieru),alebo je novsia verzia.Preco to tu kazdy rozpisuje,ze mu nejde multak,tak nejde no zivot ide dalej.
Ved to niekto furt napise,ze je fix,ked to neviete vydrzat hladajte na nete.Nema cenu takto hrat multak,ked nevedia spravit stabilny hack,tak nech nerobia.Polda_SK napísal:
Asi aby sem potom dakto napisal, ze uz je fix a multak opat slape.
Stabilny hack podla mna neexistuje. Takto to skor - neskor kazdeho dopali a kupi si original, pokial to ma teda zaujem hravat. A upozornit nato, ze starsi hack uz nefunguje neni nic zle podla mna. Hry sa to tyka, to je hlavne.DavisJ666 napísal: Ved to niekto furt napise,ze je fix,ked to neviete vydrzat hladajte na nete.Nema cenu takto hrat multak,ked nevedia spravit stabilny hack,tak nech nerobia.
mam dalsiu mozno pre niekoho zbytocnu otazku-co je zero gear? 
počítačová hra 
Rozumny clovek si taku hru nekupi,a na stabilnom hacku sa pracuje.Polda_SK napísal:
Stabilny hack podla mna neexistuje. Takto to skor - neskor kazdeho dopali a kupi si original, pokial to ma teda zaujem hravat. A upozornit nato, ze starsi hack uz nefunguje neni nic zle podla mna. Hry sa to tyka, to je hlavne.