Opera 10 alpha k dispozicii
Re: Opera 10 alpha k dispozicii
Dunlop: To nieje bug, je to vlastnosť. Konkrétne Aero Peak. Opera 10.50 sa lepšie funkčne integruje do Windows 7. Pusti si IE a otvor 5 záložiek. Tiež budeš mať otvorených 5 okien.
Lol, tak to je teda riadna chu****
aký to má zmysel? a povedz mi že sa to dá vypnúť bo ma šľak trafí
Je to na rýchlu navigáciu medzi otvorenými oknami (záložkami) - pozri video. Ako to vypnúť v opere 10.50 netuším. Ale môžeš vypnúť aero peek globálne vo Windows:
Pravým tlač. myši na taskbar - Vlastnosti - Hlavný panel - odškrtni políčko pri "K náhľadu plochu použiť funkciu náhľad Aero". Potom však vypneš aero peek pre všetky aplikácie vo Windows 7. Poľa mňa je aero peek spolu s jump listom super funkcia vo Windows 7.
Pravým tlač. myši na taskbar - Vlastnosti - Hlavný panel - odškrtni políčko pri "K náhľadu plochu použiť funkciu náhľad Aero". Potom však vypneš aero peek pre všetky aplikácie vo Windows 7. Poľa mňa je aero peek spolu s jump listom super funkcia vo Windows 7.
takže tento vyššie spomínaný problém som vyriešilDunlop napísal:Používa tu niekto 10.50?
Mám menší problém...
Prečo ak otvorím novú záložku v opere, automaticky mi wo win7 taskbare otvorí nové okno? proste, ak mám v opere otvorených 5 okien, mám ich aj dole vo windowsackej lište
stačí do adressbaru napísať
Kód: Vybrať všetko
opera:config#UserPrefs|UseWindows7TaskbarThumbnails