Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Co by ste privitali nove na fore
Ten čas dole je vec, ktorú nemám rád na témach pre phpBB3 (a na ktorú si neviem zvyknúť už pár rokov). 
Vedla predmetu prispevku je to aj podla mna prehladnejsie, ale tu uz ide skor o kozmeticky detail.
//Inak v nastaveniach je niekde, ze prispevky pisane vasimi priatelmi mozu byt zvyraznene. Kde to zapnem? Mohlo by to byt celkom uzitocne.. inak vie o tom dotycny ak si ho nastavim ako priatela?
//Inak v nastaveniach je niekde, ze prispevky pisane vasimi priatelmi mozu byt zvyraznene. Kde to zapnem? Mohlo by to byt celkom uzitocne.. inak vie o tom dotycny ak si ho nastavim ako priatela?
Ak by to nerobilo problem v template, privítal by som zväčšenie linkov navigácie v podsekciách. Napr. teraz som v "Obsah fóra » Diskusia » Pripomienky a návrhy" čítam si tému a chcem sa vrátiť do » Pripomienky a návrhy a "pol hodinu" to hľadám, že kde to treba kliknúť
V predošlej verzii to bolo konskými, klikal som tam naslepo a teraz si na to neviem zvyknúť a znervozňuje ma to
nj, zvyk železná..
V predošlej verzii to bolo konskými, klikal som tam naslepo a teraz si na to neviem zvyknúť a znervozňuje ma to
nj, zvyk železná..
na phpbb3 je viac veci na ktore sa neda zvyknutchrono napísal:Ten čas dole je vec, ktorú nemám rád na témach pre phpBB3 (a na ktorú si neviem zvyknúť už pár rokov).
napriklad , moje temy , to som nevidel ani na jednom phpbb3 fore
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a na našom to nevidíš? vo svojom profile?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nedalo by sa premiestnit ten panel s cestou nad temu? Vid priloha..
Pridavam sa. Zrychleny navrat do fora, menej hladania. Aspon tak to bolo po starom.
No zatial ste dvaja, ale aktualne to je 150 ludi a myslim, ze velkej vacsine to nevadi. To je taky problem kliknut o 2 cm vyssie? V sucasnej podobe mi to pripada prehladnejsie, ved to je rovnako ako v prehliadaci - najprv adresa, potom nadpis a na zaver obsah stranky.
//mi-chau: mazes rychlejsie ako stiham pisat
//mi-chau: mazes rychlejsie ako stiham pisat
Mne to nejak vaznejsie nevadi. Dokazem zit aj s tymto ako je to teraz. Len sa mi to zda praktickejsie troska a myslim, ze aj sa to da skor najst ako je to teraz. A aby som ti odpoved, nie nie je problem kliknut o 2cm vyssie. 
-
nejakymarko
Addict
ja by som k blogu:
Celkový počet príspevkov 7
ale na stranke sa zobrazi iba prvych 5....ako sa dostat k tym ostatnym?
Celkový počet príspevkov 7
ale na stranke sa zobrazi iba prvych 5....ako sa dostat k tym ostatnym?
Na lavo klikni na Posledne prispevky v blogu
-
lekoklatik
VIP
k tomu blogu, možno by bolo fajn, ak by sa dalo pridať nejaké menu, obsah blogu. že by tam boli všetky blogy.
viz priloha.
priste po kliknuti by sa ukazal zoznam vsetkych blogov ktore su k dispozicii. lebo si neviem predstavit ze tam bude 20 blogov a ja budem hladat v posledne prispevky v blogu keďže to ukazuje aj reakcie na blogy, nie len posledné blogy ktoré niekto napísal.
Že náhľad obsahu
viz priloha.
priste po kliknuti by sa ukazal zoznam vsetkych blogov ktore su k dispozicii. lebo si neviem predstavit ze tam bude 20 blogov a ja budem hladat v posledne prispevky v blogu keďže to ukazuje aj reakcie na blogy, nie len posledné blogy ktoré niekto napísal.
Že náhľad obsahu
No ved to je v tom co som poslal
Tam nie su reakcie, ale iba blogy.
-
lekoklatik
VIP
aha jo je to ono. som to nejak necital. som si myslel ze su tam len reakcie, alebo aj reakcie, nie len blogy... ok tak nist.
zisli by sa funkcie do blogu, nieco ako ulozit ako koncept. alebo aby sa clanok publikoval, kedy nastavim. napr. clanok napisem v sobotu na obed a chcem, aby sa automaticky zverejnil v pondelok.
prezijem aj bez toho, bol by to uz luxus.
ak by to bolo teda jednoduche zrealizovat, velmi by som to uvital.
prezijem aj bez toho, bol by to uz luxus.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Neviem či sa mi to teraz nezdá, ale nebolo náhodou na starom fóre nastavené po kliknutí na www odkaz, že vyskočí nové okno ? 

-
lekoklatik
VIP
cStyle riesilo sa to za tyzden aspon 20x....
http://www.hojko.com/co-vam-vadi-na-for ... 1-525.html
http://www.hojko.com/co-vam-vadi-na-for ... 1-525.html
nič ma do toho ale vsimol som si su tu len dvaja admini podla mna by bolo lepsie aby ich tu bolo viac
a aku funkcia vykonavaju VIP???
a aku funkcia vykonavaju VIP???
Adminov a moderatorov je dost
VIP ludia nevykonavaju ziadnu funkciu, tento rank vacsinou dostali za nejake zasluhy pre forum (CS admin, klucenky,...)
ja viem ze modov ju je dost pozrel som si to
ale admini su len dvaja
ale admini su len dvaja