FlashGet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

Tak v provom rade si vo svojom ucte na Rapide daj -> Setting -> v Configuration zaskrtni Direct download.

V druhomm rade si daj vo Flesh Gete -> Nastavenia -> Connestion -> a tam mas Max. počet subežných sťahovaní a daj si stahovat po 1 alebo 2, ked ti to tak blbne...

Podla toho co pises, sa mi zda, ze tych pat co ti stahuje, ti precerpaju tvoj limit a na ostatne uz nezvyssi a preto sa stiahne iba ten kb subor. Neviem ake velke party tahas, ak by boli 100mb tak by ti ten limit 5 suborov precerpat nemalo... Stale je lepsie, ked chces tahat viac GB, ked si nazbieras aj vacsi limit, ze aspon zo dvoch dni... 2,6 GB je sakra malo a aj mne sa zdalol, ze mi nejak podozrivo rychlejsie ubudaju
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

jj.. treba dať sťahovať iba toľko súborov, na koľko máš limit.. čiže zvyšné súbory daj do fronty a pozastav ich sťahovanie, alebo im naplánuj sťahovanie až na dobu, kedy limit budeš mať (po polnoci).

Ak dáš ťahať a už nemáš limit, stiahne sa Ti ten malý súbor, ktorému keď pridáš koncovku html, môžeš si ho otvoriť v browseri a tam Ti vypíše, v čom je problém.. pravdepodobne napíše download limit exceeded.. ale stretol som sa aj s prípadom, kedy daný súbor/server je dočasne nedostupný a treba skúsiť neskôr..
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Prepacte ze sa pytam taku mozno primitivnu otazku ale neviem si rady. Dakedy som pouzival rapget ale teraz mi hadze hlasky a robi problemy. Tak som siahol po flashgete ale tam neviem ako mam vlozit naraz viacero linkov, napr 40. A niekedy stiahne iba blbe 140kb odkazy alebo co. Ked pekne rucne po jednom davam ide to v pohode ... :roll: :oops: :)
brm
Darca
Darca

V nastaveniach máš zapnuté monitorovanie schránky? Označíš si všetky linky, stlačíš Ctrl+C.. a FlashGet Ti ponúkne všetky stiahnuť..

Prípadne si do svojho browsera môžeš skúsiť nahodiť FlashGot..
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Ano ked to tak dam tak mi to pekne vyhodi ale bud zacne stahovat odkazy alebo len jeden link ale vacsinou ten jeden link. Prvy
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

moze mi niekto pomoct s problemom ze ked vela taham (napr pol dna) z rapidu cez flashget tak po tom pol dni mam zatazenu ramku na omnoho viac ako ked som zacal stahovat? normalne mam cca 30% zaplnenu ram, ked dotaham tak mam aj 70-80% a zbavim sa toho len ked restartnem PC, da sa to nejako spravit aby som nemusel restartovat PC? ked taham cez prehliadac alebo cez nieco ine tak to nezere ramku, len ked taham cez flashget
mam vistu HP 64 bit
dik za rady :wink:
brm
Darca
Darca

Leniv3c.. a heslo si zadal?

ONdr3j.. ako sa prejavuje to veľké vyťaženie ramky na Tvojej práci na PC? Ktorý proces/program Ti tak vyťažuje ramku? Predpokladám, že FlashGet to nebude, bo vypnutím Flashgetu by ramka mala klesnúť.
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Ano zadal, preto sa pytam ze preco to nejde...
ONdr3j
Professional
Professional

no to je ta najvacsia sranda ze ziadny proces nevykazuje daku enormnu pazravost na ram, teraz ked taham, mam vytazenu ram na 56% (co robi 2,24 gb z 4gb) pricom proces ktory ma najviac ram je svchost a ma 143 116k (spustenych je 62 procesov, ten dalsi ma 49 280k co je opera, atd...) a ked vypnem flashget tak sa skoro nic nezmeni vo vyuziti ram
brm
Darca
Darca

ONdr3j.. a pocítiš zníženie výkonu počítača? Pretože Vista je známa tým, že rada využíva ramku naplno.. avšak ak sa spúšťa nejaký program náročný na pamäť, tak sa okamžite dokáže stiahnuť na minimum..
ONdr3j
Professional
Professional

no nepocitujem ziadne znizenie vykonu len ked mam tak plnu ram tak obcas s tym maju hry problem (padnu) inak nepadnu ani keby neviem co bolo ale vtedy zviknu padat
doteraz este stale taham, uz som na 63% (2,54 gb) zaplnenia ram, pricom sa najviac ma stale svchost a to 153 256k, potom opera 64 652 k atd
prikladam aj obr ako to vyzera :)
a o tej vlastnosti vist viem
Prílohy
ram 1.jpg
ram.jpg
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: FlashGet

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

zdravím.. mám Windows 7, stiahol som si najnovší FlashGet 3.03.. mám taký problém, že nikde v nastaveniach neviem nájsť kolónku s Default download properites, ako som to mal v staršej verzii. Vyhodí mi ju len v okne, keď pridám nejaký nový súbor a kliknem na "Advanced". Tam si nastavím meno a heslo na rapidshare, lebo mám premium account. Kliknem na "Save as default", dám sťahovať - sťahuje. Ale keď tam nahodím nové linky, tak tam to moje prihlasovacie meno a heslo nieje uložené, musím ho zadávať znova.. Vie mi niekto poradiť, že čo mám spraviť, aby sa mi to uložilo a aj daľšie súbory sťahovalo bez problémov? ďakujem
Jojko3191
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: FlashGet

Príspevok od používateľa Jojko3191 »

Jaccobinho napísal:zdravím.. mám Windows 7, stiahol som si najnovší FlashGet 3.03.. mám taký problém, že nikde v nastaveniach neviem nájsť kolónku s Default download properites, ako som to mal v staršej verzii. Vyhodí mi ju len v okne, keď pridám nejaký nový súbor a kliknem na "Advanced". Tam si nastavím meno a heslo na rapidshare, lebo mám premium account. Kliknem na "Save as default", dám sťahovať - sťahuje. Ale keď tam nahodím nové linky, tak tam to moje prihlasovacie meno a heslo nieje uložené, musím ho zadávať znova.. Vie mi niekto poradiť, že čo mám spraviť, aby sa mi to uložilo a aj daľšie súbory sťahovalo bez problémov? ďakujem
Presne ten problem mam aj ja ... neviete niekto ako to ulozit ??
Napísať odpoveď