Blokovanie SMTP
Blokovanie SMTP
Mám internet od T-Comu. Do nedávna nebol s mailami problém v pohode sa dali posielať. Ale teraz to zrazu nejde (Prijať sa dajú). Najprv nešiel klasický T-Com mail ([email protected]), ten som vôbec nepoužíval iba raz začas som otvoril thunderbird a pomazal spam. Keď som kúpil nový pc tak som tam ani ten t-com mail nedával dal som si tam svoj gmail z toho sa dá posielať aj z azetu a ostatných. Ale matka potrebuje posielať maily zo svojho noťasu, ona tam má svoj firemný mail ([email protected]) , všade inde sa jej dá v pohode posielať no len keď sa zase doma pripojí na net a chce poslať tak sa nedá. Stále vypisuje toto : "Odoslanie správy zlyhalo. Správu sa nepodarilo odoslať, pretože sa nepodarilo spojiť s SMTP serverom mail.firma.sk. Server môže byť neprístupný alebo odmieta spojenie. Overte si, že vaše nastavenie SMTP servera je správne a skúste správu odoslať znova, alebo kontaktujte vášho správcu siete." Môže to byť v tom že starý PC bol dosť zavírený (Na t-com.mail chodilo denne 50-80 spamov) a posielali sa s neho spamy a ani som o tom nevedel a preto T-Com zablokoval SMTP ? Alebo T-Com blokuje cudzie SMTP, ale prečo by blokoval firemný keď všetky ostatné idú ? Do T-Comu som zatiaľ nevolal, tak píšem sem ak by sa to dalo nejako spraviť.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Blokovanie SMTP
Ano stalo sa to aj mne a t-com zablokoval port 25 cize smtp , ja im tam idem volat zajtra ze čo oni na to povedia
Re: Blokovanie SMTP
Tak mi daj vedieť že čo si sa dozvedel pls.