Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Vaša Top Speed

Príspevok od používateľa Gothar »

Dieg0 napísal:A este som zabudol ze ked idem z LM do Dolneho Kubina v Dolnom Kubine ma nieco rozculi tak tam musim ostat az kym ma to neprestane srat.Takze by som si mal rovno zavolat kamaratov nech pridu dvaja na aute a jeden odkruti moje a druhy svoje tak nejak?
Nie, ty musis mat dost rozumu na to, aby sa tvoj hnev nepreniesol na cestu. A je sice pekne ako tu pises, ze jazdis predpisovo, ale na predchadzajucej strane si pisal, ze si isiel po meste 80 a to je uz dost na hlavu. Ale jazdi si ako chces, si daleko odo mna, takze sa ta na ceste nemusim bat :) Len som chcel upozornit na to, ze aj ked je na ceste malo aut a ty ides rychlo, tak ohrozujes aj druhych, nie len seba.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Keď viem že keď doma búcham pesťami do steny a stena je natoľko tvrdá že udieraním do nej nespôsobím žiadnu škodu tak prečo by som nebúchal?

Ale keď viem že stena je tenká a udretím do nej sa prebúram ku susedom tak do nej búchať nebudem.

Medzirečou úsek LM -> RK (1/18) je dlhý +-30km z toho možno 10-20km som išiel rýchlosťou okolo 110-120 na tachometri aby som sa trochu vybúril.Už cestou z RK do DK mi blikala kontrolka benzínu takže som vedel že si cestou nazad nemôžem jazdiť rýchlo moc dlho keďže kontrolka už svietila tak som išiel kombinovanú jazdu kde sa ako dalo a kde to bolo výhodne, neutrál alebo rýchlosť bez plynu.A vieš to auto aj keď má dokopy 700-800 kíl tak mám menší problém razantne znížiť rýchlosť ako na nejakom priemerne ťažkom aute

Gothar : To bolo ten istý deň.Cesta z DK do LM a následne Liptovský Hrádok a naspäť do LM.V meste jazdiť 80 je k0kotizmus najhrubšieho zrna to je fakt.

A vezmem si do úst myslím že Sharkové slová ktoré použil v inej téme : "predpisy sú určované pre najslabší resp najneistejší článok dopravy" ... alebo niečo v takom zmysle.Je pravda že mám určite odjazdené o jednu alebo dve nuly menej ako ty ale na druhej strane som uvedomelý a dynamický šofér ktorý vie kedy si čo môže dovoliť v danej situácii

//Cute : A ked byvam v dome? :D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Dieg0 napísal:Keď viem že keď doma búcham pesťami do steny a stena je natoľko tvrdá že udieraním do nej nespôsobím žiadnu škodu tak prečo by som nebúchal?
Aby si neotravoval susedov ! :sneaky: :smt033
Gothar
Moderátor
Moderátor

120 nie je velke burenie, to mi nevadi, ale ako som uz pisal - narazal som hlavne na tu 80ku. Tiez zas zopakujem - jazdi si ako chces, ale neber to tak, ze ohrozujes iba seba. Uz tu momentalne asi nemam co viac povedat.
//to mas pravdu, ale ta 70 tam bola chvilku. Proste situacia ze odchadzam od semafora, kecam so spolujazdcom a zrazu idem 70, vnimam vsetky auta okolo, len svoju rychlost nie :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

imho, nebezpecnejsia je 70tka pri pozabudnuti sa a nerozmyslani, ako 80tka s plnym vedomim kolko idem. Ked sa clovek pozabudne, tak mu lietaju myslienky kadetade, a zdaleka sa nesustredi na cestu tolko, co vodic, ktory jazdi s plnym vedomim a plne vnima situaciu okolo seba. Nie je mesto ako mesto - ist po sidlisku predpisovych 30, moze byt miestami nebezpecnejsie, ako ist po stvorprudovke nepredpisovych 80. BTW - ked uz sme takto OT, tak si aspon pripomenme jak sa tema volala: Vasa top speed :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

KoCi napísal: ist po sidlisku predpisovych 30, moze byt miestami nebezpecnejsie, ako ist po stvorprudovke nepredpisovych 80.
suhlasim, u nas v meste mame na jednom sidlisku pesiu zonu, kde je predpisana dvadsiatka, a este k tomu ju aj meravaju... takze namiesto toho, aby som tam siel "kludne a pomaly" podla seba a daval pozor, tak cumim ako ko*ot na tachometer, aby som tu dvadsiatku neprekrocil, a zvysok diania na ceste vnimat nestiham...
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Prva pomoc je aj ked zavolas 112. A to, ze prvu pomoc ovladas dobre ti je nanic pokial nezvladnes situaciu, budes v soku, atd.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Neviem ako tebe ale mne ide hlavne o to aby ak sa dá som dokázal do príchodu sanitky udržať dotyčného pri živote.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Prvú pomoc poskytneš zraneným aj tak, že zavoláš sanitku. Do poskytovania zdravotnej prvej pomoci by som sa však asi príliš nepúšťal, lebo v tom šoku by som to asi ani dobre nezvládol a za druhé, pri snahe pomôcť by si mohol zranenému ešte viac ublížiť a ak by si mu spôsobil vážnejšie zranenia, môžeš skončiť aj v base.

/Aha, tak Kybelvody to napísal trochu stručnejšie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

je jasne ze nebudes niekomu napravat zlomenu nohu, ked sanitka pride za 10 minut ... ale ked niekomu bude z tepny striekat krv do vyksy 2 metrov tak asi nebudes stat s telefonom mimo dosah a cakat na sanitku, ale postihnutemu pomozes ako vies aj keby to zrovna nemalo byt dobre / odborne / hygienicky / sterilne ...
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

pred dvoma tyzdnami som isel z bratrancom 245km/h auto bmw 330d smer od vranova do stražskeho je tam sice jedna dedina ale preleteli sme cez nu jak nič
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

By som bol zvedavy co by ste robili keby vam tam vo vyse 100km/h (predpokladam podla "preleteli") vyskoci tetka na bicykli...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zapli stierace
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Nadeo napísal:By som bol zvedavy co by ste robili keby vam tam vo vyse 100km/h (predpokladam podla "preleteli") vyskoci tetka na bicykli...
no nie cez dedinu mal na tachometry 230km/h ked by nam vyletela ta tetka tak si nechem predstavit ako by to skoncilo!
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

3-mato-3: tak to ste naozaj frajeri, respect :respect: :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Skoda ze ste nevleteli do nejakeho stromu za dedinou :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ano, na tachomertY ty gangsta... a ako spolujazdec, da best, resptekpa...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ajtak tomu neverim, ze 230 v dedine... raz v zivote som isiel tolko, aj to na nemeckej dialnici a som myslel, ze uz letime.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak mozno ciptunyng kde neprogramuju riadiacu jednotku motora, ale tachometer :D
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

ved ta cesta na ktorej to bolo je asi tak 13km dlha tam v pohode na taku rychlost pojdete,aj moj brat uz tamadial kolko išiel ale na motorke
Napísať odpoveď