Ďakujem
RRDTOOL a windows
RRDTOOL a windows
Cawte, poradi mi niekto ako rozchodiť rrdtool pod windows? Mam jeden pc ktorý ide nonstop a chcel by som si spraviť graf využitia atď
Ďakujem
Ďakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: RRDTOOL a windows
V prvom rade budes urcite potrebovat Perl, teda si stiahni a nainstaluj ActivePerl. Potom budes potrebovat nejaky ten planovac uloh - Cron, tak si nieco stiahni a nahod do toho aktualizaciu pre script/program z RRDToolsu napr. po 10 minut. Samotny program asi bude treba nastavit v nejakom configu, kedze je povodne urceny pre Linux, tak pochybujem, ze ma nejaku instalacku.
Teoreticky mozes skusit este Munin alebo GW Stats, oba by mali ist aj na Wine a tiez bude treba Perl. Cacti by mala byt akasi graficka a rozsirena nadstavba pre RRDTools, ma to instalacku v PHP pre nastavenie parametrov, ale vyzaduje RRDTools ako zaklad z ktoreho cerpa udaje.
Teoreticky mozes skusit este Munin alebo GW Stats, oba by mali ist aj na Wine a tiez bude treba Perl. Cacti by mala byt akasi graficka a rozsirena nadstavba pre RRDTools, ma to instalacku v PHP pre nastavenie parametrov, ale vyzaduje RRDTools ako zaklad z ktoreho cerpa udaje.