rychla jazda roba Valentu
rychla jazda roba Valentu
jeho jazda čo vy nato??
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: rychla jazda roba Valentu
Rychla jazda v kvalitom aute, na rovnej dialnici a nikto okolo. Ak sa chce s kumpanmi rozsekat, nech sa kludne rozseka, len nech pri tom nezabije niekoho dalsieho.
Video zmazane nevedel by niekto najst na to iny link ?
exo -
Najviac ma dostali jeho vyjadrenia, ked sa to prevalilo: "Nemohlo sa nič stať. Mám už dosť najazdených kilometrov. Viem, čo si môžem dovoliť a čo nie. Navyše som bol pripútaný."
Najviac ma dostali jeho vyjadrenia, ked sa to prevalilo: "Nemohlo sa nič stať. Mám už dosť najazdených kilometrov. Viem, čo si môžem dovoliť a čo nie. Navyše som bol pripútaný."
No zas by som ho ja az tak nezdrbal bolo to v noci a nikde nikdo ... a 240 som isiel uz tiez. Tie vyjadrenia potom som uz cital davnejsie to uznavam ze sa zachoval ako taky maly namysleny curacik ale myslim ze taku jazdu za takych podmienok by si dovolilo viac ludi. A samozrejme natocit to na mobil a dat na youtube uz bola maximalna hlupost.
-
nejakymarko
Addict
jazdu ako taku ano...ale sustredit sa na nu a nie robit popritom dalsich 10 kktin...
no takou rychlostou by som v živote neisiel ja nemam rad rychle jazdy
a skoda ze to prve video bolo zmazane malo až 5min bol tam cely zaznam
a skoda ze to prve video bolo zmazane malo až 5min bol tam cely zaznam
Ono v konecnom dosledku ani nie je podstatne ze siel 240 po dialnici. Podstatne je, ze sa nevenoval v dostatocnej miere riadeniu a ze zjavne este nedozrel aby takto auto mohol pouzivat.
btw. tu je este jedno dlhsie video -> http://www.videotube.sk/video-videa/414 ... al-240-tku
btw. tu je este jedno dlhsie video -> http://www.videotube.sk/video-videa/414 ... al-240-tku
To som zabudol dodat ze to ze pisal SMS bola najvacsia hovadina.
no s bratom sme robili menši pokus išli sme z prešova do košic po dialnicii šiel 170km/hod a pisal sms a bratovi to vobec nešlo nemohol pozerat na mobil aj na cestu
no ten futbalista asi to robil viackrat tak asi ma prax
no ten futbalista asi to robil viackrat tak asi ma prax