zamrzanie PC
zamrzanie PC
Dobry den , mam problem s mojim pocitacom . Posledne 2 mesiace mi zacal hrozne zamrzat , prihlasim si na na net a hned po chvili mrzne alebo robim nieco na nom a tiez marzne a nic ine nepomoze iba restart . Sprva som si myslel ze to bude RAM-kou ale kupil som novu a stale zamrza . Kamarati mi hovorili , ze to moze byt nieco so zakladnou doskou a preto sa pytam , ze ci niekto nevie kde by mohla byt chybicka ? dakujem 
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: zamrzanie PC
Daj zostavu aku mas a ake zasahy si robil v posladnom case a kedy bol reinstal win naposledy
Intel Celeron 3,2 GHz
DDR RAM 1GHz
HDD 16Gb
a pocitac bol v servise , takze win bol instalovany asi pred tyzdnom .. ale pomylil som sa v prvom prispevku , on mi ten pocitac zamrza len ked som na nete inak vsetko v pohode a net mam od UPC
DDR RAM 1GHz
HDD 16Gb
a pocitac bol v servise , takze win bol instalovany asi pred tyzdnom .. ale pomylil som sa v prvom prispevku , on mi ten pocitac zamrza len ked som na nete inak vsetko v pohode a net mam od UPC
-
IceHammer
Star
System si preinstaloval ty alebo to robili v servise ? A preco si ho daval do servisu co bolo pokazene?? Robil si nejake testy ako 3d mark, prime alebo nieco podobne ???
Ano system instalovali v servise a aj vsetky ovladace . No ziadny test som nerobil , ono mi to hlavne zamrza ked zapnem net , spustim aplikacie napr. icq a niaku stranku a zamrza ale ked zapnem iba jednu tak v pohode
-
IceHammer
Star
Nett aj zapnes alebo pri zapinani nejakej aplikacie podporovanej nett ti zamrzne?? Skus preinstalolvat ovladace na sietovku.
ano net zapnem a vsetko funguje dobre len ked mam viacero aplikacii zapnutych na nete napr icq a facebook tak zamrzne a musim restartovat a nieviem ci pomoze preinstalovanie sietovych ovladacov lebo to robili uz v servise a furt to seka
-
IceHammer
Star
Skusal si prejst pc aj nejakymi antivirakmi prip. firewal by mohol robit sarapatu nemas tam nejaky externy ako napr. kerio, ...