Trik

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Trik

Príspevok od používateľa Jake »

Zdar... neviem si pomoct, ale musim o tom zalozit temu...
TippEr1 napísal:Nechapem ako to spravil...
http://izismile.com/2010/01/18/best_car ... _7_mb.html
TippEr1 toto postol do video vtipov, respekt pred chalanom, nejde mi o karty, tam ten system nejaky budem, ale nech sa snazim ako sa snazim, ja niesom schopny spravit/pochopit len tu primitivnu hlupost s rukami na zaciatku, pozeram to video dookola pol hodinu a ziaden uspech. Nechapem co tam nevidim/robim zle :D Ak to niekto vidi, co je urcite ocividne, napiste sem jak spravit tu dementinu s rukami na zaciatku ...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Trik

Príspevok od používateľa Indigo »

Ma tie ruky inac. Vsimni si pred tym nez otoci ruky to este ma ok, zaber na publikum a zrazu ich ma spravne aby mu to vyslo. Neni to asi uplne jednoduche hentak drzat ruky, ale aj tak si ich prehodil pocas zaberu kamerov mimo.

Stacilo mu v podstate len na niekoho ukazat pocas toho ako kamera zaberala dav a ruku otocit inym smerom a je to.

Este edit, mozes to spauzovane pozorovat postupne a hladat moment, kedy ma ruku naopak, niekedy tam pride ten moment.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hmmm, mna by skor zaujimalo to s tymi kartami? :?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

keby ti to tu niekto dokazal prezradiť, tak by s tym kartovym trikom dotyčny kuzelnik asi nežal taky uspech a mohli by ho predvadzať všetci dežkovia v každom druhom bare
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Raz na discovery alebo spektre bola relacia o tychto trikoch a oje***.. Bol tam jeden trik, ktory spocival v tom, ze ulohou cloveka bolo zakryt biely kruh s priemerom cca 10cm dalsimi tusim 5timi kruhmi inej farby, tak aby nezostalo nikde ziadne biele miesto.. Vyzera to jednoducho, ale spravil to tusim len jeden clovek.. ci niekto nevie link na nejaku stranu, kde je to podrobnejsie vysvetlene..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

kukiak - to bolo v seriáli The Real Hustle
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

kuzelnik ma prelozene ruky ako ostatny.....zaber na divakov.....zaber na kuzelnika.....na pol sekundy sa stlmilo svetlo...kuzelnik v tom okamihu (doslova) svoju lavu ruku otocil o 180 stupnov
a to je ulohou kuzelnika:rozpravat, rozpravat, rozpravat...aby odputal pozornost a on rozpraval dost rychlo :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

jj, dneska v skole sme to skusali, vyzera to rovnako, len je to dost neprijemne, a udrzat usmev na tvari s tym ze si tu ruku vytoci do takej polohy, na to je treba dost skill :D a navyse napr. ja som mal problem to dat aspon do pribliznej polohy s tou rukou, spoluziak to dal tak ze to skoro vyzeralo ako malo, ale stale to bolo dost neprijemne vytocene ... ale je to efektne :D
Napísať odpoveď