Ahojte.
Pls, mate niekto skusenosti so synchronizaciou Nokia 6120c a iPhone 3GS?
Idem z Nokie na iPhone. Neviem, pomocou coho mam preniest kontakty. A co sa tyka multimedii (nie Store, to ma nezaujima), ako?
Vopred vdaka za kazdu radu.
Synchronizácia Nokia 6120c a iPhone 3GS
Re: Synchronizácia Nokia 6120c a iPhone 3GS
ku N81 8GB som mal soft na ulozenie kontaktov do pc v podobe Outlook adresara, taky subor berie aj iTunes pre syncu s pc, kde je vsak v pc umiestneny a ako sa vola netusim
Prave ten soft by ma zaujimal. Nielen fakt, ze existuje. 
Ked sme pri tom, to bez tej vydzubanej registracie (mimochodom okrem ineho cislo kreditnej karty a pod) si do telefonu nevlozim ani prd vo formate mp3?
Ked sme pri tom, to bez tej vydzubanej registracie (mimochodom okrem ineho cislo kreditnej karty a pod) si do telefonu nevlozim ani prd vo formate mp3?
AppStore ucet sa da urobit aj bez cisla karty. Je mozne vygooglovat si fiktivnu adresu v US a vsetko ptom funguje ako ma 
Nepamatam sa presne, ci sa naozaj nedaju rpidavat svoje veci bez uctu, ale ked hovoris, tak to asi tak bude
No a na meno softu si nespomeniem presne ale je to sucast Nokia PC suit.
Nepamatam sa presne, ci sa naozaj nedaju rpidavat svoje veci bez uctu, ale ked hovoris, tak to asi tak bude
No a na meno softu si nespomeniem presne ale je to sucast Nokia PC suit.
Ucet uz sa mi podarilo. Ono je to cele nejake prilis plne peripetii. Som myslel, ze takato hracka ponukne viac ako zozerie nervov.
Aktualne sa potykam s tym, ze ked stiahnem nieco free, neviem to synchronizovat do iphohe, lebo itunes mi vzdy (ale fakt vzdy) pri tom zamrzne. To je sit!!!
A stale som neprisiel na to, ako donho dostanem vlastne veci. Nejake store ma az tak zase nezaujima.
Aktualne sa potykam s tym, ze ked stiahnem nieco free, neviem to synchronizovat do iphohe, lebo itunes mi vzdy (ale fakt vzdy) pri tom zamrzne. To je sit!!!
A stale som neprisiel na to, ako donho dostanem vlastne veci. Nejake store ma az tak zase nezaujima.
vytvoris si playlist a hodis si tam svoje veci a potom synchronizujes. no a este musis povolit pri zariadeni ked ti ho iT najde.
ale preco to mrzne neviem. mas najnovsiu verziu?
ale preco to mrzne neviem. mas najnovsiu verziu?