Fit lopta
Fit lopta
zdravim Vas. Potreboval by som pomoct kde kupit nejaku fit loptu 75 - 85 cm normalnej kvality a rozumnej ceny. Chcela by ju mama, ale ja natusim kde je sever v tejto oblasti. Dakujem za akukolvek pomoc alebo tip...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fit lopta
v každom športovom obchode, dokonca som ich videl aj v tescu v oddelení športu
-
johny541
King
Exisport ma teraz na ne zlavu. Sestra si jednu kupila pred nedavnom. Staci len vstat, ist do sportoveho obchodu a kupit
Nic zlozite.
ano, byvam v zapadakove a zajtra mam cestu do BB a o tyzden v stredu do ZA. preto sa pytam aby som zbytocne nebludil po obchodoch. Neznasam pozeranie tovaru, hladanie a vracanie sa niekde kde to je lacnejsie. preto som napisal semjohny541 napísal:Exisport ma teraz na ne zlavu. Sestra si jednu kupila pred nedavnom. Staci len vstat, ist do sportoveho obchodu a kupitNic zlozite.
-
webmasterr
Medium Professional
nj v tescu som videl asi najlacnejsiu, tusim nieco okolo 6€, kvalitu nvm 
-
peterxxx
Star
newiem ci tam niak ide o kvalitu, maximaln sa ti moze prasknut a mne sa praskli dve:D a neviem kde...
mne nepraskla a mám ju X rokov. kvalitá býva (približne) rovnaká, rozdiel je akurát vo veľkosti.
-
mirak2
Hardcore addict
v tescu maju akurat tak 65cm priemery, co je casto malo
-
peterxxx
Star
podla toho kde v tescu , u nas (v trnave) maju ajv acsie priemery
Pred X rokmi som kupil fitloptu v Tescu za 799SK a to je len 60cm. O rok neskor sme kupili 80cm v hypernove za 199SK, takze urcite si daj zalezat na tom kde kupis, uz aj na takej somarine ako je guma nafukana vzduchom sa daju prerobit velke peniaze.