Caute, potrebujem poradit ohladne grafiky:
Kupil som si pouzivanu geforce 9800 GX2, ku ktorej neboli ziadne kable, len karta a ide o to ze kartu potrebujem napojit dvoma kablami, ktore na zdroji nemam, takze potrebujem vediet ci mam kupit novy zdroj, ak hej tak aky, aby som tuto kartu zapojil, alebo ci sa daju zohnat tie dva kable, ale ako by som ich potom pripojil k zdroju?teraz mam 400W zdroj a neviem ci staci na tu kartu, nemam to ako vyskusat, lebo bez toho externeho napajania mi karta nejde vypisuje mi takuto blbost: The GeForce 9800 GX2 requires both a 6-pin and 8-pin PCI-E power connector. The GPU will not operate with only two 6-pin connectors, which is unlike older cards where the 8-pin connector was only required for overclocking
Prosim o radu a vdaka za odpovede.
Zapojenie grafiky
-
vikko78
Medium Professional
Re: Zapojenie grafiky
Dajú sa kúpiť aj redukcie, molex-PCI-E, ale radšej si kúp nový zdroj......tá 400-ovka na 9800 a ešte k tomu GX2 asi stačiť nebude.
A vlastne na novom zdroji bude ten 6-pin aj 8-pin kabel?
A este otazka ten 8-pin kabej je vlastne 2x molex, alebo nie?
A este otazka ten 8-pin kabej je vlastne 2x molex, alebo nie?
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
ano bude tam 6 pin aj 8 pin, ale ako bolo spomenute silnejsi zdroj ti bude treba to co mas bude bud len tak tak tahat alebo ti odide.
-
vikko78
Medium Professional
Nie každý nový zdroj má tieto koncovky. Ak nebudeš vedieť, tak si založ tému v Poradni pri kúpe...tam ti dajú na výber až až 
OK, diki vam za pomoc