Kód: Vybrať všetko
http://www.zygorguides.com/?hop=madcoreKód: Vybrať všetko
http://www.zygorguides.com/?hop=madcoreCo to vlastne robi ?Meken napísal:Ma niekto tento addon?alebo nieco podobne, ale toto je ze vraj najlepsi addon na dosiahnutie co najrychlejsieho vyexpianiaKód: Vybrať všetko
http://www.zygorguides.com/?hop=madcore
ST1 napísal:tj blbost odjakziva na expenie aj tak je BM samozrejme ked si na ofiku, na neofiku to moze byt jedno ked 3/4 veci nejdu... a ako som uz napisal BM preto lebo pet je na expenie najvacsia pomoc ja si pobijem 5mobov naraz i ked viem ze MM je na rychle killi ale ked pride ku tebe mob a kym ho dosekas tak tj sux tj lepsie mat survival...
ok ale viac ako polku fightu sa mlatis z mobom na blizsko. a na peta naberes XY mobov a on to udrzi a je to rychlejsie ked to zaockujem ako po jednom mobovi to kilovat...a questy pre 2-3 ludi si davas sam s petom lebo to udrzi a cez MM mozno viacej nalozis ale preagrujes sto krat toho peta a na jednu supku ta da dole ta elita ale peta nie- eXo - napísal:
A co ked bolo BM spravene na expenie pre mna je BM nuda poslem peta a len stojim a necham strielat autoshot obcas arcane do toho nie je pre mna zabava ... MM je ovela zabavnejsie a nemyslim si ze by sa s tym expilo o nieco tazsie ako BM ked nie si lenivy to iste plati aj o survi.
Na blizko ? Ty si asi potom lama ... consusive shot trapky wind clip a je to ... a aj tak zvycajne kym dojde ku mne ej mrtvy ... a co sa tyka group questov necham chvilu petovy aggro a ked preagrujem tak feign death ... neviem kde je problem, A tiez nemusim brat moba po jednom poslem peta na jedneho a druheho si zoberem sam. Mam taky pocit ze ty si moc zavisly na petovy a bavi ta ked odrobi 2/3 roboty za teba.ST1 napísal:ok ale viac ako polku fightu sa mlatis z mobom na blizsko. a na peta naberes XY mobov a on to udrzi a je to rychlejsie ked to zaockujem ako po jednom mobovi to kilovat...a questy pre 2-3 ludi si davas sam s petom lebo to udrzi a cez MM mozno viacej nalozis ale preagrujes sto krat toho peta a na jednu supku ta da dole ta elita ale peta nie
No tak posledny tyzden pada dost casto, dneska som hral cca 2 hodky a za tie 2 hodky padol 3x a este ani teraz vecer nejde... a tie rollbacky co su tamAdry napísal:twinstar.cz
minimum bugov, dnes sa nahodí wotlk, zatial (asi tyzden) bez wotlku.... 2100+ hracov v spicke, dokonale wotlk jadro (testoval som) ...fakt odporucam, hrajem tam od zaciatku servra![]()
//inac stastne a vesele
O Tento server by som si usta velmi neobtieral pricinou padou je novy aura system co n chlapci z trinity vymysleli. nemali s tym problem len twinstar ale aj anthoria a dalsi co ten update implementovali. Navyse pri free serveroch s padmi pocitat musis ...Meken napísal:
No tak posledny tyzden pada dost casto, dneska som hral cca 2 hodky a za tie 2 hodky padol 3x a este ani teraz vecer nejde... a tie rollbacky co su tam
Jednoznacne to JE chyba spravcov servera, nahodit netestovany patch je pri najmensom nezodpovedne.Kesoman napísal:O Tento server by som si usta velmi neobtieral pricinou padou je novy aura system co n chlapci z trinity vymysleli. nemali s tym problem len twinstar ale aj anthoria a dalsi co ten update implementovali. Navyse pri free serveroch s padmi pocitat musis ...
Ale zas az tak casto to nepada cca tak za raz za1-2 hodiny. A naco davali ten novy system mne tiez nie je jasne doteraz to slapalo v pohode 4 dni uptime.Meken napísal:No ja do toho dako nevydim, ale naco tam davali nieco, co dosralo aj anthoriu.. doteraz siel twistar uplne v pohode. A cloveka to nahneva, ked si ide za den zahrat na hodinku, padne server, nejde 5-30 min a je 20 minutovy rollback. Keby aspon tie rollbacky neboli
Som zvedavy ako vam to bude padat a ake bugy budu v northAdry napísal: -o necely mesiac northrend open
jj to poznam ... ja som len zvedavy ako vedia co za scripty ma boss na ofiku ked tam v zivote nehraliNightmear napísal:...on má skripty ako na ofiku...