asus vs.Creative
asus vs.Creative
cawte:) keby ste si mali vybrať medzi zvukovými kartami asus acreative do ktorej značky by ste išli? mne viecaej vonia creative ale dosť uvažujem aj nad asusom i ked zpo zvukovkami od neho nemam skusenosti no skusil by som..ake máte vy skúsenosti? napíšte dakujem
Re: asus vs.Creative
Aj mne sa viac pozdava Creative. Ale bolo by dobre keby si sem postol konkretne modely
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Radsej Asus, z kategorie bud home theater alebo music enthusiastic. Ak z kategorie Gaming, je to +- jedno, ci Asus ci Creatury, vtedy skor Creatur. http://www.asus.com/ProductGroup2.aspx? ... MkKnQuGLGK
-
uplink
VIP
Ide o to koľko lowa chceš vyhodiť. Creative vedie v pomere kvalita/cena/výkon. Asus má dobrý mid-high end, aspoň podľa parametrov. Creative "vládne" vo všetkých sférach.
-
Makovnik
Medium Professional
Creative nikde nevedie, Creative niekedy viedol, to bolo davno. Teraz je to len obycajna spotrebna znacka, co ma horsie a lepsie vyrobky, ale hlavne marketingovy tahun. Ziju z mena.
-
uplink
VIP
Makovník a kto presne im konkuruje, alebo vytvára rozumnú alternatívu? AC97, SoundMAX a podobný shit on board? Nvidia s ich onboardovými zvukovkami? Alebo Asus?! Kto presne, keď si taký múdry, hm?
-
Makovnik
Medium Professional
Uplink, najmudrejsi si tu ty, tak si to tolko nastuduj a netrep somariny s onboardami.
ozaj a ked si taky mudri tak mi sem napíš ake ma technicke špecifikácie napriklad taky Realtec alebo ADI..som zvedavy..na creative nemaju ani nahodou co sa tyka kavlity sparcovania vyrobkov ale ani špecifikaciami..ved Creative ma pri svojich špičkových modeloch harmonické skreslenie umerné 1khz okolo 0,004% čo už asi o niečom svedčí alebo tak isto aj odstup signálu od šumu pri konverzii Analog to Digital 123 db a Digital to Analog 120 db čo su už fakt špicové hodnoty kde On Boardove Integrovane čipy týmto modelom nesiahju ani po päty takže sa zobuď a naštuduj si o tom niečo ty
a uplink má pravdu a nahodou je vidieť že vie určite viacej než ty

a uplink má pravdu a nahodou je vidieť že vie určite viacej než ty
-
IceHammer
Star
JEDNOZNACNE CREATIVE 
jednoznacne asus, ich nove zvukovky su eno nuno, pokial mas dobre reprosustavu tak ani nevahaj , a nepozeraj na vzhlad !!!
asus zatopi creative bez problemov
asus zatopi creative bez problemov
-
Makovnik
Medium Professional
Si sprosty alebo sa len robis? Kde vidis, ze by sa tu pisalo o Realteku, ci ADI, toboz o onboard?dekarbon napísal:...ma technicke špecifikácie napriklad taky Realtec alebo ADI..som zvedavy... ..ved Creative ma pri svojich špičkových modeloch harmonické skreslenie umerné 1khz okolo 0,004% čo už asi o niečom svedčí alebo tak isto aj odstup signálu od šumu pri konverzii Analog to Digital 123 db a Digital to Analog 120 db čo su už fakt špicové hodnoty kde On Boardove Integrovane čipy týmto modelom nesiahju ani po päty takže sa zobuď a naštuduj si o tom niečo ty
Mas snad dojem, ze tu je nejaka onboard zvukovka? http://www.asus.com/ProductGroup2.aspx? ... MkKnQuGLGK
Ked mate dlhe vedenie tak citajte 2-3x, aby ste pochopili, o com sa pise.
Este mi napis mudrlant, ako podla tych dvoch cisel zistis, ako dana zvukovka hra... Tie cisla same o sebe znamenaju velke hovno a su urcene hlavne masturbatorom, co porovnavaju dve hodnoty, kde pod grafom je napisane ze menej/viac je lepsie.
Pozri saa..čo sa rozčulujeeš kliideeek..ja som tie dve zvukovky uviedol iba ako priklad a porovnaval som an zaklade tvojho prispevku..okej aa kedze sa robis takym mudrym povedz mi ako zistim ako dana zvukovka hra? lebo ja som asi hotentot podla teba..ale vidim ze ty strasne rad provokujes a chces sa hadat..citim to z tvojho prispevku..ale mna nenastves:) pohodaa:) takze ako to teda s tymi zvukovkami podla teba je? podla coho by somsa mal riadit?Makovnik napísal: Si sprosty alebo sa len robis? Kde vidis, ze by sa tu pisalo o Realteku, ci ADI, toboz o onboard?
Mas snad dojem, ze tu je nejaka onboard zvukovka? http://www.asus.com/ProductGroup2.aspx? ... MkKnQuGLGK
Ked mate dlhe vedenie tak citajte 2-3x, aby ste pochopili, o com sa pise.
Este mi napis mudrlant, ako podla tych dvoch cisel zistis, ako dana zvukovka hra... Tie cisla same o sebe znamenaju velke hovno a su urcene hlavne masturbatorom, co porovnavaju dve hodnoty, kde pod grafom je napisane ze menej/viac je lepsie.
-
IceHammer
Star
Hej tiez som zvedavy pouc nas trocha. 
-
Makovnik
Medium Professional
Ved ty vies, podla coho sa mas riadit, uz si to napisal, ci mas este nejake esa v rukave?
Ako to bude hrat som sa pytal prvy teba, tak odpovedz.
Ako to bude hrat som sa pytal prvy teba, tak odpovedz.