Final fantasy
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Final fantasy
ahohjte boys, chcem sa vas spytat ci poznate filmy Final fantasy, pretoze ja som vcera pozeral Final fantasy: esencia zivota a mozem povedat, ze to bolo celkom dobre. pacia sa vam tieto filmy? ak hej, ktore z nich ste vydeli. 
-
seth82
Darca
FF :Advent Children je uplne ina kava ako Spirit Within...Spirit Within ma samostatny dej, ktory si zo serie FF vypozical akurat tak nazov, a podla mojho skromneho nazoru je 1000 krat lepsi ako AC. Ale to zasa zavisi na tom, ci niekto sleduje FF hru od jednotky az po poslednu a ak je niekto fanusik, tak SPirit within bude pre neho len akasi odnoz...Musi sa vsak uznat, ze Spirit Within ma ovela lepsie graficke spracovanie ako AC, hoci je starsi...a to o dost.
-
uplink
VIP
seth prepac ale nemozem suhlasit. AC je kultova zalezitost vytvorena z velkej casti na podnet fanusikov, ktori sa nevedeli zmierit so smrtou Aeris, napodobne ako teraz robia remake FF7 tusim na PS3?, ktory vypada dost dobre [viacej vid www.gamespot.com]. Spirit Within nenavazuje sice na ziadnu cast final fantasy series, ale navazuje na ne v tom hlbsom ponimani, t.j. z hladiska sirenia ich "evanjelia", sirenia nabozenstva. Gaja [spirit of the earth] navrat po smrti k tejto "praenergii" atd. atd. atd. Zober si AC a "Kasu" [matku]seth82 napísal:FF :Advent Children je uplne ina kava ako Spirit Within...Spirit Within ma samostatny dej, ktory si zo serie FF vypozical akurat tak nazov, a podla mojho skromneho nazoru je 1000 krat lepsi ako AC. Ale to zasa zavisi na tom, ci niekto sleduje FF hru od jednotky az po poslednu a ak je niekto fanusik, tak SPirit within bude pre neho len akasi odnoz...Musi sa vsak uznat, ze Spirit Within ma ovela lepsie graficke spracovanie ako AC, hoci je starsi...a to o dost.
Co sa tyka grafickeho spracovania tak AC bolo prerabane 3x a myslim si ze pre fanusika fifa sagy ma spracovanie detailov v AC tak 100000x vacsiu hodnotu ako FIFA: SW. Proste AC je star wars a SW je mozno pilka [jigSAW] - teda aspon co sa tyka uspechu na poli fanusikov. Tiez musis brat do uvahy ze FIFA: AC je limited [len pre dany kontinent/stat], kdezto FIFA: SW je plne komercny film, ktory bol odvysielany plosne.
-
dair
Guru wannabe
ty vole, tak lepsie by som to asi nerozobraluplink napísal:seth prepac ale nemozem suhlasit. AC je kultova zalezitost vytvorena z velkej casti na podnet fanusikov, ktori sa nevedeli zmierit so smrtou Aeris, napodobne ako teraz robia remake FF7 tusim na PS3?, ktory vypada dost dobre [viacej vid www.gamespot.com]. Spirit Within nenavazuje sice na ziadnu cast final fantasy series, ale navazuje na ne v tom hlbsom ponimani, t.j. z hladiska sirenia ich "evanjelia", sirenia nabozenstva. Gaja [spirit of the earth] navrat po smrti k tejto "praenergii" atd. atd. atd. Zober si AC a "Kasu" [matku]...nepripomina Ti to daco? A celkovo konflikt v kazdom diely sa tocil bud okolo osobnej lasky, alebo globalnej lasky, vzdy trpela nejaka cast ludi - kvoli nedostatku tej ktorej energie, vzdy vo "fife" vystupuju dve strany, ktore su kontrastne oddelene [dobra a zla] a ta dobra strana vzdy reprezentuje existujuce nabozenstvo. Proste saga final fantasy je jednym z najdokonalejsich "evanjelizacnych" prostriedkov ake som kedy videl. Keby krestania zainvestovali do tychto linii [hry, filmy] a spravili by ich s Biblickymi nametmi verim ze postoj ku krestanstvu by sa rapidne zmenil. Nuz ale s tym asi moc nenarobim ze ryzojedi myslia v 21vom storoci a my krestania niekedy este v tom 15-16, podaktori 10-11, ale samozrejme su aj taki co ziju v pritomnosti.
Co sa tyka grafickeho spracovania tak AC bolo prerabane 3x a myslim si ze pre fanusika fifa sagy ma spracovanie detailov v AC tak 100000x vacsiu hodnotu ako FIFA: SW. Proste AC je star wars a SW je mozno pilka [jigSAW] - teda aspon co sa tyka uspechu na poli fanusikov. Tiez musis brat do uvahy ze FIFA: AC je limited [len pre dany kontinent/stat], kdezto FIFA: SW je plne komercny film, ktory bol odvysielany plosne.
za tym staci povedat asi uz len AMEN
-
uplink
VIP
jasne ze poznameMartin44 napísal:Tak prepac, beriem s5.
A teraz moj osobny postoj k tomu filmu.
Videl som ho uz davnejsie ale aj nedavno:)Neni zly, no ale musim povedat ze som videl aj omnoho lepsie filmy....Mne sa napriklad strasne paci neviem ci poznate : Ghost in the Shell.
-
seth82
Darca
To Uplink:...ved ja som napisal, ze pre fanusikov FF bude Ac jednoznacne na prvom mieste...to nikomu neberem...a to ze SW sa tematicky ci skor ''nabozensky'' stotoznuje s originalnou sagou berem tiez, ale problem je ten, ze pre nezasvatenca, ktory nesleduje FF, a pozrie si AC, potom zahra FF Xii, a nakoniec si zozenie Spirit Within, prve, co mu napadne je, ze SW nema nic spolocne s FF okrem mena...takze vela ludi bude chapat FF SW ako nejaku odnoz od celej hernej serie a filmu AC...toto moj skromny nazor je... 
Re: Final fantasy
no aby som to tu trocha rozhýbal kto videl Final Fantasy VII:Advent Children complete? je to jak povodné AC ale je to v HD a o 26min dlhšie a vyšlo to len na blu-ray diskoch.
no podla mna je to omnoho lepšie ako pôvodné AC hlavne tými vilepšenými efektamy a dlhšou stopážou a to že to skôr pochopia aj ludia čo nehrali hru.
moje hodnotenie 10/10
no podla mna je to omnoho lepšie ako pôvodné AC hlavne tými vilepšenými efektamy a dlhšou stopážou a to že to skôr pochopia aj ludia čo nehrali hru.
moje hodnotenie 10/10
-
uplink
VIP
Videl som complete cca pred pol rokom a je to delo. Je tam krv, je tam viac scén a celkovo je to viac pochopiteľné. Chcel by som originál, ale neviem sa k nemu nejako prepracovať, zatiaľ mám len toto:
Final.Fantasy.VII.Advent.Children.Complete.2009.1080p.BluRay.x264-CtrlHD

Final.Fantasy.VII.Advent.Children.Complete.2009.1080p.BluRay.x264-CtrlHD
no ja ma tiež len blu-ray RIP tento:
Final.Fantasy.VII.Advent.Children.Compltet.2005.Bluray.720p.DTS.x264-CHD
ale tu si ho možes kúpiť originál
:
http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/d ... at=BR-5745
EDIT: tiež by som si ho kúpil ale zatial nemám blu-ray mechaniku
EDIT 2: aj toto je ono
http://www.gorila.sk/product/220609
http://www.martinus.sk/?uItem=77124
Final.Fantasy.VII.Advent.Children.Compltet.2005.Bluray.720p.DTS.x264-CHD
ale tu si ho možes kúpiť originál
http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/d ... at=BR-5745
EDIT: tiež by som si ho kúpil ale zatial nemám blu-ray mechaniku
EDIT 2: aj toto je ono
http://www.gorila.sk/product/220609
http://www.martinus.sk/?uItem=77124
-
uplink
VIP
ooo už sa to dá kúpiť!
ja som bol stále v tom že je to ltd len pre jpn xD ide objednať 
K+
K+
v čechách sa to predáva od 7.12.2009
čiže asi aj u nás od tedy.
ak budem mat niekedy blu-ray mechaniku tak si to isto kúpim
veľmi sami tam páčilo jak tam je viac o tsegovi a elene a aj o denzelovi ešte si niekedy stiahnem to o denzelovi:On the Way to a Smile - Epizoda: Denzel
a ta krv a ten súboj clouda so sephirotom
no proste bomba
a ta hudba nemám slov.
ak budem mat niekedy blu-ray mechaniku tak si to isto kúpim
veľmi sami tam páčilo jak tam je viac o tsegovi a elene a aj o denzelovi ešte si niekedy stiahnem to o denzelovi:On the Way to a Smile - Epizoda: Denzel
a ta krv a ten súboj clouda so sephirotom