Call of Duty vs. Battlefield
Call of Duty vs. Battlefield
Rozmyslal som, ze ktora z tychto serii je lepsia. Ale sam som na to prist nedokazal. Co si myslite vy
? Kompletne vsetky casti COD vs Battlefield. A obzvlast by ma zaujimal vas nazor na COD 4 Modern Warfare 2 vs. Battlefield Bad Company 2. Ktoru z nich by ste si skor vybrali, ak by ste si mali jednu z nich kupit?
-
lekoklatik
VIP
Re: Call of Duty vs. Battlefield
Osobne si myslím že aj napriek tomu Že sú to FPS "vojnové" hry, sú o dosť rozdielne. Pokiaľ si dobre pamatám z čias keď som hrával BF 1942 a COD 2, BF je jednoznačne multiplayerová hra kdež to pri COD mi multiplayer prišiel len ako doplnok. Nie však zlý, ale doraz bol kladený na Singleplayer.
BF bad Company 1 ci 2 som ani nehral takze nemozem sudit. No videl som typek jak to hra v Nay dome
a tiez mi to prislo viac Multiplayer ako SP...
Takze keby som sa chcel hrat po sieti, chcel by som realitu, tak určite BF 1942. Keby som chcel Singleplayer, zabavnejsi MP /sviznejsi/ tak COD napr. MW1...
BF bad Company 1 ci 2 som ani nehral takze nemozem sudit. No videl som typek jak to hra v Nay dome
Takze keby som sa chcel hrat po sieti, chcel by som realitu, tak určite BF 1942. Keby som chcel Singleplayer, zabavnejsi MP /sviznejsi/ tak COD napr. MW1...
vidim to podobne,BF su cisto len multiplayer hry,naopak u CoD ide o zazitok skor v singelplayeri ...
ja teda uprednostujem BF mam rad takyto styl - "otvorene velke bojisko a hrajte sa deti"
i ked neviem preco a naco ukradli z CoD ten debilny system uzdravovania ktory chu pouzit v bad company 2 aj v battlefield 1943 pc verzii,pre mna isto aj pre ostatnych to bude minus.ochh ziadny medic
ja teda uprednostujem BF mam rad takyto styl - "otvorene velke bojisko a hrajte sa deti"
i ked neviem preco a naco ukradli z CoD ten debilny system uzdravovania ktory chu pouzit v bad company 2 aj v battlefield 1943 pc verzii,pre mna isto aj pre ostatnych to bude minus.ochh ziadny medic
obidve hry maju svoje caro preto su oblubene mne osobne sa ale BF 2 velmi nepacil ale 1942 bol zabavny, jedna z prvych hier ktore som hral po sieti, uvidime aky bude BC2, teraz drtim MW2 a zabava je to dobra skoda tych lagov a zopar inych blbosti... nebyt toho tak je to urcite najlepsia MP hra co som hral, asi stále plati to že nič nie je dokonale

-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tazko povedat, ide podla mna o dve rozdielne hry. Kdezto taky BF2 mi pride viacej realnejsi, CoD mi pride zase viacej zabavnejsi. Tazko povedat, co si vybrat, co ta bude viac bavit. Skusil by som dema, pripadne stiahnut z netu a vyskusat, az potom kupit. Mna bavili obe hry, ale viacej som toho presedel asi pri BF2. Kedze ale Bad Company 2 este nevysiel (aspon na PC urcite nie), tak to nemozem zhodnotit.
Hej, ale teraz rozmyslam, ze ci si mam kupit z predobjednavky ten Battlefield BC2 (39,99€) alebo investujem teda do COD 4 MW 2 (37,99€). U Battlefieldu sa bojim aby ma tam neprekvapil dajaky problem s multakom. Ale asi ho predsa len skusim kupit.
Teraz kup co je. Neskor kupis druhe ked to bude hotove.
To je pravda ze v tych prvych BF hrach singlac ako keby ani nebol - behali ste len s botmi na mapach. V Bad Company 1 uz tam pekne pridali pribeh - ktory aj pobavil, cize by som urcite siel do dvojky aj kvoli silnemu MP a aj kvoli pokracovaniu pribehu - kedze jednotku som multiplayer vobec nehral
A este k tomu sa vsetci stazuju na ten problemovy multiplayer u COD 4 MW 2. Ale to uz som zase hral a viem co kupujem. Pricom pri Battlefield BC2 kupujem macku vo vreci. Aby to neskoncilo tak ako s COD 4 MW 2 
Mozes si zaobstarat beta kluc - mozes si to vyskusat - a predtym nez vyjde hra - ak dobre viem tak je slubene demo pre vsetky platformy
-
webmasterr
Medium Professional
ked mas rad rychlejsie/akcnejsie fps s mensimi mapami tak CoDMW2, a ked rozsiahle mapy, pouzivanie tankov, vrtulnikov, stvorkoliek, demolovanie budov atd..tak BFBC2, ja osobne by som siel asi radsej do Bad company 2, aj nad tym dost uvazujem, ale rad by som si najprv zahral betu