Viem, ze sa to nema, ale...
-
lienka123456
Amateur
Viem, ze sa to nema, ale...
vymazane
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Viem, ze sa to nema, ale...
chceš poradiť? nepchaj nos tam kam pchať nemáš a nebudeš sa museť zaťažovať hlúposťami. čo ti to pomohlo, že si mu presnorila poštu? ja vo svojej pošte nemám vôbec nič, čo by moju priateľku nejak zarazilo, alebo rozčúlilo, ale keby som vedel, že mi šmíruje poštu tak nech sa páči, tam sú dvere.
-
Grim
Darca
...a na seba sa tak pozrieť? Ty mu náhodou netajíš nič? Napríklad to, že mu prehrabávaš poštu? Ale priznaj sa mu a ručím ti za to, že ak má trochu rozumu tak už nikdy nebudeš mať potrebu snoriť sa mu v pošte. A navyše ide o porušenie zákona. Keby som bol tvoj frajer tak ta kopnem do riti že by si sa potom bála si aj svoju poštu prečítať! A možno ti nehovorí pravdu, lebo ťa chce chrániť od istých vecí. Tak ako mame nehovorí o tom jak si vyhonil a podobné veci tak tebe tiež nebude všetko hovoriť...aj keď v takom vzťahu by si ľudia mali, ale možno to neberie až tak vážne a tak ti ešte nehovorí všetko. A teraz by si sa mu mala priznať a dúfať že ti odpustí. Alebo mu na oplátku daj prehrabať tvoju poštu...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
co ti mame poradit ? ked nema inu, tak co ta trapi ? ty mu tiez urcite nehovoris vsetko ... clovek aj vo vztahu ma pravo na nejake sukromie, nemyslis ?
prestan byt podozrievava - keby to bolo dolezite pre vas vztah tak by ti to povedal, alebo by si sa to urcite dozvedela ... to co je jeho, dotoho teba nejak dokopy nic neni 
-
bolek
Guru
Každý človek má veci, ktoré si necháva pre seba, svoje tajomstvo, ktoré nechce povedať alebo povie len polopravdu. Zatajil ti veci, ktoré by sa dotýkali nejako teba alebo vášho vzťahu? Myslím, že každý má právo na trochu súkromia a k vzťahu patrí dôvera, takže neliezť do priateľovej pošty.
-
uplink
VIP
Keby som bol Tvoj priateľ a zistil by som že si mi liezla do mojich súkromných vecí, v momente by som Ti dal kopačky, bez ohľadu na to či som pred tým klamal, luhal, alebo ináč zatajoval niektoré skutočnosti. Toto čo robíš je 10x horšie ako klamstvo, volá sa to nevera a chorobná zvedavosť.
jj ľudia nado mnou majú úplnú pravdu..akože keď ťa nepodvádza tak čo ťa žerie ? tiež máš aj ty svoje tajomstvá, každý má svoje tajomstvá, takže to nechaj plavať...aaa ehm dúfaj že nepríde na to že si mu tam liezla, nemuselo by sa to dobre skončiť...
mno ak ho mas rada, tak porozmyslaj ci mu o tom povies a ci sa ho na par veci spytas, lebo to moze znamenat velmi rychly koniec medzi vami... co sa tyka toho ze ti nieco taji - ved hadam kazdy ma pravo na svoje sukromie, svoje tajomstva, o ktore sa nikdy nepodeli s nikym...
co sa tyka toho hrabania sa v poste.... pekne to nebolo..
co sa tyka toho hrabania sa v poste.... pekne to nebolo..
-
lollo
Professional
hh
citat postu nie zle...mozes preco nie mam len zo 650 emailov i to len prijate
ale tak toto by som bol aj ja nerad, citat by si to mohla vtedy ak by ti to dovolil a nie ak to robis za jeho chrbtom, ak by na to prisiel co si o tom ma mysliet on? je to trosku hlupe, pretoze mu veris ale istota gulomet a i tak chces vediet co robi. btw ty si mu vzdy vsetko vravela preco to tak robis ako robis? alebo nieco podobne?
Ja by som sa priznal a dufal ze mi odpusti ale facku by si si zasluzila aby si si to zapamatala!
Ja by som sa priznal a dufal ze mi odpusti ale facku by si si zasluzila aby si si to zapamatala!
lienka123456 ty si chlap alebo zena ? raz pises ako chlap a v dalsom topicu pises ako zena...
myslim si ze kazdy clovek ma pravo na svoje sukromie, toto co si ty urobila, z toho citit ze ho chces mat pod palcom a vediet vsetky detaily..no skus sa vzit do jeho koze,ako by si sa citila na jeho mieste a nedajboze ze by si o tom vedela ze sa ti hrabal v poste.myslim si ze by to bolo pre teba blbe a rozisla sa s nim uz len preto ze ti neveri.ved predsa kazdy ma svoje tajomstva.ked mate nahlodanu doveru tak by ste mali tento vztah ukoncit lebo toto tvoje spravanie moze prejst do psychickeho tyrania a chorobnej ziarlivosti.pravdupovediac nechcel by som taku frajerku ako si ty!
myslim ze tu uz niet rady ani pomoci
-
lienka123456
Amateur
vymazane
-
lollo
Professional
preco mu neveris? to ze si pise s inym tak ako s tebou este nic neznamena
a ked ta ma rad
tak co potom? myslim ze keby on tebe preluskal postu a toto by zistil a povedal by ti to ako by si zareagovala?
inac preco si vlastne o jeho dovere pochybovala?
inac preco si vlastne o jeho dovere pochybovala?
-
luculiiik
Light Star
Sama si písala, teraz ťa citujem "Neide o ziaden podvod, ze ma inu..". Tak prečo o ňom pochybuješ? Cítiš, že by ťa mal menej rád alebo by sa niečo s vaším vzťahom dialo? Ty si s inými chalanmi nepíšeš?
-
KaptMichal
King
Myslim, ze sa boji ze chalan zacina nieco take ako predtym s nou ked mal este tu s ktorou chodil 5 rokov. Inak ak sa koli internetovej priatelke rozisiel po 5 rocnom vztahu tak je to dost divne...pokial to bol skutocny dovod rozchodu.
-
luculiiik
Light Star
Lienka, mala by si sa s ním porozprávať o tom, čo k tebe cíti, aké má s tebou plány do budúcnosti, aké máš pocity ty... Len vy dvaja to viete vyriešiť, mi tu na to nestačíme.