NFS shift
-
Turbozilla
Zablokovaný
to robi aj mne na xp ckuSapo napísal:Zdravim, mam problem. Zapnem hru este sa neobjavi ani logo EA a hra mi sekne. Cierna obrazovka a fraps stoji na mieste. Na XPcku mi to nerobilo. Mam Win 7 64bit, skusal som aj kompatibilitu no stale to iste. Neviete co s tym ?
NEVIETE FUNGUJE NA TEJTO HRE ONLINE???
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: ONLINE
ak mas original musis mat cd keydadko18 napísal:NEVIETE FUNGUJE NA TEJTO HRE ONLINE???
PATCH
Nemam ani nechcem trha to a strasne fps okolo 20 neni to velmi hratelne a to len blbe demo mi tak slo kamarat ma 8600Gt Nividia a mu to ide lespie ako mne a pritom ma slabsiu grafu ako ja.Ale som myslel nieco ako CRACKED SERVER co nema overovanie CD keya
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2009, 1:02 )
MAM jednu otazku ak hru patchnem na 1.02 a pouzil som crack od reloaded pojde to noramal???lebo ja som to skusil ide,to ale neviem ci to ide spravne lebo mi to dost trha a pise ,ze patch pomaha Ati Grafam co mam ja a demo mi slo lepsie ci musim stiahnut cracnuky patch???
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2009, 1:02 )
MAM jednu otazku ak hru patchnem na 1.02 a pouzil som crack od reloaded pojde to noramal???lebo ja som to skusil ide,to ale neviem ci to ide spravne lebo mi to dost trha a pise ,ze patch pomaha Ati Grafam co mam ja a demo mi slo lepsie ci musim stiahnut cracnuky patch???
DIk Hojko
Dik Hojko toto jedine som chcel vediet a nikde som to nenasiel
-
Ba-Yo
Light Professional
Re: NFS shift
viem ze to sem nepatri (do tohto topicu)ale na warez forach uz je NFS Word Online a je tam verzia z nazvom Close BETA
a chcel by som sa spytat co je to za verziu a ci sa ju oplati tahat.DIK
a chcel by som sa spytat co je to za verziu a ci sa ju oplati tahat.DIK
je to nehratelne, instalacia je v cinstine a hra sa nespusti...
skoda premrhaneho DL trafficu na rapide
skoda premrhaneho DL trafficu na rapide
-
<s.p.a.r.k.3.y>
Novice
zdravím..mám problém..keď zapnem hru,ide všetko normálne..ale keď zapnem pretek,tak mi tam začnú behať také čierne a iné farebné sprostosti a nedá sa to hrať,lebo nič nevidno..mám NTB ,procák AMD athlon X2 QL65 2,1 ghz,4 gb ram,ati radeon HD 4570..ja som to už raz nainštalované mal a išlo všetko v poriadku..potom sa mi to stalo,tak som preinštalovam CCC a zasa to šlo v pohode..ale teraz som to spravil tiež a nič nepomohlo..neviete čo s tym?
-
JeffHardyy
Light Professional
prosím čo mám spravit aby mi išla hra?..lebo spustim nejaký závod a furt sa iba toči to kolečko a striedaju sa obrazky Loading.....aj 10 min čakám a nič...mám originalku a predtým to šlo normálne...PC mám: AMD Phenom 9500 QuadCore X4,Ati Radeon HD 2600 Pro 512mb,1GB Ram
-
Ba-Yo
Light Professional
nebude to operacnym systemom ked ti to ,,predtým šlo"?JeffHardyy napísal:prosím čo mám spravit aby mi išla hra?..lebo spustim nejaký závod a furt sa iba toči to kolečko a striedaju sa obrazky Loading.....aj 10 min čakám a nič...mám originalku a predtým to šlo normálne...PC mám: AMD Phenom 9500 QuadCore X4,Ati Radeon HD 2600 Pro 512mb,1GB Ram
-
JeffHardyy
Light Professional
neviem...ja mám stále istý sýstem XP tak som nepreinštalovával nič
-
DAMON88
Professional
skus nove drivery na grafiku a kukni ci sa ti neprehrieva<s.p.a.r.k.3.y> napísal:zdravím..mám problém..keď zapnem hru,ide všetko normálne..ale keď zapnem pretek,tak mi tam začnú behať také čierne a iné farebné sprostosti a nedá sa to hrať,lebo nič nevidno..mám NTB ,procák AMD athlon X2 QL65 2,1 ghz,4 gb ram,ati radeon HD 4570..ja som to už raz nainštalované mal a išlo všetko v poriadku..potom sa mi to stalo,tak som preinštalovam CCC a zasa to šlo v pohode..ale teraz som to spravil tiež a nič nepomohlo..neviete čo s tym?
Prosim vas vedeli by ste mi poradit? Mal som stary crt monitor a tato hra mi nesla pustit-vyhodilo chybu. Mal rozlisko max: 1280x1024.
Teraz mam trosku novsi monitor LCD a tiez mi to nejde-vyhodi chybu. MA max rozlisko:1028x1024
Ale ta hra mi ide napr: na plazme aj na druhom LCD co mam v dome to je uz nove a ma rozlisko:1680x1050 tak nejak.
Vedeli by ste mi poradit preco mi ta hra nejde? A stalo sa mi to aj na inych hrach.
Dolu je obrazok s tou chybou ked pustim hru.
Dakujem
Teraz mam trosku novsi monitor LCD a tiez mi to nejde-vyhodi chybu. MA max rozlisko:1028x1024
Ale ta hra mi ide napr: na plazme aj na druhom LCD co mam v dome to je uz nove a ma rozlisko:1680x1050 tak nejak.
Vedeli by ste mi poradit preco mi ta hra nejde? A stalo sa mi to aj na inych hrach.
Dolu je obrazok s tou chybou ked pustim hru.
Dakujem
-
IamMartinQo
Star
Ludia ake je optimalne nastavenie ovladania, nie grafiky ale myslim tohto
auto mi dost hadze
Nemohol by niekto hodit screen ako to ma nastavene ?
auto mi dost hadze
Nemohol by niekto hodit screen ako to ma nastavene ?