Help z baterkou od NT

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SyZo
Light Expert
Light Expert

Help z baterkou od NT

Príspevok od používateľa SyZo »

nazdarek, už dlhšiu dobu mi nefunguje baterka na notebooku acer TravelMate 2001LC, baterka je original, proste nevydrži ani 2 sec, po vybratí nabíjačky ihned vypne...kamoš mi poradil že možno ked ju dám na pol dna do mrazáka tak by mohla sa roztiahnut, alebo ju rozobrať a kupit nove clanky, ale neviem kolko take clanky vyndu a kolko mi ich nude trebať, čo by ste robily vy ?
IceHammer
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Help z baterkou od NT

Príspevok od používateľa IceHammer »

a čo tak reklamacia???
SyZo
Light Expert
Light Expert

baterka už má štyry roky takže je mimo reklamačnú dobu, kedže nová stoji okolo 75 euro, tak by som chcel nieako ušetriť, kedže stačí ked baterka bude fakčat 20 min, rozmýšlam nad týmy článkami, ale neviem aké kupit a koko vyndu...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Sám to nespravíš , pretože treba zresetovať a nastaviť aj elektroniku. Ja som nad tým tiež uvažoval , ale potom som sa na to vykašlal. Za výmenu článkov a nastavenie počítaj tak 65€.
http://www.hojko.com/repasovanie-baterie-t110585.html

Keď budeš na tej stránke tak klikni na Notebook --> Batéria --> a vyber si tvoj typ notebooku.
SyZo
Light Expert
Light Expert

ako som sa dočítal, elektrikiku treba resetovať iba vtedy, ak by som ta dal silnejšie články, ale nad tym ani neuvazujem, pretože silnjsie clanky su mi zbytočne...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ja som rozobral tú moju batériu a chcel som kúpiť presne také isté články ako sú tie moje. Nikde som ich však nevedel zohnať proste sa už nevyrábajú. Možno ,že ty budeš mať viac šťastia. No počítaj s tým ,že je to drahá záležitosť tie články ,pretože sa to bežne nepredáva. Takže keď si to spočítaš tak veľa neušetríš. Možno keď by si chcel originálne tak ťa vyjdu viac ako tých 65€ ,takže si to treba dobre prepočítať čo je výhodnejšie.
SyZo
Light Expert
Light Expert

a neviete niekto aké články idu do baterie BTP-58A1 14,8V 4000 a kolko stoja ?
Napísať odpoveď