Vlastni server... WoW
Vlastni server... WoW
cauky... tak moja otazka znie:
je tazke vlastnint server na ktorom by sa hralo WoW? kamarat ma nejake skusenosti s hrou uz par krat bol GM ale server vlastni sme este nemali a mame v plane zalozit si vlastny...co vsetko tam treba? a vela to bude stat?
diky...
je tazke vlastnint server na ktorom by sa hralo WoW? kamarat ma nejake skusenosti s hrou uz par krat bol GM ale server vlastni sme este nemali a mame v plane zalozit si vlastny...co vsetko tam treba? a vela to bude stat?
diky...
Re: Vlastni server... WoW
Na to sa rovno vyser. Nema to zmysel.
Je to tazke a ak nie si programator tak na to nemas. Ale ak chces tak sa zacni ucit ale bude to trvat roky.
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, či existujú nejaké hostingy, ktoré by ti toto poskytovali. Takýto server beží skôr na linuxe a je tam dosť nastavovačiek, takže by si sa s tým musel pohrať (za predpokladu, že linux ovládaš). Treba si kúpiť nejaký VPS (virtuálny privátny server), ktorý ťa vyjde 20-30 eur. Ak nemáš žiadne skúsenosti s linuxom, tak sa do toho ani nepúšťaj.
-
Jancuk
Professional
S kamarátom sme si spravili na LAN-e wow server , nemusis mat linux aj pod winom to pôjde ale je tam neskutočne vela nastavovaciek , tu je video jedno snad ti pomoze :
-
DjBass
Darca
Ale pochybujem, že on chce server na svojom pc a ešte k tomu na LANke... 
-
Jancuk
Professional
Podla mna je asi dobre naucit sa to doma použivať a potom s tým ist von , takže ja by som najprv skúsil na LAN a potom zvažoval srv. a ostatne veci čo k tomu potrebujem
Ano na wine to sice ide ale myslim ze lepsie je to dat na linux.
-
hrban
Addict
je to 100% lepšie pod linux-om ak boh dá a budú tam mať 200 userov tak pochopí prečo a daľej to nieje len o nahodení nejakých programov ale aj úprava databáz, oprava/úprava scriptov kompilácia a dvaja aj keby programátori nestíhali by
btw podľa mňa táto téma lock alebo dosť písania bo autor sa neozval už strašne dlho
btw podľa mňa táto téma lock alebo dosť písania bo autor sa neozval už strašne dlho
-
Deafboy
Darca
Pokial ide len o to nahodit server, nieje problem, daju sa v pohode najst navody.. staci mat windows, nainstalovaneho wow klienta, nahodit MySQL, mangos... Davnejsie som to zvladol na prvu supu podla navodu nahodit, no ako spominali ludia vyssie, ak to ma byt server pre verejnost a nemas ani len predstavu ako sa to nahadzuje, nedavam tomu velke sance. Potom uz skor mangos na linuxe, a vedet sa o to postarat v pripade problemov. Ale kludne experimentuj. Mozno ta to zacne bavit a co-to sa aj naucis.