gps pre se satio
gps pre se satio
ahojte!mam novy se satio a potreboval by som poradit aka navigacia by mi na nom isla.ak by ste mali aj link na podrobny navod instalacie tak by to bolo super!dakujem
Re: gps pre se satio
Wisepilot mas to v mobile a mas to naistalovane
na Wisepilot potrebujem datovy prenos a predplatit si sluzby!mal som na mysli nejaky crack alebo pod. na tomtom,igo a pod.ale aj tak dakujem!
-
nejakymarko
Addict
igo by mal ist aj pod symbianom
Wisepilot nepotrebuje pripojenie na Internet to iba ak to ides regnut cez mobil mas to tam na 1 mesiac zadarmo od registracie a registracia sa da spravit aj cez PC
dokonca obsahuje aj hlasovu navigaciu turn-by-turn
dokonca obsahuje aj hlasovu navigaciu turn-by-turn
na mojej 5800 mam Sygnic MOBILE ten by ti pôjde aj na Satiu
(ak sa mýlim opravte ma)
Sygic mam aj ja a ide v pohode<j3RrY> napísal:na mojej 5800 mam Sygic MOBILE ten by ti pôjde aj na Satiu(ak sa mýlim opravte ma)
skôr sygic mobile 
Nechcem zakladat novu temu tak som to dal sem.
Nepozmate nejake stranky kde by som stiahol hry, aplikacie, temy ... Na satio?? Najlepsie zadarmo
Nepozmate nejake stranky kde by som stiahol hry, aplikacie, temy ... Na satio?? Najlepsie zadarmo
google a daj si S60 v5 a mas to nech ta neodradi to ze najde veci pre Nokie to je toto iste ako pre Satiomaco54 napísal:Nechcem zakladat novu temu tak som to dal sem.
Ok dik daco som nasiel a este sa chcem opytat ci sa na ostatnych mobiloch ake SE alebo NOKIA robia nejake odblokovania a upravy softwaru ako na iphone jailbreak a potom patch os aby isli hry a take robi sa to aj na inych mobiloch???