Boxer vs. zákon
Re: Boxer vs. zákon
Osobne si myslim, ze keby ma niekto napadol, ze ma s niecim zacne bit..neviem, dajme tomu, ze boxer, alebo obusok, a mal by som sancu ho udriet spat, tak omg, sorry chlapci, ale nepozeral by som v tej chvili na nejaky drbnuty zakon a asi by som sa aj ja bil hlava nehlava, a bolo by mi jedno ci ho udieram do vajec, ci do hlavy ci do brucha...v tej chvili ked ide cloveku o zivot by som nepozeral na to ci utocnika zranim, alebo nie...snazil by som sa ho asi co najskor dostat 'dolu'
Inac ja nosim tak isto radsej slzak...boli uz chvile kedy som ho stiskal v ruke rozklepany...ale nastiastie som tom nepouzil...inac aj obusok obcas...ale tomu sa fakt vyhybam, to by som asi pouzil iba keby ma napadla nejaka banda tupych hlav...na jednotlivca by som si s tym netrufol.
Inac ja nosim tak isto radsej slzak...boli uz chvile kedy som ho stiskal v ruke rozklepany...ale nastiastie som tom nepouzil...inac aj obusok obcas...ale tomu sa fakt vyhybam, to by som asi pouzil iba keby ma napadla nejaka banda tupych hlav...na jednotlivca by som si s tym netrufol.
Re: Boxer vs. zákon
Ja nehovorím o útoku bez dôvoduvendo napísal:ano, kopni ho do guli, sprav ho impotentom na cely zivot a uvidis co z teba vysudi![]()
nechapem naco chces na niekoho pouzivat boxer "aby si zapamatal"retardovana generacia sa nezaprie
A ešte k tomu čo vyperlil Packa...náznak útoku...a o obrane tam nič neuviedol? Však v obrane ho môžem použiť