Boxer vs. zákon

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Boxer vs. zákon

Príspevok od používateľa goten »

Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Osobne si myslim, ze keby ma niekto napadol, ze ma s niecim zacne bit..neviem, dajme tomu, ze boxer, alebo obusok, a mal by som sancu ho udriet spat, tak omg, sorry chlapci, ale nepozeral by som v tej chvili na nejaky drbnuty zakon a asi by som sa aj ja bil hlava nehlava, a bolo by mi jedno ci ho udieram do vajec, ci do hlavy ci do brucha...v tej chvili ked ide cloveku o zivot by som nepozeral na to ci utocnika zranim, alebo nie...snazil by som sa ho asi co najskor dostat 'dolu'
Inac ja nosim tak isto radsej slzak...boli uz chvile kedy som ho stiskal v ruke rozklepany...ale nastiastie som tom nepouzil...inac aj obusok obcas...ale tomu sa fakt vyhybam, to by som asi pouzil iba keby ma napadla nejaka banda tupych hlav...na jednotlivca by som si s tym netrufol.
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

vendo napísal:ano, kopni ho do guli, sprav ho impotentom na cely zivot a uvidis co z teba vysudi :roll:

nechapem naco chces na niekoho pouzivat boxer "aby si zapamatal" :? retardovana generacia sa nezaprie
Ja nehovorím o útoku bez dôvodu :)
A ešte k tomu čo vyperlil Packa...náznak útoku...a o obrane tam nič neuviedol? Však v obrane ho môžem použiť :roll:
Napísať odpoveď