V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???
adameeec > Ja som šiel na takej X5 s rovnakým automatom, bol to je čistý orgazmus! Ako ten automat ťahal otáčky do výšin a až, tak preraďoval.

take ma zase toho spoluziaka otec. 4,8i. To chcem tiez skusit. 
Zatial najlepsie auto ake som ja osobne soferoval Skoda Superb 3.6 fsi na moj vkus a preto ze som este nesoferoval silnjie auto tak riadny trhac asfaltu 
tak kamarat si kupil ojazdeny ASTON MARTIN V8 šiel som ako spolujazdec
-
Thend
Light Expert
tak môj najväčší zážitok ktorý mi uskutočnil kamarát s Východu tak to bolo na Subaru Impreza 2.5 WRX STi cca 390PS ale poviem vás ten zážitok sedieť v tých športových sedadlách ako spolujazdec bolo úchvatné
som nevedel čoho sa držať skôr či úst alebo držiakov na sedadle

-
Martinekk
Light Professional
Thend, a bolo to aspoň na snehu? Na suchu je to oničom. Teraz tam moc toho sňahu nemáte, pred troma hodinami som prechádzal cez MT na mojom Subaru 
Thend mali ste sa ist previest na Šturec, tam by bola Impreza ako doma 
-
nejakymarko
Addict
troska ozivim temu....
zatial najlepsie v som som sa viezol bolo Porsche Carrera 911 bol to zazitok
zatial najlepsie v som som sa viezol bolo Porsche Carrera 911 bol to zazitok
zaujimava tema
ja som pracoval s autami a pocas tejto doby som mal tu cest sa povozit na autach ako napr
ford gt40
ferrari f430
bentley gt continental
porsche cayman s som si aj zasoferoval
a v statoch som si ako taxik objednal limo
))
ja som pracoval s autami a pocas tejto doby som mal tu cest sa povozit na autach ako napr
ford gt40
ferrari f430
bentley gt continental
porsche cayman s som si aj zasoferoval
a v statoch som si ako taxik objednal limo
-
nejakymarko
Addict
OT: polo aku si to mal robotu? aj ja chcem 
vo viacerych autopozicovnach a nasledne nato kontakty a samozrejme aj stastnu nahoduSkolacik napísal:OT: polo aku si to mal robotu? aj ja chcem
ale najvacsi dojem na mna urobil asi ten ford gt 40 wuaaaaaaaaaaaaaaa
-
Shrekzv
Star
cadillac deville 88, 4,5l V8, 4stupnovy automat..tomu autu sa nic nevyrovna....taky luxus v tej dobe....ked unas boli skodovky...digi klima, vsetko elektricky nastavovatelne......
-
Mateq
Medium Professional
Dnes bol multi BMW deň
: Z4 23i, 5GT 35d, 320d všetko jazdne veľmi pozitívne...
Na druhej stane X6 hybrid...
Na druhej stane X6 hybrid...
aj v bystrickom BMW bola minule akcia pre zakaznikov BMW spojena s predvadzacimi jazdami. Preco
X6 hybrid?
-
Mateq
Medium Professional
Mám dojem, že tomu autu hybridný pohon nepomáha ale je skôr na príťaž. Aj keď je to päťliter, mimo mesto priemer 16L je podľa mňa veľa, v porovnaní čo počúvam o Lexusoch. (nakladalo sa, ale niekde v polovici som to nuloval!)
Ale nie je to o spotrebe, ubližuje tomu ten automat, ktorý je v spojení s tým nepochopiteľne lenivší oproti ostatným BMW. Pri kickdowne si podradí (začne hučať) potom čaká kým začne dávkovať elektromotor a až následne vyráža. Je tam nepríjemná priepasť. Pri 2,525kg tam tých 406 koní moc nerobí, proste tomu neviem nájsť žiadne miesto na trhu. Nejde to lepšie ako porovnateľné SUV (pretože je to ťažké), nežerie to menej (pretože to musí byť 5L aby sa to kvôli váhe rozumne hýbalo).
A po užívateľskej stránke, nas*rie že keď zastavím a dám prevodovku do "P" (výmena šoférov) tak sa to pokaždé po 1-2min vypne a treba "aktivovať voz" znova tlačidlom.
Ale nie je to o spotrebe, ubližuje tomu ten automat, ktorý je v spojení s tým nepochopiteľne lenivší oproti ostatným BMW. Pri kickdowne si podradí (začne hučať) potom čaká kým začne dávkovať elektromotor a až následne vyráža. Je tam nepríjemná priepasť. Pri 2,525kg tam tých 406 koní moc nerobí, proste tomu neviem nájsť žiadne miesto na trhu. Nejde to lepšie ako porovnateľné SUV (pretože je to ťažké), nežerie to menej (pretože to musí byť 5L aby sa to kvôli váhe rozumne hýbalo).
A po užívateľskej stránke, nas*rie že keď zastavím a dám prevodovku do "P" (výmena šoférov) tak sa to pokaždé po 1-2min vypne a treba "aktivovať voz" znova tlačidlom.
-
hojko
Site Admin
Dnes sa mi pod ruky dostal Mercedes S320 CDI 4Matic o ktorom som uz kedysi pisal. Auto ma za ten rok aj stvrt najazdenych 96 000 km, 20-tky AMGckove kolesa, folie, jednu autonehodu, prasknute celne sklo, suchnuty naraznik...
Prvy pocit v aute bol: Ach dpc, kam sa hrabe Audi A6
Sedacky podstatne makksie a pohodlnejsie ako A6 v S-line pakete, auto posobi priestranne a pohodlne. Na prvy pohlad ma prekvapilo, ze chyba radiaca paka, pretoze sa radi packou nad ovladanim stieracov, cize sa tam zaradu P, R, N a D. Plynovy pedal je vacsi ako na inych autach, ale zaroven aj tuhsi. Zo zaciatku mi to vadilo, pretoze pri nizsich rychlostiach mi to sposobovalo zly cit v nohe, neskor som si na to zvykol. Packa smeroviek bola tiez o nieco tuhsia a viacej sa tlacala, ale to nebol ziadny problem.
Samotna jazdna na mna posobila uz dost luxusne, pozerat sa na digitalny otackomer, pozerat sa na mohutnu kapotu s tercom v podobe loga Mercedesu, sediet pohodlne vo vyborne tvarovanych sedadlach, citit 230 koni pod kapotou pri prediehani, ktory doplna velmi prijemny mohutny zvuk, no radost jazdit. Neviem si predstavit, ako sa chova S500 ci S63/S65 AMG, ked ten narast koni je podstatne vyssi. Pri divokej jazden na S320 CDI som mal spotrebu v meste 14,2 litra, pri tych vyssich obsahoch nebude problem ist cez 20, ak nie aj 25 litrov.
Uz viem, ake auto chcem, ked budem velky
Prvy pocit v aute bol: Ach dpc, kam sa hrabe Audi A6
Samotna jazdna na mna posobila uz dost luxusne, pozerat sa na digitalny otackomer, pozerat sa na mohutnu kapotu s tercom v podobe loga Mercedesu, sediet pohodlne vo vyborne tvarovanych sedadlach, citit 230 koni pod kapotou pri prediehani, ktory doplna velmi prijemny mohutny zvuk, no radost jazdit. Neviem si predstavit, ako sa chova S500 ci S63/S65 AMG, ked ten narast koni je podstatne vyssi. Pri divokej jazden na S320 CDI som mal spotrebu v meste 14,2 litra, pri tych vyssich obsahoch nebude problem ist cez 20, ak nie aj 25 litrov.
Uz viem, ake auto chcem, ked budem velky
-
xjojox2246
Star
dnes som sa povozil na tomto auticku (ja som neriadil
):) sice mam len 15 xD na Cene Slovenska(Slovakia Ring
)
este mi povedz kde si sedel ked auto na fotke je zjavne jednomiestne 
-
speq
Medium Star
Ferrari California
samozrejme červené , 460 koní , celkom to išlo 
-
Mateq
Medium Professional
Počas víkendu normálnych DTM v DE tam po okruhu lietalo pravidelne Audi DTM ako "taxi" čo vozilo klientov, takže ak to doviezli aj na SKring tak by som mu to veril, pokiaľ je foto len "ilustračná"Polo-X napísal:este mi povedz kde si sedel ked auto na fotke je zjavne jednomiestne