GTA 4
-
Thermaltake
Novice
Re: GTA 4
Caute
Potrebujem poradit ohladne modov, konkretne aut do GTA IV.
Nakolko som uz znaly do tejto problematiky, vlozil som si do hry 12 novych aut. Vsetko islo. Ked som dnes pridal este 4, hra padla pri loadingovej obrazovke.
Skusal som tie auta nahradzat v akomkolvek poradi, najrpv tie posledne 4, potom zvysok a vzdy po tych 15-16 autach padla hra.
Pocul som vsak, ze si vlozili aj viac aut do hry, je teda chyba vo mne, alebo je to maximum pre tuto hru? Pripadne mi poradte nejake riesenie.
Vdaka.
Potrebujem poradit ohladne modov, konkretne aut do GTA IV.
Nakolko som uz znaly do tejto problematiky, vlozil som si do hry 12 novych aut. Vsetko islo. Ked som dnes pridal este 4, hra padla pri loadingovej obrazovke.
Skusal som tie auta nahradzat v akomkolvek poradi, najrpv tie posledne 4, potom zvysok a vzdy po tych 15-16 autach padla hra.
Pocul som vsak, ze si vlozili aj viac aut do hry, je teda chyba vo mne, alebo je to maximum pre tuto hru? Pripadne mi poradte nejake riesenie.
Vdaka.
už som prešiel misiu s názvom 81. Dining Out ale v 4.časti mi má zavolat niekto a povedať mi o dalšej misie , no ale mne nikto nezavolá a na mape nemám žiadne mená kam by som mohol dojsť pre misiu ... neviete kde je problém ??
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som mal najprv taký problem . Problem bol v otm že ja som zabudol spravit misiu s dievčatom ktoré predávalo to auto .. Zavolal som jej,dohodli sme sa,porieši lsom ju a bolo..21rOBO21 napísal:už som prešiel misiu s názvom 81. Dining Out ale v 4.časti mi má zavolat niekto a povedať mi o dalšej misie , no ale mne nikto nezavolá a na mape nemám žiadne mená kam by som mohol dojsť pre misiu ... neviete kde je problém ??
-
Royalflush
Guru wannabe
Ked to chces prejst na 100% musis postrielat holuby (nvm kolko je ich.. v datadiskoch po 50), vedlajsie misie a podobne.
Na www.gta.cz mas zoznam veci, ktore musis spravit, aby si to presiel na 100%
Na www.gta.cz mas zoznam veci, ktore musis spravit, aby si to presiel na 100%
-
typek61
Darca
zdravim takze mam problem a to ked idem s Misel na rande ci ako sa vola
a ked ideme hrat bowling tak sa nerozbehne Niko.ako sa spusta?skusal som vsetko mozne,ale ani za svet sa nepohne
PS:inac vysla uz cestina alebo slovencina na 100%?
PS:inac vysla uz cestina alebo slovencina na 100%?
100% fungujuca na najnovsi patch neni ale cital som ze SK sa pripravuje na najnovsiu verziu tak neviem. Ono ked tieto preklady ludia robia doma na PC pocas volneho casu tak ten preklad proste trva dlhsie a prekladat hru ako nejake titulky do filmu je pekna makacka.
-
Ba-Yo
Light Professional
nieco k pobaveniu :
Kód: Vybrať všetko
http://www.mojevideo.sk/video/3ae8/hitlerove_problemy_s_gta_4.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.mojevideo.sk/video/3b2a/hitlerove_problemy_s_gta_4_cast_2.html-
Royalflush
Guru wannabe
Hlavne ze vraveli, ze po patchi bude citit zvysenie FPS - hovno som citil.. furt 20-25 FPS. 
-
Thrash/Death
Star
Asi som veľmi naivný, ale pofrčala by mi táto hra aspoň na minimálnych detailoch, pri zostave procesora Intel Pentium 4 3GHz, grafickej karty Nvidia Geforce 7300 GS 256MB a pamäte RAM 512MB? prípadne čo mám dokúpiť aby mi to išlo...
Staci dokupit aspon dvojjadrovy procesor, 2 GB RAM a novu graficku 
Ja to spustim na minimalnych detailoch na Core 2 Duo 1.8 GHz, 8600 GT 512MB a 2 GB RAM. Hrat sa to da, ale pre niekoho by to uz mozno bolo nehratelne. Z multiplayeru ma to dost casto odpaja kvoli tomu, ze mam vraj slaby pocitac
Ja to spustim na minimalnych detailoch na Core 2 Duo 1.8 GHz, 8600 GT 512MB a 2 GB RAM. Hrat sa to da, ale pre niekoho by to uz mozno bolo nehratelne. Z multiplayeru ma to dost casto odpaja kvoli tomu, ze mam vraj slaby pocitac
-
Thrash/Death
Star
hmm... to už by trebalo rovno novú zostavu, len keby bol cash