Zdravim, vobec neviem ako mam nazvat temu, nic lepsie ma nenapada, pokusim sa problem co najpresnejsie popisat.
Ked robim nieco na pocitaci, tak niekolko krat pocujem z PC divne zvuky. Znie to ako ked sa startuje triskovy motor, alebo proste ako keby sa startuje nejaky ventilator, ale ma pisklavy zvuk(ziadny fan mi tak nehuci). Ked sa akoze nastartuje, tak v PC nieco pukne. Ked zapinam komp tak vydava take zvuky, ale uz dlhsiu dobu registrujem, ze aj vo windowse. Robi to ked som v hre, vo windowse. Je to individualne, ked som vo windowse, tak niekedy mi komp na tu sekundu sekne, ale potom ide dalej. V hre seknutie nepocitujem. Najprv som si myslel ze chyba je niekde v doske, ale pred troma dnami som kupil novu dosku aj s CPU a robi to stale. Hardiskom to asi tiez nie je, pretoze mame 3 winy a robi to v kazdom. Zdroj mam kvalitny - Enermax PRO82+ 525w (tym nehovorim ze sa v zivote nepokazi...) V com by to mohlo byt?
Blbne komp
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Blbne komp
No nespomenul si grafiku takze predpokladam ze moze byt aj v nej problem, ale skor sa priklanam k zdroju. Ak mozes otvor si skrinu a nacuvaj tomu praskaniu odkial to presne ide. Ptom sa posunieme dalej. 
Grafika Radeon HD4850. Mna to tiez napadlo načúvať ale ked mi to robi cca raz za dve hodiny
Ale zaujimave, ze ked sa mi zapina komp tak pocujem ten isty zvuk. ked sa startuje tak na 2 sekundy idu vsetky fany na 100% (pochopitelne ze) a v tom pozadi hluku pocujem ten isty zvuk, aj s tym puknutim
-
vikko78
Medium Professional
nemáš náhodou na základovke aj integrovanú grafu? že by si svoju dal na chvilku preč a tak skúmal..
Nemam, ale vsimol som si ze s novou doskou mi to nerobi az tak casto. Som tu asi 3 hodiny a este som to nepocul. hm
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
ak to robi pri starte tak ked zapnes pridrz ventilator na grafikevyluci sa tym vga a pokracuj tak dalej na cpu tiez to iste po jednom to skusj a mal by si prist na to kde to puka
Ked bude cas tak to vyskusam, potom dam vediet