zdielana pamat grafiky na Lenovo G550 karta G210M

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

zdielana pamat grafiky na Lenovo G550 karta G210M

Príspevok od používateľa Stenky »

Takze mam taky problem. Karta G210M ma fyzicky 512MB ale ma nazdielanyche ste 1GB z RAM ky. Problem je v tom ze z tych 3GB co mam mi hned 1GM zezere win7 dalsi 1GB grafika a na ostatne ostava 1GB co je zalostne malo. Aj warcraft 3 mi s tymto settingom seka.
Najradsej by som grafike znizil tak na 256...max 512MB z RAM aby sotalo viac na seriozne veci a nech si grafika poradi s tymi 512MB co ma onboard, ale... ALE neviem kde to mam vo win7 spachat.... v biose to nieje v device manageri ani v nijakych nVidia setingsoch (ani tych najviac advanced) sa nic take nenachadza... any ideas?
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Re: zdielana pamat grafiky na Lenovo G550 karta G210M

Príspevok od používateľa vikko78 »

tá grafa má 512 MB vlastnej pamete, takže pod 512 sa nedostaneš. Síce si písal, že to nie je v biose, ale práve tam by sa to malo nastavovať. Nepoznám utilitu, ktorá by toto riešila už v bežiacom systéme.
Stenky
Professional
Professional

Re: zdielana pamat grafiky na Lenovo G550 karta G210M

Príspevok od používateľa Stenky »

dokopy ma ta sracka 1.7GB pamate co mi prijde strasne zbytocne.... 1.2 RAM a 512MB ma vlastnu fyzicku... a taky debilny bios, v nom sa da nastavit iba heslo, cas a bootovacie poradie... nic viac. grrrrr, debilne lenovo
Napísať odpoveď