Lenze otazne je ci ten key budes moct pouzit v Steame. Vacsina hier (krabicovky) niesu viazane len na Steam i ked su aj na Steame t.j. na krabicy musi byt logo Steamu ze je ho mozne pouzit aj tam. Dalej na Steame dostanes 3 skiny + dalsiu hru zadarmo. Sice je to k***a, ale za taku cenu by to v PG asi nebolo. Samozrejme za taku cenu museli aj nieco prihodit je pravda
nenasiel by sa niekto kto by mi dohodil 19 centov? na ten gold pack ? mozem poskytnut na vymenu kredit na upnito alebo pozvanku na WX,Demonoid alebo nejak inak sa dohodnut.. nejaka dobra dusa? lebo na PP mam len 3,55€ a ucet nemam chyba mi len tych 19 centov
//ok vyriesene
Len malý dodatok, pre hráčov, ktorí si radi užijú "korektné výzory". V hre sa vyskytuje cenzúra (niesú hákové kríže a podobne) a kamarát mi odporúčil tento skinpack, ktorý verne upravuje výzory jednotiek tak, ako naozaj vyzerali.
Midweek akcia psychonauts za 2 ojra. Je to dobra hra, oplati sa kupit?????????? P.S. Ako zapnem url? , mam ho vzdy vypnute a preto nemozem davat link na stranku.
the batman napísal:Midweek akcia psychonauts za 2 ojra. Je to dobra hra, oplati sa kupit?????????? P.S. Ako zapnem url? , mam ho vzdy vypnute a preto nemozem davat link na stranku.
Pre mna (a nielen pre mna) je Psychonauts jedna z najlepsich hier, odporucam. Ale vyskusaj demo, mozno ta nechyti (tvoja smola ).