Aký e-commerce systém pre väčší int. obchod?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Aký e-commerce systém pre väčší int. obchod?

Príspevok od používateľa Jungle »

Neviem, či ide zrovna o radu pri kúpe, ale to už nechám na posúdenie moderátormi...

Prebral som "pod svoje krídla" e-shop (3000+ položiek, cca 1500 reg. zákazníkov) a keďže beží na dnes už pomerne zastaranom a neohrabanom osCommerce, rád by som počul vaše názory na to, na aký systém prejsť.
Očakávam funkcie:
- SEO / URL friendly
- pokiaľ možno jednoducho upraviteľný dizajn, resp. developer friendly (tým nemyslím to, že si môžem nejaké témy stiahnuť z netu, ale to, že je kód prehľadný, keďže skin si budem robiť vlastný)
- možnosť zľavových / darčekových kupónov
- bonusy pri dosiahnutí istých hraníc celkovej sumy objednávky / bonusy pre verných zákazníkov
- možnosť nastavenia rôznych spôsobov platby a dopravy
- sledovanie stavu objednávky
- funkčný mailing a všeobecne customer-friendly systém

Viem, že veľká väčšina CMS toto spľňa, ale líšia sa v tom, koľko ma to bude stáť energie (a nervov)... Nebránim sa ani plateným možnostiam, ak budú stáť za to.

Pre mňa je zatiaľ najsilnejším kandidátom Prestashop...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Aký e-commerce systém pre väčší int. obchod?

Príspevok od používateľa yazoo »

Prestashop je velmi sikovny system. Robil som s betou este, potom dlho nic, ale uz len ta beta ma zaujala. Byt na tvojom mieste idem do toho. Jednoduche, prehladne, lahka administracia a pridavanie poloziek. Druha alternativa je zaplatit programatora, ktory ti to spravi na mieru.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Aký e-commerce systém pre väčší int. obchod?

Príspevok od používateľa Jungle »

Určite nechcem systém, ktorý sa nevyvíja... Aj z platených by som zobral len také, ktoré sa prenajímajú, lebo tam mám (väčšinou) zaručené, že sa na tom pracuje...

Práve som si na testovacom serveri nahodil ten PrestaShop... Musím povedať, že sa mi to dosť páči... Oproti osCommerce 2.2 RC2 je to nebe a dudy :smt007
Napísať odpoveď