mne sa tato hra paci,pripomina mi taky mix gow s bionic commando,a ten problem ze hra ide v okne sa da vyriesit stlacenim laveho alt+enter hned po kliknuti na ikonu:-D
caute mam problem pri spustení hry.Pri spúštaní my vyhodí chybu že program prestal pracovať a vypne sa hra , to isté aj keď to pustím v kompatibilnom režime. Mám W7 Ultimate 32-bit. Neviete niekto poradiť??
S@e Hunter napísal:caute mam problem pri spustení hry.Pri spúštaní my vyhodí chybu že program prestal pracovať a vypne sa hra , to isté aj keď to pustím v kompatibilnom režime. Mám W7 Ultimate 32-bit. Neviete niekto poradiť??
Aku verziu si tahal? Mozno preto ti to blbne lebo mas povodnu verziu od RELOADED tak asi preto neskor vydali REPACK
Tiez mam problem rozbehnut hru. Mam W7 Ultimate 64-bit. Stiahol som verziu od RELOADED/repack a ked to chcem spustit prestane pracovat ShippingPC-SkyGame. Predpokladam ze je to ten isty problem ako u S@e Hunter-a ale dufam ze sa to da riesit aj inak ako len stiahnutim inej verzie. Za pomoc K+ samozrejme
Vypnutie WINDOW MODU (ak sa vam hra otvara v okne)
Najdite si subor "DefaultEngine.ini" tam zase vyhladajte Fullscreen a hodnotu false prepiste na true. Ulozte to a malo by to uz v pohode bezat.
WIN 7 problem:
Co sa tyka tohto problemu tak ten ma vela ludi. A halvne so 64bit verziou. Hladal som po zahranicnych forach a jedine odporucania boli typu "UPDATE YOUR GRAPHIC DRIVERS". Takze neviem no. A taktiez som nasiel Dark Void - PhysX patch. Mozno to vyriesi, ale s tym patchom zase ludia pisu ze sa im to neda nainstalovat. takze neviem , ale za pokus to stoji. pxysx patch:
Caute mam problem so spustením hry ked ju zapínam musím hu lunchnúť potom si to píta serial ten dám a dalej si to pýta aktiváciu manuálu a tam som dal vela serialov ale nejde my to furt my hovorý že zlí unlock code
takze problem stale neodstraneni. Tahal som uz inu verziu, problem rovnaky , stiahol som aj novy ovladac resp. preinstaloval ale stale chyba ostala taktiez aj patch na pxysx ten pre zmenu nejde naistalovat , problem bude niekde inde zatial som nic ale nenasiel
To robilo aj mne na začiatku ked som stiahol Reloaded musiš najprv nainštalovať ([DARK VOID: balík inštalátora...) a potop (setup: setup launcher )potom to skus zapnuť ale bude to pytať akúsi aktiváciu manuálu to neviem čo tam dať ak zistíš tak potom napíš