Cafte mam problem.. Mám jeden subor s koncovkov cfg jeto vlastne config chcem to dat do zlozky valve atd.. ale nejde mi to tam dat vypisuje mi toto:
//obrazky vkladaj do priloh
Predom dakujem za pomoc
Nejde mi dat subor do zlozky
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde mi dat subor do zlozky
Cely problem je ten, ze zapisujes do Program Files na C:\ - tento adresar windows povazuje za systemovy a pre akekolvek zmeny v nom, si ziada admin prava. Zial, pri takomto ukladani cez toto dialogove okno, ta UAC nevyzve na ziskanie prava pre zapis, takze postup je nasledovny - uloz si to zatial na plochu (alebo niekam kam sa ti to ulozit da), skopiruj pomocou CTRL+C, chod do toho adresara kam to chces nakopirovat a daj CTRL+V. Ak sa chces vyhnut v buducnosti takymto problemom, odporucam nepouzivat Program Files na C:\ (ja si napr vsetky hry instalujem na D:\). Tiez ti niekto moze odporucit vypnutie UAC, avsak je to az moc uzitocna zalezitost na to, aby si to kvoli hram vypinal.
btw - obrazky na tomto fore sa vkladaju do prilohy (mas to tam pri vytvarani noveho prispevku
)
btw - obrazky na tomto fore sa vkladaju do prilohy (mas to tam pri vytvarani noveho prispevku