Konšpirácie naše každodenné
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Slay, ja ťa nechcem presviedčať o svojej pravde. Ale skús použiť svoj vlastný rozum.
Boeing tuším 757, let č. 93, ktorý uniesli teroristi a zrútilo sa neďaleko Pitsburgu. Kde sú trosky lietadla?
http://theundergroundconservative.files ... euters.jpg
http://911review.org/_webimages/93_crater.jpg
http://www.aetv.com/flight_93/images/ph ... t93_14.jpg
http://www.theodoresworld.net/pics/0408 ... Image3.jpg
Pre porovnanie.
Tu je havária lietadla v Nigérii.
http://blogs.abcnews.com/photos/uncateg ... _crash.jpg
Tu zasa iná havária Boeingu
http://www.smh.com.au/ffximage/2007/04/ ... x277,0.jpg
Teraz mi to skús vysvetliť.
Boeing tuším 757, let č. 93, ktorý uniesli teroristi a zrútilo sa neďaleko Pitsburgu. Kde sú trosky lietadla?
http://theundergroundconservative.files ... euters.jpg
http://911review.org/_webimages/93_crater.jpg
http://www.aetv.com/flight_93/images/ph ... t93_14.jpg
http://www.theodoresworld.net/pics/0408 ... Image3.jpg
Pre porovnanie.
Tu je havária lietadla v Nigérii.
http://blogs.abcnews.com/photos/uncateg ... _crash.jpg
Tu zasa iná havária Boeingu
http://www.smh.com.au/ffximage/2007/04/ ... x277,0.jpg
Teraz mi to skús vysvetliť.
slay: jednu jedinu odpoved:
Pentagon: Lietadlo.
- kde je lietadlo
- kde su sedacky, batoziny
- kde je motor lietadla ?
- kde je krater po dopade ?
- kde su nahravky z niekolko stovak kamier pentagonu ?
nehovorim ze vsetky filmy, videa a teorie su pravdive, tiez neverim ze su len dve verzie a to USA alebo TERORISTI...
Pentagon: Lietadlo.
- kde je lietadlo
- kde su sedacky, batoziny
- kde je motor lietadla ?
- kde je krater po dopade ?
- kde su nahravky z niekolko stovak kamier pentagonu ?
nehovorim ze vsetky filmy, videa a teorie su pravdive, tiez neverim ze su len dve verzie a to USA alebo TERORISTI...
Re: Konšpirácie naše každodenné
erytrocit, neviem, mozno zalezi na tom ci sa pilot snazi lietadlo zachranit a vyrovnava drahu letu tak aby vyklzal s co najmensou skodou, co ale aj tak rezultuje do narazu so vznietenim, a potom ostava aj napriklad ta kostra chvosta co mas na obrazku.. naopak, ked z neakej vysky kde uz by podla vas nemal byt ani mobilny signal, namieri niekto lietadlo strmhlav dole, a vybuch, destrukcia lietadla aj horenie leteckeho benzinu sa koncentruje na jedno miesto atd. tak mozno ten krater vyzera inak, navyse z tych fotiek nieje jasne kedy boli fotene, kludne tam mohlo byt podstatne uz odpratane..Vidis a prave to je najvacsi problem, tych chyb je prilis vela a su prilis jednoznacne..
alebo mozno tam nepadlo lietadlo, ale poloz si otazku, keby ze chces oklamat 3oo milionovy narod, a mas na to odpalit dvojicky, tak sfusujes takto dopad lietadla v pitsburgu? Aby aj uplne hovienko tisice km vzdialene niekde v riti sveta v europe spoza svojho pocitacika vedelo z amaterskych fotiek s rozlisenim ako podme na jahody povedat ze to bol jasny podfuk a nepadlo tam lietadlo?
plusminus Ja neviem, nebol som tam nevidel som to a na zaklade tych ucelovych filmikov to neviem povedat, niesom odbornik na narazy a havarie lietadiel ako ty. Ale ty mi isto budes vediet povedat preco by niekto pouzil riadenu strelu, a nepovedal by som ze riadene strely takej urovne ktore dokazu byt odpalene od neviem kde, doletiet do arlingtonu, virginie a narazit do pentagonu pod takym skoro vodorovnym uhlom bez toho aby si niekto v tak husto obyvanej oblasti vsimol letiet okolo riadenu strelu, su dostupnejsie nez lietadla..
a fakt zbabrane ze spravia podla vas velmi malicku dieru.. ale ta napodiv dokazala o zivot pripravit 189 pentagoncanov..
no nie je to bullshit?
no to je snad este vacsia hlupost, ako tvrdit ze tajna sluzba je uz natolko vyfetovana ze odpali tretiu budovu zo srandy, ved mozno si to nikto nevsimne. Ved cely ten jedenasty september bol potom spraveny naozaj tak aby vzniklo co najviac konspiracnych teorii..
btw.. erytrocit, plusminus ako my vysvetlite toto?
vasi americky kolegovia konspiratori pracuju dalej a dalej, nezahebavaju sa len so septembrom ako vy
Drvivá väčšina konšpiračných "teórií" (to je dehonestovanie slova teória, malo by sa skôr používať slovo pateória) je totálne stupídnych a plytkých. Veriť im môžu len len slabomyseľní ľudia, i keď, nepopieram, pozerá sa na to niekedy dobre ( čo nie je prípad Obama - Osama, lebo to je už fakt vrchol). 
Mám potrebuje sa vyjadriť k môjmu karmistovi :
Nepopieram, tieto rôzne konšpirácie môžu priniesť iný pohľad na vec, nejakú alternatívu, ale často obsahujú aj veľa nepresností, zámerne zamlčaných informácií, len aby to bolo riadne šokujúce, či vyslovené nepravdy až blbosti.
A kto si toto neuvedomuje, tak je na takej istej úrovni ako ten, ktorý slepo verí oficiálnym zdrojom a myslí si, že všetko čo bolo o pól ôsmej na Markíze, je sväté.
Mám potrebuje sa vyjadriť k môjmu karmistovi :
Ani zďaleka neverím oficiálnym verziám, ale takisto som "vyrástol" z tých nespočetne dlhých radov konšpiračných "teórií", ktoré sú dnes navyše veľmi v móde a zažívajú doslova boom.a ty k tym slabomyselnym patris ked veris oficialnym teoriam, ktore su v tomto pripade konspiraciami. un_know
Nepopieram, tieto rôzne konšpirácie môžu priniesť iný pohľad na vec, nejakú alternatívu, ale často obsahujú aj veľa nepresností, zámerne zamlčaných informácií, len aby to bolo riadne šokujúce, či vyslovené nepravdy až blbosti.
A kto si toto neuvedomuje, tak je na takej istej úrovni ako ten, ktorý slepo verí oficiálnym zdrojom a myslí si, že všetko čo bolo o pól ôsmej na Markíze, je sväté.
-
Sagittarius
Guru
Priznám sa, že som nevidel skoro žiadne obrázky z konšpirácií k 9/11, ale ma napadla jedna otázka: Kto riadil potom tie lietadlá? (keď môžme vylúčiť možnosť, že to boli fanatickí islamisti) Kto by bol toho schopný? Keď vie, že zomrie...hm?
-
krija
VIP
na youtube daj vyhladat kanal uzivatela "achimspok". analyzuje takmer vsetko - od padu budov az po lety a ich posledne sekundy. "wasn´t human"Sagittarius napísal:Priznám sa, že som nevidel skoro žiadne obrázky z konšpirácií k 9/11, ale ma napadla jedna otázka: Kto riadil potom tie lietadlá? (keď môžme vylúčiť možnosť, že to boli fanatickí islamisti) Kto by bol toho schopný? Keď vie, že zomrie...hm?
je už samozrejmosť, že 9/11si spôsobili sami, heh
je pecka sledovať ako tie budovy sa "rútia" dolu, to by žiaden mrakodrap nedokázal, lol
je pecka sledovať ako tie budovy sa "rútia" dolu, to by žiaden mrakodrap nedokázal, lol
9/11 je zrejme jediná konšpirácia, ktorej verím v takmer plnom rozsahu. Príde mi logická, celkom jasne dokázateľná, veci okolo toho sa stále taja oficiálnymi médiami ( napr. keď tam každoročne protestujú ľudia, ktorí si myslia, že si to zhodili sami ) a celkovo, nevidel som žiadne poriadne oficiálne vyhlásenia, ktoré by nejako vyvracali konšpiračné teórie ( čo sa nedá povedať napríklad v kauze Vesmír ), len sa to ututláva.
Re:
Počul som jednu hypotézu, že to nebolo lietadlo, ale raketa. Argumenty a fakty, ktoré to potvrdzujú, sú hore v citácii.plusminus napísal:- diera o velkosti 5m v priemere, WTF ? /foto spred zrutenia/
inak na tejto fotke vidiet, ze horne poschodia su nedotknute, aj okna boli v celku. Zeby 12m vysoke lietadlo tam nedosiahlo ?
- kde su sedacky, batoziny, tela, lietadlo?, motor atd... vsetko zhoriet nemohlo
- o poziari: ako mohlo zhoriet cele lietadlo a v otvore pentagonu na fotke jasne vidiet asi 20cm od kraja dreveny stol s otvorenou knihou bez akehokolvek poskodenia, stol s pc monitorom a mnoho ineho..
- o stenach pentagonu bolo pisane vyssie
WTC 1 a 2
- reporter vola do svojho media ze videl lietadlo ktore naburalo do WTC z celkom blizka /spomenute Metro, Brooklyn/ ze nemalo okna.. /teda vojenske, dopravne/ - existuje este jeden zaznam, teta na ulici krici /ako preletelo lietadlo nad ich hlavami/ ze toto nie su american airlines...
- tuto teoriu potvrduje este jedna drobnost. na spodnu lietadla bolo nieco ako "truhla" /neviem ako presne pomenovat/ - dopravne "cargo" ich maju bezne - a pri naraze do WTC bol mierny zablesk, nie ked naburalo lietadlo, ale az ked sa do kontaktu s WTC dostala prave tato truhlica
ostatne WTC
WTC 7 sa zrutilo preco ? tlakova vlna ? ta sa par desiatok metrov rutila niekolko desiatok minut ?
Hasici:
poculy vybuchy ako pri odpalovani - snad tam niekto nepestoval marisku ktora zhorela a dostala sa do vzduchu![]()
Musím dodať, že ruský satelit zachytil snímok rakety idúcej do jednej z dvojičiek. A potom tú druhú raketu. Vysvetluje to -žiadne trosky lietadla; diera s priemerom 5m; a iné
Ako že ľudia videli lietadlo a nie raketu???
Asi najpravdepodobnejšou hypotézou, alebo domnienkou je použitie hologramu, ktorého výskum je pod utajením. Keďže je to tajné, ako viaceré úžasné technológie, laický ľud nevie presne povedať, či dokázali spraviť až takú holografickú projekciu. Takže ak nedojde k odtajeniu, celá pravda o fingovaní/nefingovaní nebude známa.
Ešte sa chcem vyjadriť k stenám samotných budov:
Informácia, že všade v budove (v stenách) sa nachádzala vysokokvalitná vojenská trhavina (neskôr sa našli stopy tejto strašne jemnej látky), môže podporiť domienku, že "pád" bol riadený.
To môžeš povedať, ale má to nulovú váhu.. btw. máš fakt spoľahlivé zdroje starý môj. Hľadať informácie u amatérskych obsedantných fanatikov, ktorí sú od alfy po omegu apriorne presvedčení o konšpirácii a len hľadajú čo im vyhovuje a vymýšľajú ďalšie nezmysly... to je to pravé orechové."wasn´t human"
Áno? A ty si už videl padať taký mrakodrap? Resp. ako si prestavuješ pád mrakodrapu ak by bol naozaj spôsobený lietadlom? To akože by padol nabok alebo čo? Čisto teoreticky predpokladajme že do dvojičky narazilo lietadlo tak ako narazilo a že čisto teoreticky malo za následok zrútenie jedného poschodia na druhé.. popíš mi ako by bez údajných výbušnín vyzeral taký teoretický pád.je pecka sledovať ako tie budovy sa "rútia" dolu, to by žiaden mrakodrap nedokázal, lol
Rok 2010 nám ani poriadne nezačal a my už máme prvú nomináciu na bullshit roka.Ako že ľudia videli lietadlo a nie raketu???Asi najpravdepodobnejšouhypotézou, alebo domnienkou je použitie hologramu, ktorého výskum je pod utajením.
Nedbám ale ako sa dá overiť pravdivosť tejto informácie?(neskôr sa našli stopy tejto strašne jemnej látky)
No k tomuto by bola velikánska chyba sa vyjadriť oficiálne. Pff takú hlúposť by nespravili. To za dôkaz nepovažuj ani náhodou.nevidel som žiadne poriadne oficiálne vyhlásenia, ktoré by nejako vyvracali konšpiračné teórie
slay:
ak by ta budova spadla prirozdene, urcite by sa nezrutila sama do seba. Aj keby ta teplota roztopila tie nosniki alebo co to je, tak by maximalne sa zrutila len ta horna cast. Mozno by sa zrutila aj cela budova ale nie rozhodne takto.
pozri si toto - je to nevydarena demolacia budovy.
EDIT: a este posledna nevydarena demolicia
vyzera to tak, ze bez pomoci vybusnin sa to lahko nerozpadne na "prasok", sak sa tie dvojicki sa doslava rozsypali.
A este na koniec od 2:00 ako vravis, budova sa sama zruti vlastnou tiazou na seba, cize nepadne nabok, ale u dvojiciek je to inak, pretoze ta horna cast ktora mala sposobyt zrutenie sa do seba je omnoho mensia.
ak by ta budova spadla prirozdene, urcite by sa nezrutila sama do seba. Aj keby ta teplota roztopila tie nosniki alebo co to je, tak by maximalne sa zrutila len ta horna cast. Mozno by sa zrutila aj cela budova ale nie rozhodne takto.
pozri si toto - je to nevydarena demolacia budovy.
EDIT: a este posledna nevydarena demolicia
vyzera to tak, ze bez pomoci vybusnin sa to lahko nerozpadne na "prasok", sak sa tie dvojicki sa doslava rozsypali.
A este na koniec od 2:00 ako vravis, budova sa sama zruti vlastnou tiazou na seba, cize nepadne nabok, ale u dvojiciek je to inak, pretoze ta horna cast ktora mala sposobyt zrutenie sa do seba je omnoho mensia.
ehm, pád mrakodrapu by ozaj vyzeral ináč, to si treba pozrieť tie vydeá alebo porozmýšľať a zopakovať si fyziku.slay napísal: Resp. ako si prestavuješ pád mrakodrapu ak by bol naozaj spôsobený lietadlom? To akože by padol nabok alebo čo? Čisto teoreticky predpokladajme že do dvojičky narazilo lietadlo tak ako narazilo a že čisto teoreticky malo za následok zrútenie jedného poschodia na druhé.. popíš mi ako by bez údajných výbušnín vyzeral taký teoretický pád.
Rok 2010 nám ani poriadne nezačal a my už máme prvú nomináciu na bullshit roka.![]()
Nedbám ale ako sa dá overiť pravdivosť tejto informácie?
nemám dôvod tárať blbosti,
o týchto dvojičkách je to zatiaľ iba teória, (hádaj asi prečo),
a keď poviem nejakú hypotézu podloženú faktami, nemusíš hneď vyskakovať že "bullshit...",
TheMEMBER
No nie som žiaden expert na demolíciu budov, ale ty najskôr tiež nie ako vidím a navyše si ešte aj kvalitne slepý alebo možno zaujatý.
1.video - Tá budova ma niečo vyše 20 poschodí. Má pevnú konštrukciu v zmysle, panelové betónové múry !!! pravdepodobne s oceľovou výstužou. To nieje moderný mrakodrap pre krista pána.. Porovnávať toto s cca 420m (bez antény) dvojičkami, ktoré sú konštruované diametrálne odlišne je už riadna hlúposť, bez urážky. A to aj na laika.. Ak si toto čerpal z nejakého filmíku, alebo stránočky, tak aspoň vidno akí fanatickí degeši to píšu. Chcem normálne argumenty, nie takéto blbosti..
Dalšie videá sú nejakou podivnou náhodou tiež oceľovo betónové krásavice z dávnych rokov demolované pred dávnymi rokmi. Čiže sa nebudem opakovať. To nie sú mrakodrapy a už vôbec nie ala dvojičky. Opakujem je to choromyseľne naivné toto porovnávať. A tá časť nad nárazom lietadla sa ti zdá malá? No je asi taká veľká ako tá tvoja budova na prvom videu sama o sebe pokiaľ ide o výšku, čo sa týka šírky tak oveľa väčšia.. nejakých 65x65 metrov. Dvojičky boli presklenný polkilometrový mrakodrap bez nejakej betónovej škrupiny ktorá by ich držala pokope. Piliere v horných poschodiach sú určite o inom než piliere v základoch. Konštrukcia poschodí mala vďaka dômyselnému systému výťahov nesúmerné jadro. Navyše tam došlo pokiaľ viem k vnútornému kolapsu poschodia až tak ku kolapsu oceľovej konštrukcie. A áno rozsypala, lebo je opakujem to nieje panelovo betónovo oceľová konštrukcia.
Ja netvrdím na 100 percent, že neboli odpálene. Ja to neviem. Ja sa snažím na vec pozerať objektívne. Vy hľadáte len dôkazy, ktoré vám vyhovujú. Ste už jasne presvedčení. To je zle. Veľmi zle.
Eruner
Ak ty trepneš takú sprostosť, že to bola holografická projekcia, tak ja ťa kedykoľvek pošlem bez pardónu do večných lovíšť internetových diskutérov. Aj moja tolerancia má hranice. A keď to navyše nazývaš " hypotéza podložená faktami ", tak sa už ani nemáme o čom ďalej rozprávať.
O riadenom páde dvojičiek som osobne presvedčený tak na 6O percent, ale určite nie na sto, a ľudia ako vy ma fakt bohužiaľ len odrádzajú od tej konšpiračnej verzie.
No nie som žiaden expert na demolíciu budov, ale ty najskôr tiež nie ako vidím a navyše si ešte aj kvalitne slepý alebo možno zaujatý.
1.video - Tá budova ma niečo vyše 20 poschodí. Má pevnú konštrukciu v zmysle, panelové betónové múry !!! pravdepodobne s oceľovou výstužou. To nieje moderný mrakodrap pre krista pána.. Porovnávať toto s cca 420m (bez antény) dvojičkami, ktoré sú konštruované diametrálne odlišne je už riadna hlúposť, bez urážky. A to aj na laika.. Ak si toto čerpal z nejakého filmíku, alebo stránočky, tak aspoň vidno akí fanatickí degeši to píšu. Chcem normálne argumenty, nie takéto blbosti..
Dalšie videá sú nejakou podivnou náhodou tiež oceľovo betónové krásavice z dávnych rokov demolované pred dávnymi rokmi. Čiže sa nebudem opakovať. To nie sú mrakodrapy a už vôbec nie ala dvojičky. Opakujem je to choromyseľne naivné toto porovnávať. A tá časť nad nárazom lietadla sa ti zdá malá? No je asi taká veľká ako tá tvoja budova na prvom videu sama o sebe pokiaľ ide o výšku, čo sa týka šírky tak oveľa väčšia.. nejakých 65x65 metrov. Dvojičky boli presklenný polkilometrový mrakodrap bez nejakej betónovej škrupiny ktorá by ich držala pokope. Piliere v horných poschodiach sú určite o inom než piliere v základoch. Konštrukcia poschodí mala vďaka dômyselnému systému výťahov nesúmerné jadro. Navyše tam došlo pokiaľ viem k vnútornému kolapsu poschodia až tak ku kolapsu oceľovej konštrukcie. A áno rozsypala, lebo je opakujem to nieje panelovo betónovo oceľová konštrukcia.
Ja netvrdím na 100 percent, že neboli odpálene. Ja to neviem. Ja sa snažím na vec pozerať objektívne. Vy hľadáte len dôkazy, ktoré vám vyhovujú. Ste už jasne presvedčení. To je zle. Veľmi zle.
Eruner
Ak ty trepneš takú sprostosť, že to bola holografická projekcia, tak ja ťa kedykoľvek pošlem bez pardónu do večných lovíšť internetových diskutérov. Aj moja tolerancia má hranice. A keď to navyše nazývaš " hypotéza podložená faktami ", tak sa už ani nemáme o čom ďalej rozprávať.
O riadenom páde dvojičiek som osobne presvedčený tak na 6O percent, ale určite nie na sto, a ľudia ako vy ma fakt bohužiaľ len odrádzajú od tej konšpiračnej verzie.
Možno nemusí ísť ani o nejaké "diela" z oficiálnej produkcie, ale napríklad o Mesiaci je plno dokumentov a informácii, ktoré vyvracajú konšpiračné teórie.No k tomuto by bola velikánska chyba sa vyjadriť oficiálne. Pff takú hlúposť by nespravili. To za dôkaz nepovažuj ani náhodou.
Čo sa týka 11/9/2001, tak som nič takého nepostrehol ( ak niečo je, daj vedieť ) a to podľa mňa o niečom svedčí.
A celkovo, tých argumentov je samozrejme veľa, ale príde mi záhadné, že budova, ktorá bola konštruovaná tak, aby vydržala aj náraz lietadla, zemetrasenie a neviem čo ešte, spadne po náraze jedného lietadla. Už len ten pomer tej obrovskej budovy a jedného lietadla, ktorá padne ako domček s karát krásne do seba, je zaujímavý.
Takisto sa našli aj kusy ktoré odleteli niekoľko sto metrov od miesta kolapsu, to fakt neviem, aká sila ich tam vymrštila.
A neviem kedy to bolo, ale nie až tak dávno, čo sa našli v troskách zvyšky nejakej výbušniny.
Ja netvrdím, že je tá hypotéza pravdivá!!! Iba nad ňou uvažujem!!!slay napísal: Eruner
Možno to celé bolo úplne, ale úplne inak než si myslíme. Ja som sa iba zamyslel nad jednou z možností, ako sa to mohlo stať. Jasné?
Asi chceš počuť, že nie je to hypotéza podložená faktami, ale hypotéza ktorá vznikla na základe predošlích faktov a nejasností. Je to takto lepšie?
Nechcem sa hádať nad nejakou hypotézou. Poďme radšej radšej rozoberať inú konšpiráciu
Ano nie som expert. Demoliciu modernej budovy tazko najdem podobnej dvojiciek a mozno sa da najst. Hladaniu videi som venoval nie dlhu chvilu. Preto tie stare panelaki. Videl som len dokument o 9/11 nic viac a to uz davno.slay napísal:TheMEMBER
Ano je to rozdiel porovnavat dvojicki s tymito budovami co som poslal, ale treba brat do uvahy ze dvojicki boli stavane, aby ustali aj ked do nich vleti lietadlo, ak je to pravda. Cize z toho vypliva ze musia byt silne, dokonca silnejsie nez tie panelaky. Takze by som ocakaval ze to bude pevnejsie a nerozsype sa to tak jednoducho. Ano ta cast nad narazom sa mi zda mala o dost viac(aby zdemolovala celu spodnu cast), ako demolovali tie panelaki. Cize by som ocakaval ze niekde v strede alebo vyssie/nizsie sa to zastavi v demolovani a sa to len odkotula dole.slay napísal: Dalšie videá sú nejakou podivnou náhodou tiež oceľovo betónové krásavice z dávnych rokov demolované pred dávnymi rokmi. Čiže sa nebudem opakovať. To nie sú mrakodrapy a už vôbec nie ala dvojičky. Opakujem je to choromyseľne naivné toto porovnávať. A tá časť nad nárazom lietadla sa ti zdá malá? No je asi taká veľká ako tá tvoja budova na prvom videu sama o sebe pokiaľ ide o výšku, čo sa týka šírky tak oveľa väčšia.. nejakých 65x65 metrov. Dvojičky boli presklenný polkilometrový mrakodrap bez nejakej betónovej škrupiny ktorá by ich držala pokope. Piliere v horných poschodiach sú určite o inom než piliere v základoch. Konštrukcia poschodí mala vďaka dômyselnému systému výťahov nesúmerné jadro. Navyše tam došlo pokiaľ viem k vnútornému kolapsu poschodia až tak ku kolapsu oceľovej konštrukcie. A áno rozsypala, lebo je opakujem to nieje panelovo betónovo oceľová konštrukcia.
Ano napisal som to sposobom "je to nazoaj tak", ale ani ja neviem ci to tak naozaj je. Takze sa za toto ospravedlnujem. Len si toto myslim a priklanam sa k tomu, ze dvojicki boli odpalene.slay napísal: Ja netvrdím na 100 percent, že neboli odpálene. Ja to neviem. Ja sa snažím na vec pozerať objektívne. Vy hľadáte len dôkazy, ktoré vám vyhovujú. Ste už jasne presvedčení. To je zle. Veľmi zle.
Hughito
Mňa osobne skôr zaráža fakt, že spadli obidve. Ak by spadla jedna, prisudzoval by som to viac útoku lietadlami. Dve, to mi moc nevonia, no napriek tomu, nevravím stopercentné nie.
Eruner
TheMEMBER
Raz som videl ako to jeden architekt ukazoval niekde na discovery science v programe o zemetraseniach. Zobral krabičku, upevnil do nej 4 dlhé špajle (do jej krajov) na vrch dal ďalšiu takú krabičku, a začal simulovať zemetrasenie, takým strojčekom ako majú niekde v labákoch na miešanie obsahu skúmaviek. Hneď sa to rozhebalo. Potom dal dve alebo tri spoje, do prvej tretiny, stredu a druhej tretiny dlžky špajlí. Vydržalo to dlhšie. A nakoniec zobral takú maličkú nádobku z vodou a položil ju navrch tej stavebnice. Zapol strojček, a stavebnica vydržala. Čiže nieje to až tak o pevnosti budovy, ako o posune ťažiska, tým že vrchná časť budovy je ťažia a má väčšiu hybnosť ako stred. Preto kinetická energia zo zeme nerozkmitá celú budovu tak ľahko. Z lietadlami je to čosi podobné. Ale lietadlo predsa nespôsobilo priamo pád budovy, dvojičky po nárazoch stáli. Padli až keď sa prelomili poschodia v jadre, ktoré sa prelomili smerom do stredu a tak ohli nosníky, alebo také čosi.
Pozrite ja neviem ako to bolo, netvrdím že na 100pro to boli teroristi, ale nemám záujem si tvoriť názor na pár účelových videách. Veď tie žijú z toho námetu, nič iné v nich byť nemôže. Nepovedia vám to čo na ich teóriách nesedí. Vytvoria vám film, v ktorom vy nepotrebujete rozmýšľať, len pasívne príjmete hotovú pravdu. Dali by ste život za ten film?
Mesiac je celosvetová a čisto vedecká problematika. A keďže vesmír je čím ďalej tým viac predmetom záujmu je jasné, že sa mu venuje pozornosť. Podstatné je, že sa to dá vedecky overiť a môže to mať jednoznačný nevyvrátiteľný charakter, čo u dvojičiek neplatí v žiadnom prípade.Možno nemusí ísť ani o nejaké "diela" z oficiálnej produkcie, ale napríklad o Mesiaci je plno dokumentov a informácii, ktoré vyvracajú konšpiračné teórie.
Čo sa týka 11/9/2001, tak som nič takého nepostrehol ( ak niečo je, daj vedieť ) a to podľa mňa o niečom svedčí.
Budova bola konštruovaná na to aby tralala. Áno bola, ale nikdy nikto nič také neotestoval a počítačová simulácia dokáže predvídať len tie najbanálnejšie prípady. Tým chcem povedať, že to nemožno považovať za jednoznačný priamy dôkaz, skôr za priťažujúcu okolnosť. Otázka je či sa dá na 100percent povedať, že náraz lietadla nemohol spôsobiť ten pád. Vie niekto dokázať, že teroristi ktorí uniesli lietadlo nemali zo sebou okrem prepašovaných zbraní aj výbušniny? Možno ich mali práve na ten účel, že ak sa prepad nepodarí, výbušniny sa postarajú aspoň o zničenie lietadla. A ak sa prepad podarí, pomôžu s deštrukciou budovy. Samozrejme, že si vymýšľam, ale mohlo to tak byť...budova, ktorá bola konštruovaná tak, aby vydržala aj náraz lietadla, zemetrasenie a neviem čo ešte, spadne po náraze jedného lietadla. Už len ten pomer tej obrovskej budovy a jedného lietadla, ktorá padne ako domček s karát krásne do seba, je zaujímavý.Takisto sa našli aj kusy ktoré odleteli niekoľko sto metrov od miesta kolapsu, to fakt neviem, aká sila ich tam vymrštila.
Mňa osobne skôr zaráža fakt, že spadli obidve. Ak by spadla jedna, prisudzoval by som to viac útoku lietadlami. Dve, to mi moc nevonia, no napriek tomu, nevravím stopercentné nie.
Možno ju mali teroristi, možno tam vôbec nebola a tá informácia je výmysel. Možno tam naozaj bola.A neviem kedy to bolo, ale nie až tak dávno, čo sa našli v troskách zvyšky nejakej výbušniny.
Eruner
Ale hologram? To je už trošku priveľa akčných filmov pred spaním nemyslíš?Ja netvrdím, že je tá hypotéza pravdivá!!! Iba nad ňou uvažujem!!!
TheMEMBER
Vieš aký je princíp toho aby budova ustála náraz lietadla, alebo zemetrasenie? Asi nie. Ak si myslíš, že to spočíva v tom, že postavíš oceľovú budovu ako hrom, pevnú ako skala, tak si na omyle. Potom sú aj tvoje očakávania ohľadom dvojičiek mylné.Ano je to rozdiel porovnavat dvojicki s tymito budovami co som poslal, ale treba brat do uvahy ze dvojicki boli stavane, aby ustali aj ked do nich vleti lietadlo, ak je to pravda. Cize z toho vypliva ze musia byt silne, dokonca silnejsie nez tie panelaky. Takze by som ocakaval ze to bude pevnejsie a nerozsype sa to tak jednoducho. Ano ta cast nad narazom sa mi zda mala o dost viac(aby zdemolovala celu spodnu cast), ako demolovali tie panelaki
Raz som videl ako to jeden architekt ukazoval niekde na discovery science v programe o zemetraseniach. Zobral krabičku, upevnil do nej 4 dlhé špajle (do jej krajov) na vrch dal ďalšiu takú krabičku, a začal simulovať zemetrasenie, takým strojčekom ako majú niekde v labákoch na miešanie obsahu skúmaviek. Hneď sa to rozhebalo. Potom dal dve alebo tri spoje, do prvej tretiny, stredu a druhej tretiny dlžky špajlí. Vydržalo to dlhšie. A nakoniec zobral takú maličkú nádobku z vodou a položil ju navrch tej stavebnice. Zapol strojček, a stavebnica vydržala. Čiže nieje to až tak o pevnosti budovy, ako o posune ťažiska, tým že vrchná časť budovy je ťažia a má väčšiu hybnosť ako stred. Preto kinetická energia zo zeme nerozkmitá celú budovu tak ľahko. Z lietadlami je to čosi podobné. Ale lietadlo predsa nespôsobilo priamo pád budovy, dvojičky po nárazoch stáli. Padli až keď sa prelomili poschodia v jadre, ktoré sa prelomili smerom do stredu a tak ohli nosníky, alebo také čosi.
Pozrite ja neviem ako to bolo, netvrdím že na 100pro to boli teroristi, ale nemám záujem si tvoriť názor na pár účelových videách. Veď tie žijú z toho námetu, nič iné v nich byť nemôže. Nepovedia vám to čo na ich teóriách nesedí. Vytvoria vám film, v ktorom vy nepotrebujete rozmýšľať, len pasívne príjmete hotovú pravdu. Dali by ste život za ten film?
Slay : Snažíš sa nestáť ani na jednej strane a hľadať čistú pravdu z takého pohľadu, ktorý nie je zaťažený ani jedným názorom.
Zatiaľ tu však od teba vidím len tvoje výmysly a fantazijné scenáre, ktoré nezabudneš vždy na konci aj sám spochybniť a musím podotknúť, že naozaj trefne, sú to voloviny.
Tu máš správu o nájdení nanotermitu : http://911blog.yweb.sk/679/Historicky-p ... z-WTC.html
A celkovo, na tom webe je nespočet dôkazov, videí a článkov na túto tému.
Zatiaľ tu však od teba vidím len tvoje výmysly a fantazijné scenáre, ktoré nezabudneš vždy na konci aj sám spochybniť a musím podotknúť, že naozaj trefne, sú to voloviny.
Tu máš správu o nájdení nanotermitu : http://911blog.yweb.sk/679/Historicky-p ... z-WTC.html
A celkovo, na tom webe je nespočet dôkazov, videí a článkov na túto tému.
-
vendo
Guru
slay, tiez neviem kto to zapricinil a preco, takisto neviem preco spadli tie budovy
ale jedna jedina vec mi vrta hlavou (ako asi kazdemu kto pozna zaklady fyziky), ako je mozne, ze ta budova sa prakticky zrutila do seba? aby sa prepadla do seba museli by totalne zlyhat stredne nosniky (jadro) a to ako bolo popisane a vysvetlene niektorymi fyzikmi a inziniermi, nebolo z hladisa teploty mozne, z hladiska samotneho narazu boli niekde obrazky kdtore ukazovali ze samotny naraz mohol poskodit len zanedbatelne mnozstvo nosnikov.
a dalsia vec, preco sme videli trosky ake sme videli? ziadne ohromne kusy zeleza (jadro) nikde neboli, nikde netrcali aj ked pri pade myslim druhej budovy, si mohol vidiet ze po samotnom pade este kusisko toho okrajoveho plasta stal, pricom plast bol slabsi a viac zatazeny samotnym padom (v jadre nemalo co padat)
no a posledna vec, preco zahadne vzali hned vsetko zelezo na recyklaciu bez robenia rozborov, skumania a vysetrovania?
toto su 3 veci, ktore nedokazem proste pochopit, ci uz to boli teroristi, ci si to sami odpalili mne je to fuk, vadi mi len ze nas jasne oje*** tou svojou "oficialnou" spravou
ale jedna jedina vec mi vrta hlavou (ako asi kazdemu kto pozna zaklady fyziky), ako je mozne, ze ta budova sa prakticky zrutila do seba? aby sa prepadla do seba museli by totalne zlyhat stredne nosniky (jadro) a to ako bolo popisane a vysvetlene niektorymi fyzikmi a inziniermi, nebolo z hladisa teploty mozne, z hladiska samotneho narazu boli niekde obrazky kdtore ukazovali ze samotny naraz mohol poskodit len zanedbatelne mnozstvo nosnikov.
a dalsia vec, preco sme videli trosky ake sme videli? ziadne ohromne kusy zeleza (jadro) nikde neboli, nikde netrcali aj ked pri pade myslim druhej budovy, si mohol vidiet ze po samotnom pade este kusisko toho okrajoveho plasta stal, pricom plast bol slabsi a viac zatazeny samotnym padom (v jadre nemalo co padat)
no a posledna vec, preco zahadne vzali hned vsetko zelezo na recyklaciu bez robenia rozborov, skumania a vysetrovania?
toto su 3 veci, ktore nedokazem proste pochopit, ci uz to boli teroristi, ci si to sami odpalili mne je to fuk, vadi mi len ze nas jasne oje*** tou svojou "oficialnou" spravou
http://www.mojevideo.sk/video/2960/holo ... enose.htmlslay napísal:Eruner
Ale hologram? To je už trošku priveľa akčných filmov pred spaním nemyslíš?
tu je hologram použitý v priamom televíznom prenose. Asi si vtedy prespal dobu.
Technologie sú používané najprv vo vojenskom priemysle, až potom sa používajú v civile.
Skôr, než bol hologram použitý v televízii, určite bol skúmaný a vyvíjaný, no bežní ľudia to nemali ako vedieť.
Hypotéza, že lietadlá boli hologramy, má istú dávku pravdepodobnosti, a určite nie je výsledkom blúznenia, húlenia, blbosti.
A neboj, nie som závislí na večerných filmoch.