A stránka si stiahla obrázky, popis, informácie o aplikácie. Neviete niekto ako sa to dá ? Googlil som a nejaký maníci mali v dražbách takéto scripty. Hľadal som po kľúčovým slovom Scraping AppStore no sú tam len staré články.
Skúšal som skript itms4all.pl (preto, lebo sa mi nechcelo robiť potrebné šifrovanie, ale dá sa to urobiť v čomkoľvek, napr. aj v php) a keď som to trochu upravil, dokáže to stiahnuť to, čo je v priloženom súbore (testoval som to pre aplikáciu AccuWeather.com School Closing Outlook™ id=351681795), takže to, čo chceš by sa mohlo dať urobiť.
//edit: Tak podľa druhého pohľadu to asi nikde nie je nijako kódované, stačí nastaviť správne hlavičky a potom spracovať vrátený xml súbor.
Nemám iTunes (a ani nechcem mať), takže netuším, ako to tam funguje. Ak sa ale pozrieš do toho xml súboru, nájdeš tam tag Path a v ňom tagy PathElement a tie sú postupne App Store -> Weather -> AccuWeather.com School Closing Outlook™. A keďže nemám iTunes, tak netuším, či tá kategória môže mať aj podkategórie, alebo či jedna aplikácia môže byť vo viacerých kategóriách... Ak je tam vždy len jedna kategória, tak použiješ pri tom druhom PathElement atribút displayName a dostaneš kategóriu.
Ja by som tam asi hľadal prvky, pre ktoré platí niečo ako: //View[@viewName="ScreenshotFrame"]//LoadFrameURL[contains(@url, "/screenshotWidget?")] (ak poznáš XPath, tak to snáď pochopíš ), prípadne by som to ešte spresnil a potom by som načítal tie odkazované dokumenty a tam našiel samotný obrázok.