Razer Deathadder

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Razer Deathadder

Príspevok od používateľa skajlerko »

ahojte. vcera mi dosla tato mys. po zapojeni mysky do pc som nainstaloval driver. len mam taky problem ze mys nereaguje dvojklikom na ikony ktore su na ploche.. priklad: mam na ploche ikonu icq 2x na nu kliknem tak sa mi nespusti, aj ked 20x nereaguje to.. iba tu ikonu oznaci a potom musim dat enter az vtedy mi otvori aplikaciu. dalej je problem taky ze ked pozeram nieco na nete nejake stranky a vratim sa spat sipkou dozadu tak ma nevrati na tu web stranu ale stale ostavam na tej istej. zoberme si to takto: som na stranke www.pc.sk prejdem z tejto stranky na www.google.sk a ked sa chcem vratit zase na stranky pc.sk tak kliknem na sipku dozadu a nevrati ma to stale ostavam na googli. ked zapojim staru mys ide vsetko ako ma.. ale tato razerka akoze ide az na ten dvojklik. prosim o radu
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Razer Deathadder

Príspevok od používateľa Sapo »

Hmm, mam DeathAdderku a nerobi mi nic podobne. Skus vyhodit ovladace, ja som ich nikdy nepouzival. Ak nepojde, tak si skus zohnat redukciu s USB->PS2. Ak nepojde tak vyskusaj mys na inom kompe. Ked bude robit to iste tak, je zrejme vadna mys a zostava jedine reklamacia
IceHammer
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Razer Deathadder

Príspevok od používateľa IceHammer »

Skus v nastaveniach mysy dat vacsiu casovu odozvu dvojkliknutia. Ak ti prvykrat oznaci tak to bude v tom
Napísať odpoveď