Razer Deathadder
-
skajlerko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Razer Deathadder
ahojte. vcera mi dosla tato mys. po zapojeni mysky do pc som nainstaloval driver. len mam taky problem ze mys nereaguje dvojklikom na ikony ktore su na ploche.. priklad: mam na ploche ikonu icq 2x na nu kliknem tak sa mi nespusti, aj ked 20x nereaguje to.. iba tu ikonu oznaci a potom musim dat enter az vtedy mi otvori aplikaciu. dalej je problem taky ze ked pozeram nieco na nete nejake stranky a vratim sa spat sipkou dozadu tak ma nevrati na tu web stranu ale stale ostavam na tej istej. zoberme si to takto: som na stranke www.pc.sk prejdem z tejto stranky na www.google.sk a ked sa chcem vratit zase na stranky pc.sk tak kliknem na sipku dozadu a nevrati ma to stale ostavam na googli. ked zapojim staru mys ide vsetko ako ma.. ale tato razerka akoze ide az na ten dvojklik. prosim o radu
Re: Razer Deathadder
Hmm, mam DeathAdderku a nerobi mi nic podobne. Skus vyhodit ovladace, ja som ich nikdy nepouzival. Ak nepojde, tak si skus zohnat redukciu s USB->PS2. Ak nepojde tak vyskusaj mys na inom kompe. Ked bude robit to iste tak, je zrejme vadna mys a zostava jedine reklamacia
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Razer Deathadder
Skus v nastaveniach mysy dat vacsiu casovu odozvu dvojkliknutia. Ak ti prvykrat oznaci tak to bude v tom