Planik v autocad

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Planik v autocad

Príspevok od používateľa Point »

Zdravim,
vedel by mi niekto pomoct s 2D planikom bytu? Musi byt spraveny v acad, musi byt v mierke a ja s tym neviem ani len pohnut.. nacrt bytu, rozmery aj finalnu verziu mam..keby bol niekto tak ochotny a pomohol by mi s tym.. lebo ja som bezradny

Diky moc
Prílohy
Plocha.rar
(471.22 KiB) 25 stiahnutí
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Planik v autocad

Príspevok od používateľa Grim »

...skúsim niečo, ale dokedy to potrebuješ? ja budem mať čas asi až zajtra okolo večera...a má to yzerať presne tak ako je to v tej knihe? Alebo presne tak ako si to ty nakreslil? Lebo mne sa ľahšie kreslí, ak kreslím presne, keď si mám domýšľať, mám problém...a aj kóty treba? Pri okne máš aj výšku, tiež aj pri skrinkách, má to byť 3d? Lebo ja neviem ako by som zakreslil výšku v 2d...a tie rozmery na obrázku, to sú skutočné rozmery, alebo si ich mám zmenšiť v mierke 1:50? čiže napr. máš tam 500, tak mám nakresliť 500, alebo 10?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jesis moja zachrana :P kks svetlo na konci tunela :D .. tu vysku netreba vobec, ani koty do nacrtu, treba to presne podla toho planika co je kresleny v skicary.. v podstate to z skicara by som mal prekreslit do autocadu tak aby to vyzeralo ako to v knihe :P .. potrebujem to do zajtra vecera :D keby sa tio s tym chcelo hrajkat bol by som velmi rad.. a mas za to u mna pivo ked sa stretneme na nejakom stretku :D kazdopadne k+ urcite .. lebo nad tym placem uz cely den :D
ozaj.. tie cisla este nie su v mierke.. cize kazdy udaj deleno 50 :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...chýbajú ti tam nejaké kóty, tak ešte ti pošlem ten tvoj skicár upravený, dopíšeš mi tam kóty, jo? Alebo mi napíš koľko je vzdialená tá skrinka vedľa dverí od steny, alebo ju mám dať od oka? A rozmery TV. A treba tam aj popisky, napr. že TV, GAUČ atď? A tie stoličky pri stole treba? Lebo neviem ich veľkosť...ani neviem, kde presne má byť umiestnené okno...v tom náčrte ti chýba koberec, mám ho kresliť, alebo nie? V knihe vidím dve stoličky, ty tam máš 4, teraz čo? Tie trojuholníšky mám kresliť ako trojuholníčky, alebo tak ako je to v knihe?

edit: tak spravil som to tak ako to je, ak sa ti niečo nepáči tak napíš, ale nemôžem ti zaručiť, že budem mať do pondelka čas sa s tým hrať...mám ešte plno povinností -> :aasmile20:
Prílohy
Výkres1.rar
(17.69 KiB) 22 stiahnutí
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mam acad 06ku.. nejde mi to otvorit .. poskusam nejake ine..ale diky moc si uplny borec :) este dodatkove info skrinu vobec netusim kua ta pojde od oka.. a okno je od spodu 115cm .. ale to ked si otvorim to uz snad spravim aj ja :D snad.. ked na to najdem nejaky tut :D diuky moc chlape ani nevies co si pre mna urobil :) este raz dakujem
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...veď stačí povedať. Uložím ti to v 06ke. Aj to okno ti dokreslím...to je sekunda roboty...

//autoeditácia príspevku (25 Jan 2010, 14:45)
edit: inak dik za K+ :P
Prílohy
Výkres1.rar
(16.93 KiB) 26 stiahnutí
Napísať odpoveď