checker
Re: checker
A čo presne z tej stránky chceš? Či ty chceš kompletnú kópiu tej stránky?
nj chcem nieco podobne vytvorit je mozne nieco podobne vytvorit napr v php?ak ano ako?dik
Ale čo presne z tej stránky chceš? 
no chcem vytvorit podobnu stranku ...
Áno, pomocou php sa dá vytvoriť podobná stránka.
nj ale ako priblizne nieje nejaky navod alebo co?s php mam skusenosti lenze natoto nwm ako na to
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zla sekcia
Treba asi napisat parsovaci skript ktory zobere udaje zo stranky linku a vybere z nich potrebne udaje. Mala pomoc: obsah url stiahnes cez file_get_contents
Treba asi napisat parsovaci skript ktory zobere udaje zo stranky linku a vybere z nich potrebne udaje. Mala pomoc: obsah url stiahnes cez file_get_contents
Co sa tyka rapidshare, maju api, ktore podporuje kontrolu linkov: http://images.rapidshare.com/apidoc.txt (subroutine - checkfiles_v1)
nj a nevedeli by ste niekto nieco podobne vytvorit?alebo ajst niekde na nete nejake free script..po pripade za nejaku protisluzbu dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vedeli, ale keď si rapid zmení stránku, budeš musieť upraviť svoj skript aj ty. A čím viac stránok tam teda máš, tým väčšiu údržbu si to bude vyžadovať. Budeš to vedieť potom prerobiť alebo budeš zakaždým niekoho hľadať? Nebolo by jednoduchšie využívať tú ich stránku keď to nevieš spraviť?
Lol ta konverzacia s chronom ma dostala.
Nikto ti tu zadarma cely portal/web/app nenakodi, sprav si co najviac, a ak narazis na nieco KONKRETNE, comu nerozumies, pytaj sa
Nikto ti tu zadarma cely portal/web/app nenakodi, sprav si co najviac, a ak narazis na nieco KONKRETNE, comu nerozumies, pytaj sa
Tak tá dostala aj mňa.Mmartin napísal:Lol ta konverzacia s chronom ma dostala.
Keď nenapíšeš čo presne z tej stránky chceš, nikto ti neporadí. Ak chceš len stránku, ktorá bude kontrolovať, či sú súbory na rapidshare, megaupload... tak také skripty na internete nájdeš (hľadaj napr. Lix Checker od MaxW(Coders), prípadne verziu s Ajaxom, ktorú som upravoval ja). Ak ale chceš aj tie veci "okolo", tak si ich budeš musieť urobiť sám (lebo dosť pochybujem, že ti to niekto bude robiť zadarmo).
Rapid file checker by nemalo byt tazke spravit
ono tam imho uplne staci kontrolovat, ci to vypise hlasku "You are downloading file" alebo "File not found" (alebo ake hlasky to maju)
ono tam imho uplne staci kontrolovat, ci to vypise hlasku "You are downloading file" alebo "File not found" (alebo ake hlasky to maju)
kolko by ste chceli za nieco take ?alebo kolko by som mal dat za taku to robotu..
co tam vsetko chces?
len checkovanie, ci su linky funkcne?
To mam tak hodinu skumania, hodinu kodenia, hodinu testovania, ehm, 50-70€
len checkovanie, ci su linky funkcne?
To mam tak hodinu skumania, hodinu kodenia, hodinu testovania, ehm, 50-70€
A čo presne znamená "niečo také"?
no dajme tomu ze presne nieco take ale nie iba na rapid ale na viac serverov checker ...
60-70€
ak mas zaujem, nakodim. Ale nie zadara, vid ^
[ot]
Kazdy post ,,chcem nieco take´´ ,,potom nieco take´´ ,,...´´
:D:D
[/ot]
ak mas zaujem, nakodim. Ale nie zadara, vid ^
[ot]
Kazdy post ,,chcem nieco take´´ ,,potom nieco take´´ ,,...´´
[/ot]