Pracovnik orange
-
nejakymarko
Addict
Pracovnik orange
Zdravicko.
Chcem sa opytat, ci medzi nami nie je nejaky pracovnik orange, alebo tam nema niekto znameho. Zaujimalo by ma:
1. Kedy si mozem vziat novy telefon, ked mi zmluva konci v juny
2. Predpokladam, ze by to malo byt uz v marci (moznost 3 mesiace dopredu), a to sa chcem spytat, ci nahodu neviete ci sa nechystaju konecne nejake vyraznejsie zlavy na iPhone (na nedatovy pausal, napr kuzelnik).
Dik za info
Chcem sa opytat, ci medzi nami nie je nejaky pracovnik orange, alebo tam nema niekto znameho. Zaujimalo by ma:
1. Kedy si mozem vziat novy telefon, ked mi zmluva konci v juny
2. Predpokladam, ze by to malo byt uz v marci (moznost 3 mesiace dopredu), a to sa chcem spytat, ci nahodu neviete ci sa nechystaju konecne nejake vyraznejsie zlavy na iPhone (na nedatovy pausal, napr kuzelnik).
Dik za info
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pracovnik orange
Zavolaj si do Orange, alebo im posli mail a mas to z prvej ruky, take info ako ty ziadas by mali vediet, resp. ti povie to iste pracovnik Orange tu z fora, alebo na linke...
Pochybujem, že ti prezradí nejaké zľavy poprípadne akcie, veď mnoho pracovníkov o tom ani dopredu nevie.
hmm...dobra finta je... ked si dlhsie zakaznik orange, a chces nejaku zlavu, normalne tam chod, a povec jej, ze ti konci pausal, a ze sa rozhodujes, ze ides prestupit na ineho operatora, ze ak chcu, nech ti vymyslia nejaky dobry pausal.. Fotrovi takto dali 75 percentnu zlavu z 30 euroveho pausalu, na cele dva roky.. 
-
Holubar
Darca
Presne tak, bratovi tak ponukli 50 %, zial/nastastie uz neskoro. Presiel do O2
-
nejakymarko
Addict
Ja mam orange cez HVPS, cez firmu kde pracuje otec, a moje ucty su v priemere 40 €
cize to je dost drahe pre mna, kedze mne viac menej staci volat na jedno orange cislo nonstop a par ostatnych volnych minut. Lenze v tej firme sa to neda, tak zajtra sa idem popytat do orange ci sa s tym neda co to robit, pripadne im pohrozim prechodom ku konkurencii. Budem pytat v prvom rade nech si pozru vysky faktur ake som platil, tym padom im dam najavo, ze som pre nich zaujimavy zakaznik (rekor mam nieco pod 8500sk/mesiac
ked bola priatelka vo svajciarsku za pracov) a budem pytat volanie na jedno orange cislo do bezvedomia (nie 6000 min alebo kolko ale neobmedzene..tzn. aj nonostop mesiac volat (berte s rezervou
)) a nejake volne minuty do ostatnych sieti....ked mi to dokazu pripravit do +- 15 €, tak ostavam u nich, ak nie, beriem vo firme volne volania v ramci firmy pre seba aj rpe priatelku (budem platit ja cca 2,7 € pre jedneho) a 100 minut v o2.
Tak mi drzte palce, aby som co to vybavil.
PS: myslite si, ze by sa s mini dalo dohodnut??
Tak mi drzte palce, aby som co to vybavil.
PS: myslite si, ze by sa s mini dalo dohodnut??
cinges napísal:hmm...dobra finta je... ked si dlhsie zakaznik orange, a chces nejaku zlavu, normalne tam chod, a povec jej, ze ti konci pausal, a ze sa rozhodujes, ze ides prestupit na ineho operatora, ze ak chcu, nech ti vymyslia nejaky dobry pausal.. Fotrovi takto dali 75 percentnu zlavu z 30 euroveho pausalu, na cele dva roky..
Môj otec prestupoval do O2 pred pár týždňami a asi po 2-3 dňoch mu volali z Orange či sa nechce vrátiť späť s tým, že mu dajú presne to čo mu ponúka O2 to jest ( 0.13 centov za minútu, 0.06 centov SMS atd.. proste všetko a zarazilo ma to že BEZ VIAZANOSTI) No aj tak ostal v O2. Orange asi neskoro zistili, že stratili klienta ktorý im tam každý mesiac nechal niečo okolo 100€
je to podľa vás tak aj v T-Mobile?
-
nejakymarko
Addict
anndy podla mna ak ta nieco nejak extra nedrzi v TM vykasli sa na nich a prejdi k o2. tie ceny sa nedaju porovnat
Skolacik napísal:anndy podla mna ak ta nieco nejak extra nedrzi v TM vykasli sa na nich a prejdi k o2. tie ceny sa nedaju porovnat
Súhlasím asi pred mesiacom som prešiel do O2 a urobil som veľmi dobre kredit mi vydrží oveľa dlhšie a aj s ich internetom som zatiaľ spokojný neni to nič extra ale na icq stačí. No cena volaní a sms nieje porovnateľná s inými operátormi (0.13 hovory 0.06 sms)
Ľutujem, že som už neprešiel do O2 skôr
Ja ked som si bral v T MOBILE novy pausal, tak som tak chcel urobit asi 3 mesiace pred koncom viazanosti. Potom som im spomenul nieco ako ze chcem prestupit do inej siete.. tak mi ponukli fakt vyhodny pausal, o akom som nepocul, ani ho nemali nikde v ponuke. TAKZE - da sa s nimi vyjednavat. A tym pracovnikom v TM centre to moze byt v podstate jedno....
Ale "extra" zľavy Vám ponúkli zamestanci ? Alebo ste najprv jednali cez info linku ? Orange asi káže svojim pracovníkom aby v stave núdze prehovorili zákazníka 
-
nejakymarko
Addict
viac o mojom prechode k o2 si mozete precitat na mojom blogu tuto na hojku 
-
Holubar
Darca
Dnes som bol v Orange vo VT, rovno som povedal, ze hned ako mi skonci zmluva, co je asi o mesiac prejdem k O2. Tipek vravel, ze co sa tyka tych specialnych zliav, tak to je vraj cisto nahodne, ze to na ustredi vyberaju a namatkovo zavolaju so specialnou ponukou, vraj formou sutaze. A ze on mi nemoze dat ziadnu specialnu ponuku, ze mozem skusit zavolat na 905.
Mna orange zaujima iba kvoli iphone, ale aj to, ze ked nebudem mat pausal aspon 38 mesacne, tak mi ho daju za 340, inak ho mozem mat za stovku. Tak rozmyslam ze ho kupim na ebay za 5 kil a prejdem k modrym.
Mna orange zaujima iba kvoli iphone, ale aj to, ze ked nebudem mat pausal aspon 38 mesacne, tak mi ho daju za 340, inak ho mozem mat za stovku. Tak rozmyslam ze ho kupim na ebay za 5 kil a prejdem k modrym.
TO Holubar: To čo ti povedali je hlúposť ako mraky.. Keď prechádzala moja babka k O2 z Orange jej zavolali s extra ponukou, ponúkli jej to presne isté čo O2. Môj otec prešiel do O2 cca 2mesiace neviem to už presne a taktiež mu volali a taktiež mu ponúkali presne to isté čo v O2. Čiže by to bola dosť čudná náhoda aby vybrali aj otca aj babku.
-
Holubar
Darca
hehe, dnes rano som volal na 905, ze kedy mozem prist ukoncit zmluvu, ze som uz rozhodnuty pre O2. Operator mi odpovedal, ziadne prehovaranie ani otazky a po par hodinach som dostal telefonat od jeho kolegyne so "speci ponukou", pausal za 1 euro, v nom 25 MB na datove prenosy, 50 sms a mms do vsetkych sieti a volania do vsetkych sieti za 12 centov/min
K tomu viazanost iba na 12 mesiacov, ale iba v pripade, ze si nevezmem akciovy telefon
K tomu viazanost iba na 12 mesiacov, ale iba v pripade, ze si nevezmem akciovy telefon
Vidíš holubár stačí na nich pritlačiť
no otec dostal lepšiu ponuku
on to mal komplet bez viazanosti