Delenie MP3jky
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Delenie MP3jky
caute,
tak po vcerajsom ripnuti koncertu do mp3 mam jeden subor s dlzkou 2 hod 15 minut..
teraz by som rad, koli komfortnosti rozdelil tu mp3jku na viac, podla trackov..
zacal som to robit v Audicity, no po jednej pesnicke som to zabalil, pretoze som nikdy nevedel kde som skoncil..
rad by som nieco, cim by som si spustil tu mp3jku, a v momente ked chcem oddelit mp3jku, by som stlacil iba nejaky HotKey , a cast mp3jky pred stlacenim hotkey-u by mi ulozilo do novej mp3..
jednoducho, od zaciatku mp3, po prve stlacenie hotkey, by mi ulozilo do track1.mp3, potom od prveho stlacenia hotkey, po druhe, by mi ulozilo do track2.mp3
dakujem.
tak po vcerajsom ripnuti koncertu do mp3 mam jeden subor s dlzkou 2 hod 15 minut..
teraz by som rad, koli komfortnosti rozdelil tu mp3jku na viac, podla trackov..
zacal som to robit v Audicity, no po jednej pesnicke som to zabalil, pretoze som nikdy nevedel kde som skoncil..
rad by som nieco, cim by som si spustil tu mp3jku, a v momente ked chcem oddelit mp3jku, by som stlacil iba nejaky HotKey , a cast mp3jky pred stlacenim hotkey-u by mi ulozilo do novej mp3..
jednoducho, od zaciatku mp3, po prve stlacenie hotkey, by mi ulozilo do track1.mp3, potom od prveho stlacenia hotkey, po druhe, by mi ulozilo do track2.mp3
dakujem.
-
lekoklatik
VIP
Re: Delenie MP3jky
Si nejaky moc naročný nie? Nechcel by si aby sa to samo za teba postrihalo? : )
Pouzi GoldWave, je jednoduchý. odsekneš si čas ktorú chceš, necháš ju vyznačenú a uložíš. Hotovo
Pouzi GoldWave, je jednoduchý. odsekneš si čas ktorú chceš, necháš ju vyznačenú a uložíš. Hotovo
-
G0lDiER_
King
hehe, leko, skusal si to uz cez audicity? 
tam je to extremne.. :p nikdy som nevedel kde som skoncil, pretoze mi to nezostalo vyznacene..
no idem skusit. dik
tam je to extremne.. :p nikdy som nevedel kde som skoncil, pretoze mi to nezostalo vyznacene..
no idem skusit. dik
Neviem, aký je problém to urobiť v Audacity. Ja som v ňom spájal pesničky a všetko išlo hladko.
-
G0lDiER_
King
spajat by som nemal najmensi problem..to je uz jedno, mam to hotove a je to dobre, len som to robil asi 3 hodiny.
Ja používam na strih MP3DirectCut.
Je tam taká funkcia v Pokročilé --> Detekovat pauzy. Tam sa dá nastaviť dokonca aj hlasitosť pri akej to bude detekovať ako pauzu a dĺžka tej pauzy , takže to nemusí byť len úplné ticho !!! Potom už stačí dať len Uložiť rozdelene a je to.
Keď strihám len niečo krátke tak sa orientujem podľa času a zapisujem si ten čas kde som práve skončil, ale nie je problém si v tom programe spustiť prehrávanie , aby som si bol istý kde sa práve nachádzam.
Je tam taká funkcia v Pokročilé --> Detekovat pauzy. Tam sa dá nastaviť dokonca aj hlasitosť pri akej to bude detekovať ako pauzu a dĺžka tej pauzy , takže to nemusí byť len úplné ticho !!! Potom už stačí dať len Uložiť rozdelene a je to.
Keď strihám len niečo krátke tak sa orientujem podľa času a zapisujem si ten čas kde som práve skončil, ale nie je problém si v tom programe spustiť prehrávanie , aby som si bol istý kde sa práve nachádzam.
-
lekoklatik
VIP
ramaya a čo ak je v skladbe nejaká pauza, schválna pauza, prípadne začne potichu hrat klavir, ci gitara, ci cinely, ci ja neviem co. Ked uz to idem strihat, tak sa tomu trosku povenovat. Ci nie? Nech to aj trosku znie...
Ja tú funkciu tiež nepoužívam. Ručne si to môžem postrihať s presnosťou na stotinu sekundy. Ale ako sa hovorí kto chce kam pomôžme mu tam 
-
G0lDiER_
King
je to koncert, tam sa pauzy nedockas, koli publiku (potlesku).