Nejde vymazat ikona na ploche
Nejde vymazat ikona na ploche
Na ploche je ikona "SE File Manager", a neda sa mi ju vymazat ani cez ovladaci panel, cely program sa mi zobrazuje v pridani a odstraneni programov, ale ked ho chcem editnut alebo vymazat, vyhodi error..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde vymazat ikona na ploche
aký error?
The InstallScript engine on this machine is older than the version required to run this setup. If available, please install the latest version of ISScript.msi, or contact yout support personnel for further assistance
-
Grim
Darca
...tu máš návod, ako na to: http://consumerdocs.installshield.com/s ... &sliceId=1
-
typek61
Darca
a co tak pouzit unlocker? 
-
jason007x
Light Professional
alebo staci pouzit Total Commander a vymazat to cez neho, ten ti to odstrani, viem to lebo som mal rovnaky problem, par odkazov na ploche co nesli vo windowse vymazat...
Vyriešené..
podľa návodu mi to nešlo, aj unlocker štrajkoval. Napokon som to spravil cez ovládací panel-obrazovka-pracovná plocha..Aké ýzy, a ja tu spamujem:) Dik vsetkym za pomoc
podľa návodu mi to nešlo, aj unlocker štrajkoval. Napokon som to spravil cez ovládací panel-obrazovka-pracovná plocha..Aké ýzy, a ja tu spamujem:) Dik vsetkym za pomoc