Obraz robi divne ciary
Obraz robi divne ciary
mam taky problem ze ked pozeram obrazky cez program picasa 3 tak sa bud nezobrazi alebo vypise ze neplatny obraz a robi mi to aj v mozille ked clicknem na nejaku stranku zle sa zobrazi su poprehadzane ikony alebo sa vobec nezobrazi aj vo videach su cervene ciarky z youtube cim to asi moze byt pordte mi prosim?
Re: Obraz robi divne ciary
grafické drivery máš najnovšie?
hej mam doteraz mi to slo v pohode ale teraz to blbne neviem proste
//autoeditácia príspevku (24 Jan 2010, 16:22)
ale v hrach mam vsetko v pohode grafika se super len vo windowse
//autoeditácia príspevku (24 Jan 2010, 16:22)
ale v hrach mam vsetko v pohode grafika se super len vo windowse
-
Daniel9911
Professional
Aj pri starte mas tie ciary na obrazovke ???? ak hej tak mas vypalenu grafiku ak len vo windowse tak tam bude nieco s ovladacmi grafiky alebo je tam iny problem potom
na pri starte je vsetko ok aj ked nabehne windows aj prac.plocha je ok moze to robit nejaky virus?alebo aj ovladace?
-
17
Light Professional
Je to buď v grafickej, windowse alebo v ovládačoch od grafickej. Nerobil si nedávno nejaké zásahy do jednej z týchto vecí?
preinstaloval som ovladace a zmenil som zdroj a dostal som virus
-
Daniel9911
Professional
Hm a ked si menil zdroj si kupoval taky isty velky myslim W alebo mensi ??? ak mensi moze byt aj to ale podla mna to bude preinstalovanim ovladacov skus si odinstalovat ovladac grafiky v spravci zariadeni a potom daj zistovat zmeni a ked ti najde grafiku tak potom resetni PC a znova nainstaluj ovldac malo by pomoct alebo potom skus preinstalovat windows a potom by ti to uz nemalo robit
na moj prvy zdroj odisiel mal uz 5 rokov a kupil som lepsi kvalitnejsi vsak treba ked upgradujem komponenty na skusim odinstalovat ovladace a potom uvidim diky moc